tiistai 24. syyskuuta 2019

Kuluneen viikon kuvia


Alkuun utuinen aamukuva duuniportilta.. Nyt on ollut runsaasti todella utuisia aamuja..


Viikko sitten maanantaina tein vaihteeksi kanasalaatin lounasevääksi, kun ei aina jaksa voikkoja..


SuperValussa oli kissanruuat tarjouksessa - otin kuvia kissaryhmälle, kun informoimme toisiamme kissanruokatarjouksista yms.


Ostin pari pussia ja pari pakettia kuivaruokia, kun nuo kaikki kelpaavat Caralle ja Midnightille..


Kotona juusto-kurkku-tillivoikkoja ja kahvia..


Pitkästä aikaa coffee slice 😍 Todella herkullinen, mutta sotkuinen syödä..


Tiistaina piti sitten käydä LIDLissa, kun ulkokissojen (halvempi) ruoka oli melkein loppu.. Samalla tuli ostettua itselle pieni sushi-annos.. Sitten kun voitan Euro Millions, niin meinaan vetää sushi-överit.. (Hyvä suunnitella tuollaiset valmiiksi, niin on sitten suunnitelma, kun voitto osuu kohdalle!!! Toki ensin kannattaisi myös pelata sitä..)


Huomasin Caran otsassa jonkun pienen roskan, mutta kun pyyhkäisin sen pois, se olikin Midnightin kynsi, joka oli jumissa siinä otsakarvoissa! 😂 Ei siis ollut edes osunut ihoon asti..


Keskiviikkoaamuna ei ollut varsinaisesti utuista, mutta tuollainen ohut usvakerros leijui avonaisten alueiden yllä.. Tosi kaunis.. Valitettavasti, ne kauneimmat näkymät ovat ajoreitin varrella sellaisissa kohdissa, mihin vaan ei voi turvallisesti pysähtyä ottamaan kuvia.. Monena aamuna on esim. ollut fantastisia auringonnousun oransseja sävyjä, joista tulee mieleen enempi Afrikka kuin Irlanti.. En toki ole koskaan käynyt Afrikassa, mutta mitä nyt olen kuvia ja dokumentteja katsonut sieltä..

Tuokin kuva on duuniportilta otettu..


Kotona oli vilpoista, mutta patio kuumeni taas auringonpaisteessa..

Olin maanantaina tilannut kerosiinia, jonka toimitus piti olla tiistaina, mutta ei kuulunut mitään vielä keskiviikkonakaan, eikä kukaan vastannut viesteihini..


Heräteostos LIDLista.. Noita kirsikkaliköörisuklaita oli kassan vierellä, ja olivat epäilyttävän halpoja, mutta ajattelin kuitenkin kokeilla.. Aivan Ihania!!!


Melkein yhtä hyviä kuin Butlerin kalliit versiot aikoinaan - kuulemma niitä ei enää tehdä..


Cara nukkuu nykyisin aina joko päälläni tai vieressäni.. (Alkoi jo ennenkuin Midnight saapui..)


Torstaiaamuna oli todella sumuista! Onneksi tunnen reittini hyvin, koska ajoittain piti oikein tirkistellä, missä se tie menee.. Tosi hernerokkasumuisia kohtia..


Duuniportti..

Oli taas kanasalaattipäivä..


Onneksi tuli hiukan leudompia päiviä, kun kerosiinia ei kuulunut.. Campus Oilista viimein rimpaisivat, ja kun olin nimenomaan viesteissäni maininnut, ettei perjantai sopisi, kun itselläni olisi menoa duunin jälkeen, eikä main housessa olisi kukaan paikalla, niin tietty tarjosivat toimitusta juuri perjantaiksi.. Huoh.. Sanoin että viiden jälkeen onnistuisi, mutta eivät kuulemma voineet luvata tiettyä aikaa, vaan ainoastaan päivän.. Huoh.. Sovittiin kuitenkin, että kokeilevat perjantaina, mutta vain jos onnistuisi viiden jälkeen..


Caran kommentti.. (Tuossa siis ahterinsa..)


