torstai 16. helmikuuta 2017

Arkea, siivousta, vieraita (tuttuja kyllä), Pyhän Valentinuksen päivä, ninjakissanpentuja..


Kävin sunnuntaina ruokaostoksilla, ja SuperValussa oli tarjouksessa sitruunat, joten nautin sitten kuplavettä sitruunaviipaleilla - nam =)


Nauroin sanomalehdelle, joka oli vahingossa (?) laittanut trumpetti-juttuun kuvitukseksi Alec Baldwinin parodiaversion trumpetista.. (Nuo SNL-sketsit ja muut parodiat ovat ehkä ainoa positiivinen asia koko oranssin Hitlerin presidenttikaudessa.)

Tein lapsuuden suosikkiruokaani, eli chips ja ketsuppi =D (Tai tuo oli siis lapsuudessa sellainen, mitä aina tilasin, kun menimme ulos syömään. Ei siihen aikaan vedetty kotona ranskanperunoita..)


Jossain vaiheessa iltaa huomasin että oli aika vilpoista.. Menin laittamaan lämmityksen päälle, ja katsoin että sisälämpötila oli vain 12.5 astetta. Hups.


Sunnuntaiateriaksi valmis-lasagne, ja illemmalla vaniljajäätelöä, jossa loraus viskiä..


Murdoch Mysteries -sarjassa vilahti vanhanajan lääkitystä..


Heroiinipullo! :O Näköjään stressin lievitykseen.. Ihmettelen, eikö siihen aikaan ollut hurjasti addikteja, jos heroiinia saattoi kipaista apteekista?


Pientä Sky-vitutusta ilmassa, kun telkkaripalvelu on viime aikoina oireillut, niin että kaikki kanavat katoavat kesken jotain ohjelmaa, ja sitten palautuvat itsekseen jossain vaiheessa..

Valitettavasti, tällä alueella ei oikein ole muita vaihtoehtoja. Joku aika sitten vertailin tarjolla olevia vaihtoehtoja, kun nettinopeuteni ei riitä esim. Twitch-streamaukseen, mikä kuitenkin kiinnostaisi..

Mahd. nopeampaa nettiä saisi (joskin sen tarjoaja ei voinut taata tiettyä nopeutta ilman testiä, jonka tekisivät asennusvaiheessa, ja jos sitten ilmenisi ettei nopeus olekaan riittävä, tuloksena olisi isompi hinta entisenlaisesta nopeudesta..), mutta siihen ei kuulu TV, ja hinta olisi hiukan isompi kuin mitä maksan nyt netistä, puhelimesta (=tarpeeton, kun hoidan kaiken kännykällä) ja telkkarista, eli ollaan nyt sitten naimisissa Sky:n kanssa, prkl..

Maalla asumisen huonoja puolia.


Siivosin normaalia huolellisemmin, kun tiistaina oli tulossa 2v. vieras, joka kuitenkin tutkisi paikkoja.. =D


Nämä kuvat tosin otettu jo vieraiden poistuttua, kun en pahemmin ottanut kuvia heidän täällä ollessaan (ts. otin muutaman pienestä vieraasta, mutta en blogita niitä).


Juotiin M:n kanssa aamu-lattet, ja pikkuheppu sai "kahvittoman latten", eli maitovaahtoa muumimukista - kun maitovaahto kiinnosti niin kovasti =D

Onneksi tällä kertaa maito vaahdottui kunnolla. Premier-maito toimii parhaiten. Olen kokeillut ainakin 2-3 muuta maitomerkkiä tuolla Nespresso-vaahdottimella, mutta vain Premier-maidosta tulee tuollainen ryhdikäs vaahto, kuten tuossa yläkuvassa. (Ilmeisesti joku rasvaton tms. maito vaahdottuisi helpommin, mutta sellainen on luonnotonta, ja haluan ostaa vain täysmaitoa.)


Sain M:lta ihanan saippuan =D


Otin illemmalla muutaman räpsyn jämäruuista.. Oli siis öljyisiä uuniperunoita ja kylmäsavulohta, lihatonta makaronilaatikkoa..


..ja Gouda-ciabattaa..


Kissat olivat koko visiitin ajan visusti yläkerrassa.. Palasivat sitten myöhemmin alakertaan, Cara meni saman tien tuuballe, ja Cuddles meni laatikon katolle nukkumaan =)

Oli muuten varsinainen survival-reissu päästä vieraiden kanssa heidän autolleen (joka oli koirien varalta pysäköity kadun varrelle, eikä tähän pihalle). Koirat olivat siis pihalla vapaina, ja vaikka T seurasi meitä koko ajan, hän kuitenkin käyttäytyy kauniisti, mutta R pyrki hyppimään päälle, kun on innokas pentu - joskin jo aika hurjan kokoinen (rottweiler)..

Piha oli aiemman sateen jäljiltä märkä, ja M kantoi pikkuheppua, kun pihalla oli sen verran useita koirankakkakohtia.. (Omistajat korjaavat niitä kyllä pois, mutta osan päältä on ajettu autolla, jne.)

Minä autoin hiukan muiden kamojen kantamisessa, ja piti laittaa oma etuovikin lukkoon, etteivät koirat pääsisi yllättämään kissoja sillä aikaa kun saatoin vieraita autolleen (ovessa kun on kahva molemmin puolin).. Ei siis oikein ollut vapaata kättä tyrkkiä R-koiraa pois tieltä!

Kun ovi oli lukittu, otin R:ia kaulapannasta, ja talutin vierelläni, ettei pääsisi hyppimään meitä vasten.

Pikkuheppu olisi halunnut alas äitinsä sylistä, katsomaan koiria, ja tuttikin putosi siinä tohinassa :O

Sovittiin sitten, että mentäisiin ensin sinne heidän autolleen, ja minä hakisin sitten tutin ja putsaisin - onneksi vuokraemäntä kuuli hulabaloon, ja tuli avaamaan sivuoven, niin että koirat poistuivat pihalta =D

Tuttikin ehti puhtaana mukaan..


Oli ollut tarkoitus maalata Valentinen Kolmisormiotus jo valmiiksi aiemmin, mutta siivoukseen meni aikaa, joten maalasin kuvan vasta vieraiden poistuttua - se oli toki piirretty jo aiemmin.

Halusin jakaa kuvan nettiin nimenomaan sinä päivänä, eli en sitten ehtinyt muokata digitaaliversiota, johon jäi sumeat puhelinräpsyvärit, mutta tuossa toisessa kuvassa, missä kehystetty kuva lojuu laptopilla, näkyy miten paljon kirkkaampi se oikea kuva on.


Sitten hiukan ninjakissanpentuja.. Eli eilen seurasin ihastuneena, kun Scáth ja RuaRua kiipeilivät aidalla, ja jahtasivat mm. omaa häntäänsä, niin että roikkuivat aidalla vatsansa kohdalta =D


Tästä tuli ihana kuva =D Cara venyttelee ja haukottelee, pennut jahtaavat aidalla toisiaan, ja Little Mami popsii patiolla ruokaansa


RuaRua osoitti kiinnostusta vegaaniruokavaliota kohtaan =D Eli leikki lintujenruokintatuubilla.. (RuaRua on myös toisinaan popsinut lintujen siemensekoitusta, jos olen ripotellut sitä patiolle!)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentti näkyy blogissa vasta, kun se on hyväksytty. Tarkoituksena on välttää spam-kommenttien päätyminen blogiin.