torstai 21. marraskuuta 2019

Viimeiset marraskuun kuvat vanhalla puhelimella


Alkuun kuva Midnightista tutustumassa uuteen puhelimeeni - asiasta lisää alempana.. 😂


Maanantaina (11/11) plarasin LIDL-brosyyrejä, ja huomasin vaaleanpunaisen suklaan! Olen halunnut jo pitkään maistaa sellaista, mutta kun sitten kysyin sitä LIDLista, niin ei kuulemma ollut vielä tullut 😡 Kysyin kyllä kys. brosyyrin kattamana aikana..


Samaisena iltana kotihoitelin kipeää turpaani - luulen, että kyseessä on ongelma ikenessä, eikä legossa (mahd. ruisleipäöverit), ja keksin sittemmin kokeilla viime vuonna vanhentunutta Dentisept-voidetta, joka on tarkoitettu kissoille ja koirille (ja herra Googlen mukaan on ihan OK vaikka päiväys onkin jo mennyt), ja sehän toimiikin vallan hyvin!


Yövalot..

Väsytti, ja vedin pitkät nokoset sohvalla, enkä jaksanut siirtyä yläkertaan nukkumaan, joten nukuin aamuyöhön asti sohvalla, ja siirryin vasta sitten makuuhuoneeseen jatkamaan unia.


Tiistaina (12/11) oli vapaapäivä, mutta heräsin silti aikaisin, kun oli niin kylmä!

Olen pitänyt lämmitystä päällä n. 4-5h vuorokaudessa, melko tasaisin välein ajastettuna, mutta nyt oli sen verran kylmempi yö, ettei normaali lämmitysaikatauluni riittänyt, ja piti säätää ajastusta..

Oli ihanaa palata lämpimän peiton alle ja jatkaa unia, mutta tuli kyllä mieleen kaikki kaduilla / puskissa / teltoissa nukkuvat kodittomat.. Irlannissa on valtavasti kodittomia, ja nykyisin heistä useimmat ovat kodittomia sen takia, että varsinkin Dublinissa (ja muissa isoissa kaupungeissa) on niin korkea vuokrataso, ettei tavallisilla ihmisillä ole varaa vuokraan.. Samaan aikaan, Irlannissa on tuhansia ja tuhansia asuintaloja tyhjinä, mutta niitä ei saada kodittomien käyttöön, koska rikkaat tekevät itselleen enemmän rahaa, kun pitävät ihmisiä kodittomina.. (Jos asia kiinnostaa, niin googlettamalla löytyy aiheesta lisää.) Joka talvi, eri puolilla Irlantia kuolee joitakin kodittomia, jotka ovat nukkuneet ovisyvennyksissä tms..


Midnight antaa minun rapsutella jo masuakin Hän on muuten ihan musta, mutta hänellä on valkoinen ruokalappu, ja masupuolella valkoiset bikinit


Korkkasin Kantolan pallopiparit, ja pussi tyhjeni aika pikaisesti.. Siis todella, todella herkullisia!!!


Sain jälleen paketin! Jouluvalmisteluja, ennen Suomen postilakkoa..

 

 


Cara ja Midnight joulukalenterissa


Vaikka oltiin vasta marraskuun alkupuolella, niin laitoin jo adventtikalenterit paikoilleen..


Minivoikkoja patonginjämästä, keskiviikkona.. Muistin muuten edellisen jutun lopussa väärin, ja olikin keskiviikkona 7-15 päivä duunissa, ja vasta torstaina se 10-16 päivä..

Vaikka olin torstaina duunissa, en edes käynyt kennelin puolella, vaan tehosiivosin koko (lyhyen) päivän ajan toimistoa. Sitten kun oli valmista, olisin ottanut muutaman kuvan (itselleni), mutta huomasin puhelimeni kuolleen! Sain sen kyllä kotona myöhemmin latautumaan, mutta alkoi tuntua siltä, että pitäisi nyt pikaisesti saada ostettua se uusi puhelin, mitä varten olen säästellyt viime aikoina.. Muutenhan voisin olla muutaman päivän ilman puhelinta, mutta pitää kuitenkin olla pomon ja duunikavereiden tavoitettavissa esim. vuorolistoihin ja koirapäivityksiin liittyen (siis jos joku on ollut vapaalla, niin infotaan mitä muutoksia sillä aikaa on tullut kenneliin, että osaa sitten varautua tullessaan aamulla paikalle), ja jos tulisi vaikka duunimatkalla taas rengasrikko, niin olisi aika mahdoton tilanne olla jossain maalaistiellä ilman puhelinta..


Perjantaina (15/11) oli taas normaali duunipäivä - tässä olin jo kotona, ja otin kuvan iltapäivän auringonlaskusta..


