tiistai 14. maaliskuuta 2017

Kevään merkkejä, paketti, maalausta, yms.


Olipa päässyt taas kasaantumaan kuvia 😲


Ekat kuvat n. puolentoista viikon takaa.. Cuddles lojui "takan" edustalla - eli tuo kaasulämmitin on kuin takka, ja sen edustalla on varmasti kiva lojua..

Toisessa kuvassa oli taas illan lukuhetki.. Kirja oli After You, joka on jatkoa kirjaan Me Before You, jota en ole lukenut, mutta ei se haitannut. Molemmista on tehty elokuvat, ja kävin sittemmin katsomassa netistä sen jälkimmäisen osan trailerin - pettymys oli suuri, kun ambulanssikuskin osaan oli laitettu täysin vääränlainen heppu! En siis halua nähdä koko elokuvaa..


Minulla on taas kaurapuurokausi.. Mmmmm..

Toisessa kuvassa voi juuri ja juuri nähdä RuaRuan ja Scáth'n nukkuvan kissamajassa.. 😍


Tein gouda-ciabattaa.. Goudaa jäi vielä valmiina pikkupaloina - pitäisi tehdä toinen ciabatta, ennenkuin kuivahtavat! On mulla kyllä avaamaton goudakin, mutta harmittaisi silti, jos menisi edellisen paketin viimeiset palat hukkaan.


Tuossa maalailin isompaa Milloa..


Olen maalannut vasta yhden ison kuvan, kun en ollut ihan varma kehystyksen spekseistä, mutta tilasin ja sain sittemmin muutaman passe-partout'n ja taustapahvin, ja pikatestasin, että tuo oli just nappiin.


Ajattelin mennä noiden isompienkin kuvien kanssa toistaiseksi IKEA Ribba-kehyksillä, joissa tosin on pienempi kuvatila, eli kunhan nyt saan ne kehykset ostettua, niin voin sitten mallata, saanko laitettua nuo erilliset taustat näppärästi em. kehyksiin, vai teenkö muista isommista kuvista sen verran pienempiä, että voin käyttää kehysten mukana tulevia taustoja.. (Piti mennä eilen IKEAan, mutta saatetaankin mennä loppuviikosta tai myöhemmin.)

Toisessa kuvassa bataatti-chips..


Vihreää teetä.. Toisessa kuvassa lattea ja ciabatta-minivoikkoja.. Taustalla oleva kinkkumainos oli alunperin hauska, mutta sitä on nyt jonkin aikaa pyörinyt n. miljoona kertaa päivässä kaikilla kanavilla, ja alkaa vituttaa jo urakalla, enkä taatusti osta kys. merkin kinkkua. Laitoin heille jopa palautetta asiasta. Siis tuo on monen mainoksen virhe - mainostaja ostaa liikaa pyörityskertoja, ja hyväkin mainos alkaa pian vituttaa sen verran, että karkottaa potentiaalisia asiakkaita, mikä tuskin oli tarkoitus!


Miss Marple on pervo 😂😂😂


Cuddles lojui taas nauttimassa kaasulämmittimen hehkusta..


Latte-vuori.. Toisessa kuvassa chips..


Omppua ja salaattia..


Lattea ja kaurapuuroa..


Tein todella pikaisia lehtitaikinajuttuja, jotka olivat myös todella hyviä.. Siis ihan sellaista LIDLin valmiiksi kaulittua taikinaa, joka piti vaan rullata auki ja leikata halutun kokoisiksi paloiksi.. Munavoitelu, ja päälle hiukan vihreää pestoa ja juustoraastetta.. Nom 😋


Seuraavaan päivään mennessä painuivat hiukan kasaan, mutta olivat silti edelleen hyviä..


Maustekurkkuvoikkoja.. Kaurapuuroa..


Nukkuvia kissoja..


Oltiin kaikki samalla sohvalla taas 😊


Viimeiset lehtitaikinajutut.. Toisessa kuvassa väkivaltaa Simpsons-pelistä..


Otin taas kuvan, kun olin viemässä roskista tien varteen.. Kun on niin landella, ettei ole katuvaloja, niin pimeällä on sitten tosi pimeää.. Taivaalla kajastavat Dunshaughlinin valot..


Pari kuvaa Trim'ista, missä olin viime viikolla..


