lauantai 2. marraskuuta 2019

Ei ehdi/jaksa blogittaa..


Edellisestä jutusta on jo tovi, ja tässä on ollut kaikenlaista - synttärit, passinhakumatka Dubliniin, yms., mutta on niin hurja duuniputki päällä, etten ole ehtinyt/jaksanut blogittaa, enkä ehdi nytkään kovin paljoa, kun pitäisi olla jo nukkumassa, että jaksaa taas aamulla duuniin..

Duunissa on ollut todella kiireistä - jotain 75 koiraa, ja muutama kissa, ja lisäksi on ollut paljon todella paskoja ilmoja, mikä aina hidastaa kaikkea (mm. pyykin kuivumista!).. Vuorolistat ovat vaihtuneet niin moneen otteeseen, ettei el påmåkaan aina muista kuka oli milloinkin duunissa. Onneksi itse teen aina esim. ruokintalistat päiväyksen kera, niin sain helposti tarkistettua omat vuoroni palkanmaksua varten!

Kuluneella viikolla oli vain yksi vapaapäivä, ja sekin meni siihen pakolliseen passinhakureissuun (kolme tuntia Dublinissa väsytti paljon enemmän kuin pitkä ja kiireinen duunipäivä kennelissä - en tykkää suurkaupungeista, enkä oikeastaan pienemmistäkään kaupungeista), ja seuraava vapaa on vasta viikon kuluttua, mutta sitten on onneksi ihan kokonainen viikonloppu vapaata..

Tänään olin ensin pikkukennelissä neljä tuntia, sitten kotiin vaihtamaan kaikki vaatteet (koska kys. puljusta kotiutuu AINA koiranpaskatahraisena - se on toista ääripäätä kuin superpuhdas iso kennel.....) ja syömään jotain, sen jälkeen 4,5 tunniksi isoon kenneliin, mistä nyt onneksi kotiutui jo aika monta koiraa (jotka piti toki ehtiä valmistella kotiinlähtöön ajoissa - harjataan, putsataan silmät ja korvat, ja näin sadepäivinä föönataan myös kuiviksi, ja lopuksi hiukan vauvatalkin tuoksuista koiraparfyymia..), mutta kiirettä pitää edelleen..

Kotimatkalla oli totaalipaska ilma - Esteri ripuloi urakalla, ja tiet olivat paikoin kuin pieniä järviä.. Suurin osa matkaa on siis maalaisteitä, joilla ei ole valaistusta, eikä edes tiemerkintöjä, n. 70% vastaantulijoista ei vaivaudu vaihtamaan pitkiä ajovaloja lyhyisiin (prkl..), ja nyt viimeaikoina näkyy tulleen uusi trendi ajaa sumuvalotkin päällä kaikissa olosuhteissa (vtt-stn-prkl..)

Huomenna piti olla jaettu vuoro, mutta se vaihtuikin just ennen kotiinlähtöä - tykkään tosin enemmän tehdä heti aamusta koko päivän putkeen, eli huomenna on nyt sellainen vuoro, mutta siitä on aikaa kun olen viimeksi yksin valmistellut paku-traileri-lastillisen koiria kotiutumista varten, pakannut paku-traileriin, ja kuskannut toimistolle, eli pientä stressiä.. TOIVOTTAVASTI EI SADA!!!

Kuvassa Midnight, joka on nyt vihdoin lopettanut piilottelun - asiasta enemmän, kun ehdin blogittaa kuvien kera.. Tuossa oltiin käsi kädessä Tai tassu kädessä..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentti näkyy blogissa vasta, kun se on hyväksytty. Tarkoituksena on välttää spam-kommenttien päätyminen blogiin.