perjantai 6. syyskuuta 2019

Aivasteleva sohva..


"Iltaa.. Olisiko teillä hetki aikaa keskustella nurkkien imuroinnista?"

Midnight on nyt ollut täällä reilun viikon ajan, mutta lukuunottamatta aiemmin postaamiani kuvia (perjantailta ja lauantailta), sekä yhtä pikaista vilahdusta kahdelta yöllä, muistaakseni viime viikonlopun aikana tai alkuviikosta, en ole nähnyt koko kissasta vilaustakaan..

Sohva sen sijaan on aivastellut..

Ruokaa on syöty yön aikana, tai kun olen ollut duunissa, ja vessa-astioilla on käyty.. Patio-ovella olevilla kissapedeilläkin on nukuttu - Carasta kun jää vilteille lähinnä valkoista karvaa, mutta nyt on ollut mustaa karvaakin..

Muuten Midnight on pysytellyt tiiviisti isomman sohvan sisällä


Nyt perjantai-iltana kuitenkin kuulin hiukan liikettä sohvan sisältä, ja tovin kuluttua siitä, Cara alkoi sähistä siihen suuntaan 😂

Kohdistin puhelimen ihan sokkona sinne päin, ja otin nämä pari kuvaa Sen jälkeen nousin hitaasti seisomaan, ja tuolta hän katseli jonkin aikaa, mutta vilisti sitten takaisin sohvaan..

Onpa nyt kuitenkin edelleen hengissä!


Oli tässä toinenkin uusi lemmikki - Homer.. Löysin hänet olohuoneen verhosta, mutta lopulta Homeria vitutti, kun siirtelin koko ajan (=aamulla ja illalla) verhoja, joten ryntäsi mielenosoituksellisesti johonkin piiloon, enkä nyt tiedä ollenkaan missä hän on.. Toivottavasti kuitenkin edelleen hengissä!

Homer on n. sormeni mittainen, ja toistaiseksi suurin näkemäni hämähäkki, jos ei lasketa jotain eksoottisempia eläintarhatapauksia..

Liityin ötökkäryhmään Facebookissa, missä opin mielenkiintoisia asioita mm. hämähäkkien (tai ainakin kys. lajin) parittelutavoista. Täytyy sanoa, että olen onnellinen, etten ole hämähäkki. Kuvitelkaa nyt koirasta tunkemassa siemennesteellä täytettyjä nyrkkeilyhanskoja naaraan genitaaliaukkoihin 😱


Tuo nyrkkeilyhanskajuttu tuli hämähäkkituntijoilta, jotka kuvailivat noita Homerin "sarvimaisia" juttuja - kun niiden päät ovat tuolla tavoin pulleat, kuin olisi nyrkkeilyhanskat kädessä, niin kyseessä on koiras, ja tuo ylempänä kuvaamani action on siis heidän tapansa paritella..

Kysyin sitten ihan uteliaisuuttani, että mitä ne "peppukynnet" ovat, siellä kropan toisessa päädyssä.. 😃 (Näkyvät kuvissa, kunhan zoomaa hiukan lähemmäs)

Ovat kuulemma kehruuhärpäkkeet, joilla hämppy siis kutoo verkkoaan, mutta vastaaja halusi heti uudelleennimetä ne "peppukynsiksi" 😂

Blogitan muita kuvia, kunhan saan ongittua niitä jollain tapaa joko puhelimesta tai Facebookista.. (Pitää kärvistellä vielä nykypuhelimen kanssa jonkin aikaa, kun olin unohtanut, että domain hosting piti uusia, joten sinne meni osa puhelinrahoista!)

🌺🌿🐈 Mainittakoon vielä, että 6/9/2019 olisi ollut Cuddlesin 10-vuotispäivä..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentti näkyy blogissa vasta, kun se on hyväksytty. Tarkoituksena on välttää spam-kommenttien päätyminen blogiin.