Salaattia ja voikko..


LIDLin halvin pakaste-pizza + hiukan mini-salamia.. (Noista lisää alempana..)

Toisessa kuvassa tanssivan Pinklon luonnos..


Oli upea iltataivas, mutta otin kuvia vain puhelimella, eli värit ovat hiukan ahterista..


Latte.. Toisessa kuvassa kuutamo 😂😂😂


Cara usein istuu lattialla vaatimassa huomiota, kun luen sängyssä..

Toisessa kuvassa viime viikolla tulleen paketin sisältöä 😃 Kiva kehys, sinistä Taikaa, pitkävartiset villasukat, paita..


..ruisleipää, juuresleipää (jota olen nyt muistanut kokeilla myös paahdettuna - tosi ihanaa).. makaronia (jota saa nyt LIDListakin!), legginsit, kudotut irtohihat ihanilla karamellisävyillä..


..salmiakki-irtsikoita mulle ja M:lle, ja paljon suklaata..

Toisessa kuvassa omat salmiakit, jotka tuli jo popsittua! 😀


Sky on taas toiminut miten sattuu.. Muutamana päivänä olivat usean tunnin ajan kaikki kanavat poissa, mutta nauhoituksia pystyi sentään katsomaan.. Kanavat palasivat sittemmin, ja ovat nyt onneksi toimineet ihan normaalisti, joskin kanavia plaratessa, ohjelmien lyhyet kuvaukset puuttuvat usein..

Lisäksi, nettiyhteys oli totaalisen surkea muutaman päivän ajan, eli videoita ei voinut katsoa ollenkaan, musiikkia ei voinut kuunnella, ja GIF-animaatiot piti imuroida koneelle ja katsoa offline, kun muuten nykivät vaan iankaikkisesti.. Nyt yhteys on onneksi palautunut normaaliksi..


Yllä se LIDLin halvin pakaste-pizza, eli tuo on sellainen neljän juuston pizza, ja paketissa on kaksi pizzaa - hinta yht. €1.89 😍 Ja siinä on HOMEJUUSTOA!!! 😍 En ole muualla nähnyt pakaste-pizzaa, missä olisi homejuustoa, ja muutenkin se on Irlannissa tosi harvinainen pizza-päällyste..

Tykkään silti, että pizzassa on muutakin kuin juustoa, eli olen laittanut minisiivuja joko mini-salamia tai jotain saksalaistyylisempää makkaraa..


Juuresleipävoikkoja.. Ja Cuddles rennosti sylissäni


Nukkuvia kissoja..


Nukkuva Cuddles..


Ruokailevia kissoja..


Mustavalkoisia voikkoja.. 😀 Ja ne aiemmin mainitsemani mini-salamit (ks. matkamuistelukirjoitus)


Kun tuli paketissa runsaasti leipää, niin piti käyttää aiemmat leivät pois tieltä.. Tein uunivoikkoja.. Voita, Lea & Perrins -kastiketta, valkosipulijauhetta, ja mietoa valkoista cheddaria..


Lauantaiaamuna tuli kerosiinia.. Olivat tilausvahvistuksessa luvanneet toimituksen perjantaina, eli mulla meni perjantai tärviölle, kun odottelin ja odottelin.. En halunnut alkaa maalata, jos kerosiini olisikin sitten tullut huonolla hetkellä, maalit kuivuneet, mahd. sävyeroja kuviin, yms.. Kun oltiin jo pitkälti iltapäivän puolella, soitin puljuun, ja toimitus luvattiin lauantaiaamuksi. Huoh.

Laitoin vielä Facebookiin kommentin, johon tagitin puljun, ja ehdotin että ilmoittaisivat asiakkaille, jos toimituspäivä muuttuu, kun viimeksikin oli sama homma, ja silloin perjantain toimitus olisi siirtynyt maanantaiksi, ellen olisi rimpaissut ja sanonut jäätyväni viikonlopun aikana, joten sain sitten kerosiinia lauantaina (kuten nytkin)..

Reagoivat kuitenkin pian tuohon nettikommenttiin, ja sieltä soitti mulle toinen ihminen, luvaten tosiaan toimituksen lauantaiksi, ja kun managerinsa kuulemma ei ollut paikalla, niin soittaisi mulle maanantaina, ja pahoittelisi asiaa.

