torstai 23. helmikuuta 2017

Ja taas vierähti viikko..


Ekat kuvat ovat viikon takaa, eli keskiviikkoillalta..


Tuossa oli vielä sitä kotitekoista gouda-ciabattaa.. Toisessa kuvassa katsottiin Cuddlesin kanssa telkkaria..


Lihatonta makaronilaatikkoa (jonka tein silloin tiistaiaamuna, kun M & F olivat tulossa).. Toisessa kuvassa taannoisessa paketissa tullut teekannuhuppu (en muista mikä sen oikea nimi on suomeksi, grrr..), ja telkkarissa taas Murdoch Mysteries 💓


Tipuja aidalla.. 😀


Perheriitamaista liikuntaa.. 😂


Nautin joululahjahuivista ja lattesta.. Mmmmm..


Bataatti-chips.. Ja kuvasta tulikin mieleen, että mulla on edelleen bataatteja, mutta olivat hautautuneet ruokapöydän alempiin tavarakerroksiin (kävin nyt kaivamassa ne sieltä esille, että muistan käyttää)..

Ja avocado-voikkoja...


Perjantaina kävin kaupassa - Cuddles tarkisti ostokset..


Uuniperunoita ja kylmäsavulohta..


Sitruuna-Pepsi Max.. Toisessa kuvassa lukuhetki juustolla 😁


Aamu-Taikaa..


Kissat rentoina 💤😊


Patiolämpö (aurinkoisella ilmalla) nousi minuutin sisällä 18,2 asteesta 20,8 asteeseen..  Hmm.. (Juu, mittari LIDLista..)


Cara unelmoi..


Avocado-voikkoja.. Toisessa kuvassa Cara telttaili kuivuvien lakanoiden alla.. (Tai olivat ne jo kuivia, kun käytän lakanoille ja pyyhkeille aina koneen kuivausohjelmaa, mutta ripustan ne silti aina tuohon telineelle yhdeksi yöksi, ennenkuin viikkaan kaappiin.)


Istuivat tuossa asennossa useampia minuutteja..


Uunivoikkoja.. Toisessa kuvassa kipeä peukalo 😩 Kynnen sivussa oli sellainen lohjennut tuokale (en edes muista oliko kynttä vai kynsinauhaa), jota irrottaessa irtosi hiukan enemmän kuin oli tarkoitus.. Siinä oli ensin laastari, mutta se pahensi asiaa.. Avasin sitten uudelleen ja kylvetin TCP:lla - nyt on jo parempi!


Mini soodaleipävoikkoja.. Ja emmental-paloja.. Ostan emmentalia aika harvoin, kun se on kalliimpaa kuin mieto valkoinen cheddar, mutta sitten kun ostan, niin usein nautin sen ihan sellaisenaan..


Taas uunivoikkoja.. Ja ihanan leuto ilta 😃


Pinklo ja Millo luonnosteluvaiheessa..


Cuddles seurasi uutisia..


Lisää kahvia.. ja leutoa ilmaa.. 😍


Multitasking 😎 Maalaukset sylissä, viihteet ruuduilla..


Pakaste-pizzaa irlantilaisittain, eli dipin kera..


Eka Blacklo the Good Witch (hyvä noita) melkein 20 vuoteen.. Tuon netitys oli kyllä aika painajaismainen, eli Blacklo saanee seikkailla enempi päivällä..


Hassua, kun en ole oikein ikinä varsinaisesti tykännyt keltaisesta, mutta sitten maalailen sitä melkein joka kuvaan (aika kirkuvana versiona vielä).. 😂


Tuosta digitaaliversiosta piti tosiaan maalata photoshopissa taivas melkein kokonaan uusiksi, kun valokuva oli niin läikikäs - toisin kuin alkuperäismaalaus paljaalla silmällä..

Blacklo muuten ei ole ihan samanlainen kuin 90-luvun versio.. Ehkä laitan joskus kuvan - ne vanhat ovat edelleen Bray'ssa, enkä pääse käsiksi kys. kaappiin ennenkuin D raivaa kamaa toisaalle 😂

Yksi hahmo puuttuu edelleen, mutta en ole varma aionko palauttaa kys. hahmoa. The Amazing Yello-Sunlo (a.k.a. aurinko)..


