lauantai 11. helmikuuta 2017

IKEA-reissu, yms.


Tehtiin torstaina D:n kanssa IKEA-reissu, kun tarvitsin lisää kehyksiä Kolmisormiotuksille, ja hän katseli mm. valaisimia ja keittiöremppaideoita.

Tuossa yllä suosikkini mallikeittiöistä. Puhelinkameraan ei tullut värit ihan oikein, mutta seinät olivat luumun väriset, ja muuten pinnoissa ja valaistuksessa oli todella kauniita ruskean / keltaisen / pronssin sävyjä.. Tuo kaappien yllä oleva valouloke oli myös kiva - D mietti, josko tekisi sellaisen keittiöönsä..

Itse tykkäsin myös tuosta työtilan päädyssä olevasta istuimesta!


Pakolliset lihapullat.. Tuo kakkupala oli kyllä ihan liikaa, mutta kun se on niin hyvää.. Ei ollut sitten koko iltana tietoakaan nälästä!


Nyt on taas kehyksiä, ja hiukan herkkuja. Taustalla oleva musta laptop-tyyny ja henkarit tulivat lahjaksi, kun hiplasin, mutten raskinut itse ostaa =) D osti itselleenkin samanlaisen tyynyn, vaikkei käytä laptopia - käyttää kuitenkin keyboardia ja hiirtä, ja massiivista 4K-telkkariaan myös tietsikkaruutuna..

Huomasin, että tyyny on varsin kätevä myös maalatessa!


Nom.. Noissa on kyllä palmuöljyä, minkä muistin taas tarkistaa vasta kotona, mutta eipä tuolla onneksi tule kovin usein käytyä..


Väliaika - kahvia ja pullaa..


Kissoilla edelleen joululahjalaatikko kovassa käytössä..


Katsastuksen takia, siirsin autokamani keittiön lattialle, mutta nyt kun ne voisi taas palauttaa autoon, Cuddles onkin ominut autoviltin nokosteluun, enkä raskisi millään ottaa uutta suosikkivilttiä pois.. (Piti ostaa IKEAsta sellainen teippirullakin, että tuosta viltistä saa kissankarvat pois..)


Cara ja emoji-tyynyt =)


Murdoch Mysteries ja hauskat kampaukset.. (Olin ihan täpinöissäni, kun Yannick Bisson tykkäsi eilen Instagramissa kommentistani, LOL.. Siis tykkäsi muistakin kommenteista, jne., mutta ei nyt pilata sillä hyviä täpinöitä! Naputtelee kuitenkin itse oman Instagraminsa jutut ja kommentit..) =D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentti näkyy blogissa vasta, kun se on hyväksytty. Tarkoituksena on välttää spam-kommenttien päätyminen blogiin.