sunnuntai 15. syyskuuta 2019

Syysaamuja ja muuta sillisalaattia..


Utuinen syysaamukuva alkuun..


Jatkan viikon takaa lauantailta (7/9).. Cara ja lelut..


Cara nokosilla, ja ulkopedillä TabTab..


Tein munakkaan, johon tuli kaikenlaisia jämiä.. Tosi herkullista


Sunnuntaina, Midnight vakoili tuolta kirjahyllyn ja nurkkapöydän keskeltä.. Sen jälkeen en olekaan nähnyt hänestä muuta kuin joka-aamuisen mustan vilahduksen, kun menen kohti olohuoneen verhoja - hän sujahtaa aina pikaisesti piiloon, nukuttuaan yön mukavasti patio-ovipedillä..

Juttelen hänelle toisinaan, mutta muuten en ole mennyt onkimaan esille - tulkoon sitten kun on itse valmis siihen.. Kyllä hän on rohjennut liikkua pitkin alakertaa öisin, ja minun ollessani duunissa.. Molemmat ovat käyttäneet samaa vessavatia eteisessä, ja Midnightin mustia karvoja löytyy sieltä sun täältä.. 😃 Uusi Mama vaan on vielä pelottava.. (Entinen omistaja oli 70-v. mies - yhden tutun appiukko, joka kuoli yllättäen, ja jätti jälkeensä neljä sisäkissaa ja 18 ulkokissaa..)


Sunnuntaiprojektina oli hiusten selvitys.. Olivat taas menneet yhdeksi isoksi dreadlock'iksi.. Sain harjattua, mutta jätin pesemisen illemmaksi..


Banaani-hunajakennojäätelö-marjahillo-kermavaahtoöverit..


Chips.. 🍟


N. viikkoa aiemmin oli vielä virallisesti kesä, ja nyt pitää jo nukkua naparetkivarusteissa, sekä parin ylimääräisen viltin kera..


Maanantaiaamu, ja herkkulautaset kissoille.. Märkäruokaa, kinkkua, kissanamuja, ja LIDLin kissanherkkupatukoita paloina.. Kuivaruoka erillisellä lautasella molemmille..


Duunin jälkeen, LIDLin kautta kotiin..


Lasagnea, josta puolet jäi tiistaiksi, kun mulla oli jaettu vuoro, eli tulin kotiin lounaalle (tiistaina siis)..


Hiuspäivitys..Cara kyljellä (Kuva on mennyt luurissa peilikuvaksi..)


Tiistaina oli kaunis utuinen aamu.. Nämä kuvat otettu duunipaikan portilta - tuosta vasemmalle on el påmån omien koirien pieni tarhaus ja sisätilat, ja sitten toimistorakennus, minne asiakkaat tulevat tuomaan ja noutamaan koiriaan ja kissojaan..


Tuon kuvan vasemman laidan hiekkatietä muutaman minuutin kävely, ja siellä on sitten kennelrakennus ulkoilutarhoineen.. Eläimet toki roudataan asianmukaisesti häkitetyllä pakettiautolla, ja tarvittaessa peräkärryllä, ja itsemme roudataan avatessa ja sulkiessa pakulla, mutta lounastauot sun muut yleensä kävellen, kun paku aiheuttaa aina koirien haukkumista, ja pyritään kuitenkin pitämään porukka hiljaisena..


Luvattua intiaanikesää ei sitten kuulunut.. 😡


Keskiviikko, ja kortti Kaunissaaresta ♥♥♥♥♥


Postimerkitkin Kaunissaaresta 😃 Sinne on kyllä ikävä!


Muistaakseni piti ostaa leipää, joten poikkesin torstainakin duunin jälkeen LIDLiin - ostin kanelipullankin


Sitten, tuollainen normi-pizzaa suurempi, kreikkalainen pinaatti-juusto-kiekura.. Se oli pakaste, mutta liian iso omaan pakastimeeni, eli piti lykätä kotona saman tien uuniin..


Todella, todella herkullista! Kaksi tuollaista viipaletta riitti täyttämään vatsan, ja jäljelle jäi vielä 2/3 koko kiekurasta! Myöhemmin illalla söin kolmannen viipaleen kylmänä, ja se oli tosi hyvää niinkin.


Harmaa on uusi harmaa.. 😂😂😂😂😂 (Villasukat ovat kyllä pinkkiraitaiset!!)


Perjantai 13. päivä, ja taas utuinen aamu..Saan nyt viikkopalkkani shekkinä, ja ekalla kerralla (siis edellisviikolla) ajoin Trim'iin asti, kun oletin ettei shekkejä voisi laittaa omalle pankkitilille postin kautta (kuten käteistä voi).. Trim'in pankkineiti sitten informoi, että kyllä voi, joten tällä viikolla ajoin sitten kotimatkalla suoraan lähipostiini..