Nettitabloidissa oli juttu (muistaakseni) kirpparilöydöstä, joka osoittautui kalliiksi kannuksi. Mulla on melkein samanlainen (samat suunnittelijat). Katsoin jostain hinnastosaitilta, että tuon omani arvo on 145 euroa. Hitto - en ehkä uskalla enää käyttää omaani, kun vituttaisi jos se menisi rikki 😂


Netitin samana päivänä kolme uutta kuvaa.. Pinklo ja Millo..


Charlotta the Green Cat ja Millo.. (Viuh!)


Bluelo, Millo, Redlo, ja Greenlo the Snake..


Minivoikkoja, ja Snapchat-hupia..


"Hankin huulitäytteet, ja nenä katosi.." 😂😂😂 & "Täh?"


Sitten aamulla otin tuollaisen kuoliaaksi filtteröidyn kuvan, missä näkyy kissapaita, jonka sain vuokraemännältä joululahjaksi 😊 Silmänaluset olivat taas mallia Turvokki-Orvokki.. 😵


Kävin aamulla tuolla kotikyläni keskustassa - ks. yllä (kuva Google-kartalta) 😀

Tuossa on siis Drumree. Yksi rakennus, jossa pub ja posti. Ympärillä peltoja, jokunen maalaistalo, jne.. Ei edes kauppaa. Sinne on n. 2-3 minuutin ajomatka, josta suurin osa yksikaistaista tietä. Onneksi se ainoa vastaantulija osui juuri sellaiseen kohtaan, että pääsin sopivasti väistämään leveämpään kohtaan..


Se posti on TOSI pieni, ja ahdettu täyteen kaikenlaista välttämätöntä.. Siellä ei ollut ensin ketään, mutta tovin päästä tiskin taakse tuli sellainen vanhempi mies (jonka voisi vielä kuvitella pubin tiskin taakse, muttei oikein postivirkailijaksi..), joka oli sen oloinen, kuin olisin keskeyttänyt hänen sunnuntaiateriansa.. Saatoin olla viikon (/kuukauden/vuoden) ensimmäinen asiakas postin puolella?

Teki mieli ottaa postista kuva ulkopuolelta, mutta mietin jos se setä kurkkii peloissaan verhojen raosta ja luulee mun vaikka suunnittelevan paikan ryöstöä, tms.. Niin otin sitten vaan tuon yllä olevan kuvan, missä näkyy se rakennuksen toinen pääty.


Kävin myös Ashbournessa, missä on lähin LIDL..


Otin pari kuvaa teevalikoimasta, kun kanadalainen ystäväni on kiinnostunut eri maiden kaupoista ja niiden valikoimista, yms. Lisäksi on viime aikoina kokeillut erilaisia teevaihtoehtoja.. (Oli siellä muutakin teetä, mutta nuo olivat sellaisia, joista L olisi eniten kiinnostunut.)

Ostin myös paketin vihreää teetä, kun taisin viimeksi juoda sellaista joskus yli 30 vuotta sitten..


Viikon ruuat, ja kuplavedet, vessapaperit yms. pidemmäksi aikaa, kun ovat halvempia tuolla..

Toinen kuva kotipihalta, kun palasin..


Tekisi mieli jotain liharuokaa, mutta menen huomenna Bray'hin, joten en ostanut lihaa lojumaan jääkaappiin.. On mulla kyllä jotain purkkilihaa vielä.


Kaiken reissaamisen jälkeen, popsin viimein aamiaista 😄 Moniviljaleipää, mozzarellaa, tomaattia ja basilikaa. Ostin purkkibasilikan (siis sellaisen mikä kasvaa purkissa), ja yritän pitää sen hengissä ikkunalaudalla. Edellisen laitoin ulos, yrttipenkkiin, missä kaikki muut yrtit saavat kasvaa rauhassa, mutta basilika syötiin heti! 😢 Oli kamala pettymys mennä poimimaan basilikaa, kun siellä oli vain varsi jäljellä..


Cara putsasi kynsiään..


Tässä skypetin just äidin kanssa, kun piti ottaa kuva Carasta - oli niin suloinen asento..


Sitten skypetin L:n kanssa ja esittelin halpavohveleita - huomasin vasta kotona, että paketissa on kissan kuva ja tassun jälkiä 😄

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentti näkyy blogissa vasta, kun se on hyväksytty. Tarkoituksena on välttää spam-kommenttien päätyminen blogiin.