Sisälämpötila on yleensä 17-19 asteen välillä, joten olen nukkunut pipo ja huivi päässä 😂


Cara ja Midnight


Lauantaina täytin lintujen ruokintatuubit, ja kävin tekemässä ystäväni luona saman jutun, sekä ruokkimassa heidän kissansa samalla.. Ei pikkukenneliä kys. viikonloppuna..


Tuoreimmassa paketissa oli taas erilaisia Geisha-keksejä.. Nuokin ovat tosi koukuttavia! (Harmi vaan, että ovat yksittäispakattuja.. Vaikuttavat tarpeeksi vahvoilta kestääkseen ehjinä pussissa ilman ylimääräistä pakkausmateriaalia..)


Mummotyyliä 😂

Tuossa vasemmalla se yksi niistä 25 euron takeista, joita ostin Newbridgen Dunnesista.. Toisessa kuvassa taas kotihoboilua..


Parin sekunnin pikapiirros parista bulldogista duunissa.. Ovat samasta perheestä, mutta toinen on ranskanbulldoggi, ja toinen englanninbulldoggi - ovat sellaisia hiukan vanhempia pentuja.. Nojaavat aina ulkoillessaan verkkoaitaan tuolla tavoin, masut pömpöllä ja korvat hörössä, pienet prinssinakit vilkkuen 😂


Sunnuntaina popsin Supervalun perunagratiinia ja uunimakkaraa - Midnight arvosti gratiinin jämiä


Muistin viimein laittaa tuulilasisuojan paikoilleen, kun olin maanantaina menossa taas duuniin heti aamusta.. (Onneksi laitoin, koska maanantaiaamuna oli pakkasta..)


Sunnuntai-iltana tarkistin nettipankista tilanteeni, ja tilillä olikin muutama satanen enemmän kuin muistin, joten päätin saman tien tilata sen uuden puhelimen, jota olen himoinnut..


Kävin vielä sunnuntaina ja maanantaina ruokkimassa ystäväni kissat (ja pihalinnut), ja maanantaina minulle oli jätetty lahja.. Iso rotta! Vieressä 8-koon vaellusmononi (en muista onko se Suomessa koko 40 vai 41..)

Maanantai oli TODELLA kylmä, joskin melko aurinkoinen päivä.. Onneksi laitoin äidin lähettämän tikkitakin duuniin, koska fleece-takissa olisin jäätynyt.. Laitoin myös pipon, ja ylipitkän villakaulahuivin.. Vain kädet tuppaavat jäätymään, mutta ei ole oikein sopivia käsineitä, kun duunissa tarvitsee monta kertaa päivässä kertakäyttöhanskat, ja vaikka sinne alle mahtuisi ohuet hanskat, niin ne kyllä jossain vaiheessa kastuisivat.. Mulla on mukana sellaiset "työhanskat", mutta ne ovat liian paksut porttilukkojen avaamiseen, ja niitä lukkoja on siis ihan joka ovessa ja portissa, joten niitä tulee availtua ja suljettua ihan koko ajan.. Paljain käsin siis mennään, tai jos on ihan hirmu kylmä, niin sitten tuplakertakäyttöhanskat, esim. ruokakuppeja tiskatessa.. Ja on meillä kennelin pöydällä sähkölämmitin, missä voi käydä pikapaahtamassa kädet normaalitilaan..


TabTab on nyt ottanut tavakseen tulla melkein joka päivä vastaan, kun tulen kotiin, ja sitten tunkee autoon sisälle, mistä joudun lopulta hakemaan hänet pois, kun ei tule itse..


On esim. todella hankalaa laittaa se tuulilasisuoja paikoilleen, kun sen läpät laitetaan ovien väliin, mutta aina kun avaan oven, TabTab on tunkemassa autoon! 😂


Tiistai-iltana oli laiska ateria - mikroperunat! Midnight kyttäsi vierellä..


Elämäni kissapatjana........ 😂


Keskiviikkoiltana sain uuden puhelimeni - täydellinen ajoitus, kun torstaina olisi vapaapäivä!


Xiaomi..


En ollut saanut edes pakettia avatuksi, kun Midnight tuli jo tarkistamaan toimiiko pakkaus ikenien hieromiseen....... 😂


Ja tässä toistaiseksi viimeinen vanhalla puhelimella ottamani kuva - uudesta puhelimesta 😃

Olisin toki ostanut mustan, mutta sitä ei ollut kys. puljun varastossa, joten ostin violetin, ja se on oikeastaan tosi kaunis.. Eipä tuolla kuorella edes ole niin väliä..

Tulen varmaan edelleen käyttämään vanhaakin puhelinta, joskin ilman sim-korttia, eli toimii vain wifin varassa, mutta ajattelin kuitenkin pitää sen ns. hereillä, kunnes kupsahtaa lopullisesti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentti näkyy blogissa vasta, kun se on hyväksytty. Tarkoituksena on välttää spam-kommenttien päätyminen blogiin.