lauantai 7. syyskuuta 2019

Syksyinen puutarha, yms.


Ruiskukkia aloituskuvaksi..


Torstaiaamuna vertailin Homeria ja pikkusormeani..

Myöhemmin samana aamuna, olin just ehtinyt duunipaikalle, kun oikeassa silmässä oli jotain.. Sain sen pois, mutta se oli terävä, ja raapaisi silmämunan verille 😮 Se on edelleen hiukan verinen, muttei onneksi ole ollut ollenkaan kipeä tai kutiseva, vaan tuntuu ihan normaalilta..


Auringonnousu duunipaikan portilta kuvattuna..


Kotona vertailin Homeria ja kuulakärkikynää.. Homeria ei ollenkaan tuntunut haittaavan, vaikka menin miten lähelle kameran tai puhelimen kanssa, mutta heti kun kajosin verhoihin, suuttui..


 


Olen kuolannut LIDLin tulevan viikon kuvastosta tuota slow cooker'ia (en tiedä suomeksi).. Olisi edullinen, ja sellainen on himottanut jo pitkään, mutta toisaalta, ei ole oikein tilaa.. Tosin voisin raivata jotain muuta pois työtasolta, koska tuota tulisi varmaan käytettyä aika paljon..


Ihania viherkasvejakin


Puutarha näyttää jo kovin syksyiseltä, enkä ole muutamiin viikkoihin poistanut rikkaruohojakaan - ne kasvavat takaisin tosi pikaista vauhtia, ja varsinkin patiolaattojen väleihin, mistä niiden poistaminen on hankalinta!Cara ja Little Mami..Noita toukkia oli useita - en tiedä mitä niistä on tulossa..


Hajuherneitä..


Luulin jo poimineeni kaikki herneet, mutta niitä kasvoikin lisää!


Tasan vuosi sitten poimin vadillisen papuja, ja pakastin niitä.. Tänä vuonna ei tullut ainuttakaan, ja tuo yksi ainoa jaksoi kasvaa vain puolen metrin mittaiseksi..


Nokkoset sen sijaan ovat kasvaneet hurjan mittaisiksi, aidan toisella puolella..Piglet (Nasu)


Perjantaina duunin jälkeen piti ajaa Trim'iin asti, kun piti käydä pankissa, ja siellä on lähin konttori..


Tuossa oli jännä lasi jalkakäytävällä, ja sen alla rautatuet, ja joku viherkasvi..Rakastan noita räikeän värisiä taloja


Tuolla puun takana Trim Castle..
Kotona on merkkejä, että Midnight on uskaltautunut ulos piilostaan, kun olen nukkumassa tai duunissa.. Mm. patiopedeillä on nukuttu - Carasta irtoaa valkoista karvaa, Midnightista mustaa..


Tuoreimmat Midnight-kuvat ehdinkin jo blogittaa..


Lauantaiaamun herkut kissoille.. Kinkkua ja Dreamies..

Cara söi heti omat Dreamiesit, ja kävi sitten salaa popsimassa Midnightinkin Dreamiesit.. Midnight sai sentään popsia omat kinkkunsa, ja näinkin hänet pikaisesti silloin, mutten ehtinyt ottaa kuvatodisteita!

Tämäkin viikonloppu on kokonaan vapaa - ensi lauantaina menen taas pikkukennelhommiin..


Patonkijämän pelastus.. Se oli ihan kovaa, mutta leikkasin ohuiksi pikkuviipaleiksi, voitelin huolella reunoihin asti, ripottelin valkosipulijauhetta ja juustoraastetta päälle, ja mikrotin 40 sekuntia - ihan hyviä tuli 😃

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentti näkyy blogissa vasta, kun se on hyväksytty. Tarkoituksena on välttää spam-kommenttien päätyminen blogiin.