Myös perjantaina oli sumuinen aamu..Kävin duunin jälkeen huollossa, ja otin vihdoin sen tetanus-piikin - 45 euroa!!! 😮

Kerosiinikuski oli rimpaissut liian aikaisin, ja kun näin missatun puhelun ja soitin takaisin, hän oli jo Kellsin alueella, eikä ollut tulossa takaisin Drumreen suuntaan.. Hän ei ollut se Putinin näköinen kuski (joka kuulemma asuu ihan tässä lähellä), vaan toinen kuski, joka on toimittanut kerosiinia ehkä 2-3 kertaa. "Putin" kuulemma oli parin päivän lomalla, mutta palaisi maanantaina - jäi hiukan auki, onnistuisiko maanantaitoimitus, kun en ollut ehtinyt vielä tutkia tulevan viikon duunivuorolistaani..


Sain kuitenkin selviytymispaketin!
Viikonloppu tuli elettyä enimmäkseen Reissumiehellä, Geisha-kekseillä, ja juustonaksuilla.. Maanantaihin mennessä, kolme reissaripussia jo popsittu..


Lauantaiaamuna kävin pikkukennelissä, ja hilluin sitten vaan kotona..

Little Mami joi mutkikkaasti ruosteista vettä tulisijahärpäkkeestä, vaikka tuossa kasvien toisella puolella on pieni puhdas jogurttiämpäri, jossa on puhdasta vettä.......Kirsikkatomaatti on huomattavasti itseäni pidempi, ja olen sitonut jo kolme pitkää bambukeppiä sen tueksi.. Kohta se varmaan kaatuu, tai kissat kaatavat sen..


CaraSohva, jäätelö, ja Hallmark-elokuva..


Sunnuntaina olin taas suunnitellut Hill of Tara -reissua, mutta tuli sadepäivä..

Reissumies-kanahamppari oli todella herkullista


Viime viikolla oli ihanteellinen vuorolista - tein ma-pe duunia, joka päivä klo 7-14..

Tällä viikolla on omituisemmat vuorot.. Ma ja ti viiden tunnin vuorot keskellä päivää, eli toiset avaavat ja hoitavat aamuruokinnan ja -lääkitykset, ja lähtevät pian muutaman tunnin katkolle, kun minä jään hoitamaan iltapäiväruokinnan ja -lääkitykset. Minä lähden sitten kotiin, kun he palaavat omalle jaetulle vuorolleen..

Keskiviikkona on vapaata, mikä on kyllä kiva juttu - tykkään arkivapaista.. To ja pe teen 7-15 putket, ja sunnuntaina muutaman tunnin iltavuoron.. (Lauantaina pikkukenneliin..)


Muutama kuva duunimatkalta - olin jonkin verran liian ajoissa, joten ehdin pysähtyä vakiokohtaan ottamaan kuvia..


Kun olin iltapäivällä lähdössä duunista, satuin tarkistamaan puhelimeni, ja huomasin "Putinin" rimpaisseen 7 minuuttia aiemmin! Soitin heti takaisin, ja hän oli vielä alueella, joten annoin hänelle porttikoodin, ja kun hän on aiemminkin tuonut kerosiinia, niin tiesi missä tankkini sijaitsee.. Jee! Kerosiinia! Viikko siihen menikin..


Piti poiketa kotimatkalla LIDLiin, ja järkytyin, kun siellä oli jo jouluhyllyjä!!! SYYSKUU!!!


Normaalia kalliimmat ostokset tällä kertaa. Olin kauan toivonut sellaista sylitarjotinta, missä on jalat, ja niitä sattui nyt olemaan, niin ostin kaksi. Sitten yksi lisäviltti itselleni, ja yksi kissoille, kissanhiekkaa, ja muonat itselleni ja ulkokissoille seuraavan viikon ajaksi..


Tarjotin pääsi heti käyttöön!


Siellä olisi ollut kaikenlaisia ihania lemmikkijuttuja.. Ellen säästäisi puhelinta varten, olisin ostanut tuollaisen melko ison koirapedin, jonka yksi puoli on viilenevä, ja toinen lämpenevä, hyödyntäen lemmikin omaa ruumiinlämpöä..Lohivoikkoja..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentti näkyy blogissa vasta, kun se on hyväksytty. Tarkoituksena on välttää spam-kommenttien päätyminen blogiin.