lauantai 22. heinäkuuta 2017

Sitä samaa..


To-pe nukkumaanmenoaika, ja jumissa epämukavassa asennossa, kun olin juuri ajatellut kääntyä, niin Cara asettuikin päälleni nukkumaan, enkä raaskinut häiritä..


Pakolliset Snapchat-kuvat...


Perjantaina taas Bray'ssa, ja kaivettiin takapuutarhasta perunat ruokaa varten (shepherd's pie, ks. alla), ja yksi oli hilpeän muotoinen.. Ekassa kuvassa "Dalek", toisessa "Mars Attacks!" 😂


Ei kovin kaunis ruokakuva, kun oli nälkä ja pinosin vaan muonaa lautaselle.. Mutta oli tosi herkkua..


Itse raaputin ovista lohkeilleet maalit, ja hioin ne maalausvalmiiksi.. D putsasi eteisen katot, raaputti röpelöpinnasta suurimmat piikit pois (tasainen pinta olisi kauniimpi, mutta se olisi isompi homma, eikä sellaiseen ole nyt aikaa), ja alkoi sitten maalata reunapaloja..

Myöhemmin katsottiin pari elokuvaa, Fantastic Beasts and Where to Find Them, ja The Nice Guys. Molemmat tosi viihdyttäviä, ja aika erilaisia kuin mitä olisin mainosten perusteella odottanut.

Lähdin joskus yhden tienoilla kotiin, ja Bray-osuus oli kuin jostain tietsikkapelistä, missä pitäisi autolla väistellä loputtomasti yllättäviä esteitä.. Ihan aluksi, pysähdyin entisen kotikadun toisessa päädyssä, kun joku pariskunta oli ylittämässä katua - heillä meni n. viikko siinä katua ylittäessä.. Sitten, seuraavan kadun varrella oli paljon 2-3 ihmisen ryhmiä, palailemassa Seafrontin pubeista - osa käveli tiellä, kaikilla oli tummat vaatteet, ja kys. kadulla on suhteellisen huono valaistus, eli koita sitten pimeässä havaita tummiin pukeutuneita hahmoja, joista osa talsii tiellä.. Yksi porukka ylitti ihan pokkana katua, talsien suoraan autoni eteen - tummissa kuteissa, pimeällä.. Heillä kävi tuuri, että ehdin äkkipysähtyä - ihmiskunnalla olisi käynyt tuuri, jos olisivat jääneet alle.. Pian sen jälkeen, joku oli pysähtynyt autolla tien laitaan, minun puolelleni, mutta ajosuunnan vastaisesti, pitkät ajovalot päällä (=sokaisten minut aika täydellisesti), ja auton perä tiellä, tukkien minun kaistani niin, että oli pakko kiertää vastakkaisen kaistan kautta, ja kiitos niiden supervalojen, melko sokkona myös - onneksi se vastaantuleva auto oli juuri sen verran kaukana, että ehdin palata omalle kaistalleni ajoissa, prkl.. Sitten, sillalle kääntyessä, valot vaihtuivat juuri vihreiksi, mutta edelläni olleet kaksi autoa hidastelivat.. Onneksi ehdin silti ennen valojen vaihtumista, mutta verbaaliraivosin silti, kun ne saatanat ajoivat jotain 20km/h, vaikkei ollut mitään syytä hidastella.. Heidän hidastelunsa takia, seuraavat valot ehtivät punaisiksi - huoh.. Kyllä helpotti päästä niiden idioottien keskeltä melko tyhjälle motarille!


Kuvasta ei oikein erotu, mutta olisin voinut toimia "ennen"-tapauksena jossain hilse-shampoo-mainoksessa, kun tukka oli ihan täynnä valkoisia maalihiutaleita! 😂 Eka hiutalesatsi päätyi hiuksiin, kun rapsutin ja hioin niitä ovia, ja sitten kun puuhasin siellä ylätasanteella, niin D rapsutteli katosta niitä pintapiikkejä, jotka satoivat suoraan hiuksilleni, jee..


Olisin tänä aamuna mieluusti nukkunut pidempään, mutta Cara tuli herättämään, ja halusi luolaan peiton alle..


Viihtyi jonkin aikaa, ja sitten halusi aamiaista..


D:lla ei ole toimivaa pakastinta, ennenkuin ostaa uuden jääkaapin (ja sitä ennen on päätettävä mitä keittiön kanssa tehdään), joten toin avatun pakastehernepussin jämät mukanani, kun hänelle jäi vielä eilistä ruokaa lauantaimuonaksikin.. Söin siis aamupalaksi lounasta, eli ne herneet, mikrokeitetyt perunat, ja LIDLin kinkkuviipaleita - sekä torstain sinappimajoneesijämät..


Kissatkin saivat vinon pinon kinkkua, ja Cuddles meinasi taas syödä myös käteni, kun olin tarjoilemassa kinkkua tuohon nukkekodin edustalle.. Ei malttanut odottaa..

Sitten jatkoi nukkekodin alakerran mattojen tuhoamista, ja poseerasi sen jälkeen tuohon toiseen kuvaan..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentti näkyy blogissa vasta, kun se on hyväksytty. Tarkoituksena on välttää spam-kommenttien päätyminen blogiin.