maanantai 27. maaliskuuta 2017

Viime viikon maanantai - torstai


En ole taas ehtinyt / muistanut blogittaa, joten nyt koitan muistaa kuvien avulla, mitä kaikkea on jäänyt blogittamatta 😂

Alkuun pari The Simpsons: Tapped Out -pelikuvaa.. Ekassa kuvassa pala hienostoaluetta..


Yllä naapuruston tilastot, joissa olen kolmantena.. Tosin pelaan tuota ihan nukkekotimielellä, että ei pahemmin tule seurattua tilastoja..


Taas pari sekalaista Snapchat-kuvaa.. Yleensä vilkaisen snapit ennen nukkumaanmenoa, ja sitten pelaan em. Simpsons-peliä, eli nuo kuuluvat yörutiineihin..


Maanantaina olin Bray'ssa, kun oli tarkoitus raivata hiukan kamaa poistolavalle. Jäi raivaamatta.. Pari kertaa menin raivattavaan huoneeseen, ja käännyin saman tien takaisin, kun ei siellä ollut edes lattiatilaa päästä sinne asti, missä olisi ollut jonkin verran minun tavaroitani..  Kuvissa Pushy 😃


Syötiin ns. myöhästynyt St. Patrick's -lounas..

Sitten tietty lisää virtuaalitodellisuutta 😀 D oli korjannut sensorin paremmalle paikalle, mikä paransi huomattavasti esim. vuoristoratakokemusta.. Jalat tärisivät tasapainottelun jälkeen! Lisäksi seikkailin lehmien, jättikanojen ja -vuohien keskellä.. Nautin luontoäänistä erilaisissa maisemissa.. Seurasin museoautoja Hollannissa.. Koin kauhua virtuaaliolohuoneessa.. Kuuntelin trad-sessiota pubissa.. Jne.


Kotona luin vielä tovin ennen nukkumaanmenoa..

Toisessa kuvassa seuraavan aamun aamupala..


Pizzaa ja kahvia..


Illan lukuhetki, ja Caran ikkunaposeeraus


Keskiviikkoaamuna, talon takana oli järven alkeet, kun yöllä oli satanut sen verran rankasti..


Olin menossa ruokaostoksille, ja koirat olivat taas pihalla.. En nykyisin oikein saa vietettyä ollenkaan aikaa rakkaan dobermanni-ystäväni kanssa, kun se nuorempi rottweiler hyppii innoissaan päälle, ja pyrkii nakertamaan sormiani.. 😐 Kuvasta näkyy miten innokkaasti rottweiler pyrki mukaani autoon - ratti ihan kuolassa.. Sain lopulta työnnettyä sen pois ja suljettua oven, mutta sitten kun olin ajanut ulos siitä sisemmästä portista (joka on siis normaalisti kiinni ja lukossa), niin piti nousta taas autosta, kun halusin varmistaa, että koirat palaisivat pihalle, eivätkä jäisi portin ulkopuolelle seikkailemaan.. Sitten onneksi vuokraisäntä kuulikin, ja tuli ottamaan koirat sisälle.


Kävin LIDLissa, ja ostin mm. runsaasti heidän kissanruokapurkkejaan.. Tuo on halvin tapa ruokkia ulkokissat - yhdistelmä LIDLin kuivamuonaa ja purkkimuonaa.. Omille kissoille ei kelpaa, mutta ulkokissoille onneksi tuntuu maistuvan..

Ostin pienen pussillisen retiisejä, ja meinasin popsia kaikki kerralla. Nam! Olisi pitänytkin, kun seuraavana päivänä ne loput olivat nuupahtaneet ihan kasaan 😢 Nuo olivat Senegalista, ja tuntui jotenkin uskomattomalta popsia jotain niin pientä Irlannissa, pohtien, että se oli kasvanut Afrikassa, ja matkustanut niin hurjan pitkälle, että joku voisi ostaa sen tosi halvalla LIDLista..


Gourmet-voikkoja.. 😂 (Olin luvannut skypettää kanadalaisen ystäväni kanssa, ja meillä on usein molemmilla jotain murkinaa ja kahvia tai teetä - hiukan sellainen fiilis, kuin olisi virtuaalisesti kahvilassa. Leikkasin voikot pieniksi, niin oli kätevämpää popsia jutellessa.)


Tuossa toisessa kuvassa, Scáth kissamajan katolla, ja RuaRua majassa - hiukan päätä näkyy oviaukon vasemmassa laidassa..


Aidan takana isoveli, GinGin.. Kukkapurkin vierellä RuaRua, ja ruokakupilla molempien isä, Hansom..


Hansom ja ihanat pienet valkoiset "viikset", kuin jollain 40-luvun elokuvatähdellä..


Kahvia ja pizzaa..


Cuddles tuli taas syliin.. Toisessa kuvassa jälleen Snapchat-hupia..


Torstain aamupala, ja photobomb-Cara.. Toisessa kuvassa mozzarella-tomaatti-basilika-minivoikkoja..


Lupasin mennä perjantaina taas Bray'hin, kun D oli saanut ne Oculus Touch -härpäkkeet.. Tein siis leipä-pizzaa, ettei ehtisi leipä homehtua, kun en olisi kokonaiseen päivään syömässä sitä..


Mozzarellaa, mietoa valkoista cheddaria, valkosipulijauhetta, ja chorizoa..


Jatkan perjantaista sitten erikseen..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentti näkyy blogissa vasta, kun se on hyväksytty. Tarkoituksena on välttää spam-kommenttien päätyminen blogiin.