Mutta - shekin voi laittaa postissa omalle pankkitilille vain, jos on pankin antama talletus/shekkivihko mukana.. #vttstnprkl

Sain kyllä sellaiset vihkoset pankista, kun avasin nykyisen tilini vuonna 2007, mutta en ole ikinä tiennyt mikä niiden tarkoitus on, saati tarvinut niitä mihinkään, eli ei aavistustakaan missä laatikossa mahtavat edes olla nykyisin..

En jaksanut lähteä ajamaan Trim'iin asti, huippukiireisen viikon lopuksi, kun olin fyysisesti aika raatona, joten shekki jäi odottelemaan ensi viikkoa..

(Mainittakoon tähän, että kun palasin lauantaiaamuna toisesta kennelistä, vuokraemäntä oli vastassa pankin paksun kirjeen kera - kirje oli kuulemma saapunut perjantaina, mutta hän ei ollut silloin kotona, joten sain postini vasta lauantaina.. Postini tulee siis päätalon kautta, kun kadulta ei ole suoraa pääsyä postilaatikolleni tai ovelleni.. Kuoressa oli uusi talletusvihko.. En ollut sellaista edes tilannut, joten ehkä se on automaattisesti viskattu postiin, kun olen käynyt pankissa tallettamassa palkkashekin, mutta silti vitutti ettei se pankkineiti voinut mainita asiaa, kun olin paikan päällä, vaan sanoi vaan että asian voi hoitaa postissakin!)


Minulla oli perjantaina duunilounaaksi pari viipaletta tuota kreikkalaiskiekuraa, ja söin kotona sitten viimeisen palan.. Oli seuraavana päivänä melkein vielä parempaa! Pitää ostaa toinenkin, jos sitä vielä saa.. Luulen, että se on niitä juttuja, mitkä eivät kuulu vakiotuotteisiin LIDLissa..


Portaiden alla on iso hämähäkki joka vaikuttaa olevan viemässä roskia ulos, tai mahd. syömässä seksipartneria, tms.. Ei aavistustakaan mitä nuo valkoiset pussukat ovat..


Perjantaipostissa (jonka siis sain lauantaina, kennel-aamun jälkeen) oli myös Wish-piraattimekko, jota piti toki heti kokeilla!

Tuo eka kuva oli sellainen taustavaloidea, josta tuli mieleen sellaiset "kuolin ja heräsin taivaassa" -elokuvakohtaukset 😂


Ihan kiva mekko kuitenkin! Vyö muistuttaa omaa vanhaa kasarivyötäni, tosin tämä toimii velcro-kiinnityksellä takaa - ellei siis halua joka kerta aukoa etupuolen nyörejä..


Vyö tukee mukavasti selkää..


Pitkästä aikaa sausage rolls (suomeksi vaikka makkarapasteijat)..


Ja lauantai-illan auringonlasku..


Kirsikkatomaattini on jo minua pidempi - vaikkei tehnyt ollenkaan tomaatteja.. Toimii kuitenkin huonekasvina! 🌿


Sunnuntaiateriaksi taas lasagnea..


Tuli taas hukattua viikonloppu tekemättä mitään.. Tai lauantaiaamuna olin siis pikkukennelissä, mutta sen jälkeen olisi kuitenkin ollut melkein koko päivä vapaana, ja ilmakin oli ihan kiva, mutta en sitten vaan jaksanut muuta kuin pyykinpesua yms..

Sunnuntaina olin ajatellut mahd. mennä vaikka Hill of Tara'lle, mutta olikin sateista, niin hilluin sitten kotona ja katsoin telkkaria..

Pakko kertoa vielä kakkahuumoria perjantailta.. 💩

Poimin duunissa iltapäivällä koirankakkoja, ja yksi iso koira, joka oli vasta aamulla tullut, oli tehnyt aivan Täydellisen Kakan - siis sellaisen, joka näytti ihan emoticon-kakalta 😂


Se oli lisäksi Todella Iso..

Sain siirrettyä sen ehjänä lähimpään kakkaämpäriin, ja todella, todella toivoin että olisin ehtinyt pikaisesti piirtää paperille ja leikata tuollaiset isot silmät ja hymysuun, että olisin voinut asettaa ne kakalle ja yllättää seuraavan duunikaverin, joka avaisi kakkaämpärin kannen.. 😂

Valitettavasti, olin kuitenkin juuri sillä hetkellä yksin paikalla (kolmen tunnin ajan), ja koiria oli aika paljon, joten iltapäiväruokintaan, -lääkintään, ja -ulkoiluun meni niin paljon aikaa, ettei vaan ehtinyt mitään ylimääräistä..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentti näkyy blogissa vasta, kun se on hyväksytty. Tarkoituksena on välttää spam-kommenttien päätyminen blogiin.