sunnuntai 24. marraskuuta 2019

Uusi puhelin, Snapchat-överit, LOMA!!!!, yms..


Aloituskuvaksi sateista ja pimeää LIDL-parkkista..


Keskiviikkona tulin duunista, ja uusi puhelin saapui juuri sopivasti ennen torstain vapaapäivää

Väsytti, enkä jaksanut nousta sohvalta, niin ihan ekaksi kuvaksi jäi sitten väsynyt sohva-selfie 😂Laitoin puhelimen perusasetuksia kuntoon, enkä vielä ehtinyt / jaksanut tarkemmin tutustua kameran valikoihin, mutta ihan autoräpsinnälläkin huomasi, että kamera on todella paljon parempi kuin entisessä puhelimessa.. (Jota ajattelin siis kuitenkin pitää hengissä niin kauan kuin toimii jotenkin, ilman sim-korttia..)


Olin kovasti kaivannut Snapchat-filttereitä, joten piti toki heti asentaa Snapchat (plus kaikki muut suuresti kaipaamani appsit, paitsi Simpsons-peliin en ole toistaiseksi palannut..)..

Midnight, ja lasagne..

Alla pari Midnight-videota..

View this post on Instagram

A post shared by Stella Stenroos (@st_stello) on


Midnight


Torstaina, patiolle ilmestyi uusi kissa - pulleahko, enimmäkseen valkoinen, ja todella puhdas, eli asuu varmasti jossain naapuritalossa.. Tyttökissa, kun TabTab ei heti ilmestynyt tappelemaan 😃


Söi vakioruokittavien jämät, ja yrjösi ne saman tien patiolle..


Little Mami


Oli pilvinen / sateinen päivä, joten pysyttelin kotona.. Poltin paperi- ja pahvijätettä pation tulisijassa..


Puutarhassa on tähän aikaan vuodesta aika kuollutta..

Asensin puhelimeenkin Skypen, ja skypetin sitten vanhempien kanssa - sain näytettyä kissojakin helpommin kuin laptopin ääressä


En olisi ikinä uskonut, että kirsikkatomaattikasviin tulee ainuttakaan tomaattia, mutta oli sinne tullut kaksi - marraskuussa! Tuo toinen oli jo kypsä, joten poimin ja söin sen, kun olin ottanut kuvan.. Oikein hyvä


CaraVaikka torstain vapaapäivä meni huonon sään takia ns. harakoille, niin ei harmittanut, kun oli VIIKON LOMA tulossa..

Alkuviikosta siis el påmå kysyi, sopisiko mulle ensi viikko vapaata, niin että saisin normaalin palkkashekin, jonka kattamat tunnit tekisin sitten joulukiireiden ohessa pois (duunisopimukseen ei sisälly maksettuja lomia), kun meillä on parhaillaan hiljainen kausi ennen joulusesonkia, ja ylimiehitys..

Sopihan tuo - oikeastaan aivan ihanaa saada lusmuilla kokonainen viikko


Perjantaina tein kuuden tunnin päivän, mutten edes käynyt kennelissä, vaan tehosiivosin toimistorakennuksen varastohuoneen, taukotilan, ja vessan 😃 (Edellisellä viikolla siivosin toimiston)

Ihan kivaa vaihtelua, ja kun huudatti pienissä tiloissa sähkölämmitintä, niin saattoi puuhailla ihan sisävaatteissa..


Vaihteeksi pakaste-korma..


Ja croissant..


Nyt LIDLiin oli tullut vaaleanpunaista suklaata! Se muistuttaa jotain maitosuklaata, mitä olen joskus syönyt, mutten muista merkkiä.. Sitten on sellainen jännä jälkimaku, jota en osaa oikein kuvailla..

Ihan hyvää, mutta tuskin tuota tulee ostettua toistamiseen - halusin kuitenkin testata! Voisi kyllä olla kiva vaikkapa täytekakun kuorrutukseen..


Ja lisää Snapchat-hupia..Kahvia ja croissant..


Lauantaiaamuna kävin pikkukennelissä.. Siellä kyllä turhautuu joka kerta, kun aina saa etsiä työvälineitä (tällä kertaa esim. tuubalapioita ei löytynyt MISTÄÄN - siis niille on yksi ainoa tarkoitus, ja niitä tarvitaan jatkuvasti, mutta ilmeisesti on ihan mahdotonta pitää ne aina samassa paikassa..), ainakin yksi tarpeellinen asia on loppu (esim. siivousaine, roskapussirulla, yms..), ja kaikki on muutenkin aika kaoottista.. Aivan ison kennelin vastakohta.. Pomo on kyllä todella mukava, ilmapiiri on varsin rento, ja koirat vaikuttavat tyytyväisiltä, että voisi olla huonomminkin asiat..Myöhäisaamiainen duunin jälkeen - vetäisin aikaisin aamulla vain hiukan Ready Brek'ia, mikä on sellainen mannapuuromainen..


Iltapäivällä seurasin sitten lintuja ruokintaputkien kimpussa.. Nuo tilhien (???) popsimat mustat siemenet loppuivat, eli pitää mennä hakemaan lemmikkikaupasta lisää.. Tavallista siemensekoitusta saa lähikaupoistakin, mutta noita siemeniä ei..


Alla lintuvideo..
Kutsun Midnight'ia pikkuvampyyrikseni, kun hän aina irvistää suloisesti, kun silittelen..Ja Snapchat-filttereitä taas........................
En ollut vuosikausiin popsinut uuni-ranskalaisia, joten sellaisia sitten.. Midnight tuli kerjäämään (!!!), ja tykkäsi noista! Söi kaksi, ja olisi popsinut lisääkin, mutten antanut, kun kaksi oli pienelle kissalle ihan tarpeeksi roskaruokaa...

Nyt olen valvonut sunnuntaiaamuun asti, mutta voin nukkua niin kauan kuin huvittaa ♥♥♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentti näkyy blogissa vasta, kun se on hyväksytty. Tarkoituksena on välttää spam-kommenttien päätyminen blogiin.