No ei mua niin kiinnostanut saada jotain pahoittelua, kunhan sain kerosiinit (jotka tulivatkin heti lauantaiaamuna), mutta kyllä se niiden pomokin sitten rimpaisi maanantaina, ja sanoi että heillä kuulemma on tapana ilmoittaa jos toimituspäivä muuttuu, mutta pahoitteli ettei se sitten ollut toiminut kohdallani parin viime toimituksen suhteen.

Toisessa kuvassa ulkokissojen perheateria..


Toinen satsi uunivoikkoja - sama kuin aiemmin mainitsemani, mutta lisänä mini-salamipaloja..


Olen Simpsons-pelissä naapuristoni kolmantena - olin varmaan melkein kolme vuotta pelannut, ennenkuin edes huomasin mitään tilastoja.. 😂


Kaurapuuroa.. Toisessa kuvassa latte ja murha 😲 En muista mikä ohjelma oli menossa..


GinGin ja RuaRua, eli isoveli ja pikkuveli/sisko.. Oletan, että RuaRua on poikakisu..


Viimeinen satsi uunivoikkoja - nyt ei ehkä tee toviin mieli uunivoikkoja, mutta sainpa popsittua kaikki ennenkuin homehtuivat!


Näen yleensä Hansomia pimeään vuorokaudenaikaan, mutta nyt olen muutaman kerran nähnyt päivällä..


Pelästyin, kun huomasin otsan ja posken alueella mahd. turvotuksen, joka vaikutti ehkä kasvaimelta.. Seuraavana päivänä kuitenkin näin, että yhdessä kohtaa oli paraneva rupi, joten tuo saattaa olla ajos..

Soitin eläinlekurille, josko olisi mitään mahdollisuutta saada Hansomille antibioottia laitettavaksi ruokaan, ilman kissan vientiä klinikalle, mutta ei valitettavasti onnistu.. Saa nyt nähdä, onnistunko saamaan Hansomia kiinni - hän kyllä antaa toisinaan paijata, mutta kiinni ottaminen on ihan eri asia, ja kuljetuslaatikkoon laittaminen.. Onneksi Hansom ei vaikuta kipuilevan tms., ja kiipesi mm. ihan sujuvasti kissatarhan katolle nauttimaan auringosta.. Pidän silmällä..


Cuddles ja kyyhky (tuolla pation toisella laidalla, vaaleiden siemenkasojen kohdalla..)


Maitovaahtoviikset.. Ja salaattia..


Kuivaustauko.. Useampia pikkukuvia taas maalauksen alla, väri kerrallaan..


Mikroaaltouunini vakoilee minua.. 😂😂😂 (Trumpettihuumoria..)


Sitruunakuplavettä.. Ja toisessa kuvassa ruisleipäaamiainen..


Mustavariskaverini lentää heti pois, kun huomaa kameran.. Hmph..


Nyt on ollut alkuviikon aika kaunista.. IKEA-reissukin siirtyi, kun D halusi hyödyntää kauniit ilmat pärräajeluun - mennään sitten IKEAan, kun on taas koleampaa..


Ihanaa kun on tilaa ympärillä..


Tuo aita on kyllä nykyisin aika surullinen näky..


Voikukkia 😍


Piti pestä tukka eilen (ma) illalla, mutta uk rimpaisi, eikä sitten enää jaksanut. Nyt on siis mentävä pesemään ne hiukset, kun lupasin huomenna mennä Bray'hin. D nimittäin osti Oculus Rift'in, joten pääsen vihdoinkin kokeilemaan virtuaalilaseja 😃

Ehkä eniten kiinnostaa kokeilla seisoa virtuaalisesti jossain todella korkealla paikalla - D:n mukaan, se tuntui oikeasti pelottavalta, vaikka tiesi seisovansa matolla.. Minullahan pyörii maailma todella helposti ympäri, jopa tavallisissa portaissa, jos en voi ottaa tukea jostain.. Mutta en toisaalta pode korkeanpaikankammoa, koska rakastan korkeita paikkoja - pakko vaan saada tukea jostain.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentti näkyy blogissa vasta, kun se on hyväksytty. Tarkoituksena on välttää spam-kommenttien päätyminen blogiin.