sunnuntai 22. syyskuuta 2019

Anonyymejä koirajuttuja

Kuva koirapostikorttisaitilta kuvahaulla.. (Heh.. "haulla"..)
Mopsi ja mäyräkoira (adoptioveljekset).. Kun mennään ulkoilemaan, tai palataan sisälle, molemmat juoksentelevat pitkin poikin, ja useimmiten mäyräkoira pitää kantaa haluttuun kohteeseen, ja syliin nostettaessa tulee usein jännäpissat lattialle, jotka pitää tietty sitten mopata saman tien 😂

Yllätin heidät kesken homoeroottisen hetken - mopsi lutkutti mäyräkoiran tikkaria, ja mäyräkoira oli siinä ihan kuin olisi telkkaria katsellut, eli ei hänellä ainakaan ollut mitään sitä vastaan.. Kun huomasivat, että näin heidän puuhansa, molemmilla oli kasvoillaan kiinnostava sekoitus kauhua ja välinpitämättömyyttä.. Hihitin itsekseni, ja sanoin heille, että tuo on tuhmaa 😂

* * * * * * * * * *

Bokseriprinsessa.. Ujo, enimmäkseen valkoinen tyttö, jolla suloinen alipurenta hiukan vinoin hampain, ja pinkki kaulapanta.. Vaikka rakastan kaikkia "asiakkaita", hän on heistä kaikista suosikkini.. Tunne on molemminpuolinen, ja kun hän tuli taas vierailulle, ja näki minut, hän alkoi ihanasti stepata innoissaan omassa tilassaan 😍 Menin halaamaan, ja hän nuoli naamani ja halasi takaisin, ja laittoi sitten etutassun kädelleni Ihana.. Kutsun häntä prinsessakseni..

* * * * * * * * * *

Öljykorvainen bichon frise -poika.. Ihana nappisilmä, joka mielellään pissaisi ihan jokaiseen mahdolliseen paikkaan.. Hän varmasti fantasioi olevansa alfa-susi villissä luonnossa, kun viskaa toisinaan päänsä teatraalisesti taaksepäin, ja ulvoo sydämensä kyllyydestä..

Hän on ollut tuoreimmalla visiitillään korvalääkityksellä, ja minä olen hoitanut lääkityksen, koko visiitin ajan.. Lääkitys on kaksiosainen, ja laitetaan korvaan joka aamu, puolen tunnin välein.. Sen seurauksena, toinen korva on näyttänyt hiukan öljyiseltä, mutta korvavaiva ei ole menoa haitannut, vaan heppu vipeltää innolla, kynnet lattiaa naputtaen.. Oli menossa viikonlopuksi kotiin ja lekurille korvatarkastukseen, mutta tulee taas alkavalla viikolla takaisin.. Odotan innolla (toivottavasti hyviä) uutisia korvatilanteesta..

Lisäys, 23/9: Korva oli parantunut, eikä tarvitse enää lääkitä

* * * * * * * * * *

Kanelipulla-ranskanbulldoggi.. Ihana mötkö, jolla on jo hiukan ikää, mutta olisi edelleen leikkisä, joskin ylipaino vie energiaa.. Hänellä on nyt hiukan mutkikkaampi lääkitys.. Pari pilleriä päivässä, silmätipat, ja peppuhampaiden hoito.. 😮 Tuo viimeinen on itse asiassa kanelipullamaisen hännän ihottuman hoito - voiteena vaan sattuu olemaan hampaille / ikenille tarkoitettu voide!

Silmien ja hännän hoito on kahden ihmisen homma, ja sittenkin hankalaa, kun mötkö kiemurtelee vastaan.. Kerran jouduin tekemään koko homman yksin - ei ollut helppoa!!! Mutta mötkö on kyllä niin ihana..

Huomasin hänen pissaavan melko pikaisesti aamupalan jälkeen, joten aloin ruokkia hänet ulkoilualueen puolella, ettei sitten tarvitse vaihtaa petivaatteita.. Hän seuraa innolla ruokakuppia, katsoen tiiviisti kuppia kohti, ja sitten kun olemme ulkoilualueella, ja alan laskea kuppia hänen eteensä, hän hyppii innosta, mutta jaksaa omalla elopainollaan hypätä vain muutaman millin korkeudelle - awwwwww.. ♥♥♥♥♥

* * * * * * * * * *

Yksisilmäinen mopsiheppu.. Hän tulee aina visiitille kahden adoptiosisaruksensa kanssa (molemmat isompia koiria, jotka jakavat oman tilansa isompien koirien puolella), mutta pissii sinne tänne, joten saa aina oman ulkotarhan, missä on pari koppia..

Hän rakastaa minua, kun vien nakkiherkkuja pari kertaa päivässä - hän vaan ei tajua, että nakkipaloihin on piilotettu hänen lääkkeensä 😃

Hänestä lähtee tosi suloinen ääni, kun jään toviksi rapsuttelemaan.. Voi melkein puhua kehräyksestä Sellainen nautinnollinen urina..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentti näkyy blogissa vasta, kun se on hyväksytty. Tarkoituksena on välttää spam-kommenttien päätyminen blogiin.