torstai 2. maaliskuuta 2017

Ruokaa, Kolmisormiotuksia, takatalvi, kissoja, näyttely Naasiin, yms..


Aloitan terveellisesti salaatilla 😃 En nyt enää edes muista mitä tuossa oli..


Sitten lattea ja vohveleita..


 Ja se aita.. On se edelleen pystyssä, mutta aika surkealta näyttää, kun on vinksallaan joka suuntaan.. Olin ajatellut taas istuttaa papuja, mutta taitaa olla turhaa, kun aita tuskin jaksaisi kannattaa niitä, ja jos sattuvat vaikka uusimaan aitaa, niin sitten pitäisi poistaa ne pavut joka tapauksessa..


 Lauantaina tein pannukakkua 😃 Helpompaa ja nopeampaa kuin letut..


 Annoin itselleni Oscarin, Snapchat-filtterillä 😂 Toisessa kuvassa minivoikkoja juustolla ja maustekurkuilla..


 Lattea ja pakaste-pizzaa..


Otin ryhmäkuvan kehystetyistä Kolmisormiotuksista, ennenkuin pistin pari postiin ja loput tyrkylle..


Maanantaina kokkasin runsaammin jauheliharuokaa (paljon turnipsia, porkkanaa ja sipulia, yms. jämiä), jota popsin sitten kolme päivää..


Omnomnom 😍


Helmikuun loppua kohti, oletin talven menneen jo ohi, kun oli ollut niin leutoa.. Mutta takatalvi iski sitten kylmemmillä ilmoilla.. 😭


Huomasin yhtenä iltana, että sisällä oli vain 11.5 astetta, joten laitoin lämmityksen päälle...


...ja otin kuumavesipullon mukaan, kun menin nukkumaan..


Seuraavana aamuna, katsoin että mitvit - lämmitys oli ollut päällä, miten talossa voi olla vain 9.1 astetta.. >>> Kerosiini oli loppunut. Prkl. Just sopivasti kylmien ilmojen saapuessa!


Budjetti ei nyt taivu kerosiinin hankintaan, joten kaivoin kaasulämmittimen portaiden alta, ja hain siihen keskiviikkona uuden kaasupullon..
Cara mangustina.. 😂


Cara ja latte..


Kaasulämmitin on ihana - kuin takka.. Cuddles onkin lojunut sen edustalla nauttimassa lämmöstä 😍


Snapchat-filttereitä.. Tuo eka oli NIIN kasaria.. 😂


Torstaina menin sitten M:n luokse - yllä pari heidän kissoistaan 😃

Tuo punainen kissa oli vastassa, kun menin, ja ryntäsi heti autooni - piti avata kaksi ovea ja takaluukku, että sain hänet pois sieltä autosta! 😂

(Kotoa lähtiessä, koirat olivat pihalla, ja rottweiler-pentu, joka on nyt melkein aikuisen kokoinen, mutta muuten edelleen ihan hullu pentu, pomppi taas minua vasten, ja autoon päästyäni, olisi tunkenut syliin.. Housut ja takki ihan kuraisissa tassunjäljissä.. Sitten piti rimpaista portilta vuokraisännälle, kun hän oli unohtanut laittaa portin lukkosysteemin takaisin päälle, joten portti ei auennut.. Onneksi oli kotona! Mietin vaan, että olisi kiva olla menossa vaikkapa duunihaastatteluun myöhässä, kun ei saanut autoa portista ulos, ja mutaisin vaattein, kun koira pomppi huomionhakuisesti..)


Herkullinen lounas 😃


Ja jälkiruoka 😍


Olin kysynyt M:lta, josko hän tietäisi Naasista mitään kauppoja, mihin voisi mahd. saada Kolmisormiotuksia myyntiin.. Mentiin ajelulle ja katseltiin, mutta ei oikein ollut sellaisia kauppoja..

Sitten M keksi tuon Duck & Cup Café'n (Moat Theatre'n aulassa), missä on kuulemma säännöllisesti taidetta esillä ja myynnissä.

M ja F odottivat autossa (kun ei ollut kunnon parkkipaikkaa vapaana), ja minä kävelin tuonne, pari kassillista Kolmisormiotuksia mukanani.


Selvitin kenelle puhua asiasta, ja menin sitten kysymään josko heille kelpaisi Kolmisormiotukset..

Olin näyttänyt kys. ihmiselle vain kolme kuvaa, kun hän jo innostuneena melkein repi ne kädestäni, ja lupasi ilman muuta näyttelyn 😃

Kysyi, olisiko mulla tarpeeksi materiaalia täyttää koko tila, vai haluaisinko jaetun näyttelyn.. Sanoin että mukanani oli kaikki mitä on nyt valmiina, mutta että maalailen näitä koko ajan lisää..


Lopulta hän sanoi, että hän haluaisi mieluummin antaa minulle oman näyttelyni, kun tykkäsi että Kolmisormiotukset olivat niin 'vibrant' 😃

Kun heille on seuraavaksi tulossa jonkun valokuvaajan näyttely, niin minun näyttelyni saattaisi olla sen jälkeen, mutta ei vielä lyöty lukkoon aikataulua, kun hän halusi ensin tarkistaa toiselta näyttelyvastaavalta (joka oli nyt lomalla), ettei vaan menisi mitään ristiin.

Tuo antaa minulle aikaa tehdä lisää Kolmisormiotuksia, sekä joitakin isompia versioita, että saan tarpeeksi ripustettavaa!

Mutta todella motivoivaa saada näyttely heti ekasta paikasta, missä kävi näyttämässä kuviaan!


Jatkettiin vielä pienelle kävelylle (arviolta n. 50 metriä) kanaalin varrelle..


Sitten alkoi sataa, joten kävely jäi todella lyhyeksi!


Kanaalin varrelta..


Yksi parhaillaan työn alla olevista kuvista.. (Luonnoksen yksityiskohta)


Cuddles nauttii lämmöstä..


Pizza-hetki (ja Cuddles kuvan nurkassa) 😂

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentti näkyy blogissa vasta, kun se on hyväksytty. Tarkoituksena on välttää spam-kommenttien päätyminen blogiin.