tiistai 11. heinäkuuta 2017

Väsynyt viikonloppu, ja sitten takaisin remppahommiin


Lauantaina olin todella väsynyt, enkä oikeastaan tehnyt yhtään mitään..


Ruohosipuli kukkii 😃


Tein minttuteetä


Auringonlasku..


Uusi ulkokissatuttavuus ja Little Mami sihisivät hetken aikaa toisilleen, mutta menivät sitten yhdessä syömään samalta lautaselta..

Illemmalla yritin katsoa telkkaria Caran läpi.. 😂


Sunnuntaina mentiin taas patiokävelylle!


Istutuksia on syöty.. 😠
En jaksanut lauantaina mennä ruokaostoksille, enkä halunnut sunnuntainakaan mennä, kun olisin maanantain taas Bray'ssa.. Kissanruokaa on runsaasti, ja itse mikrotin vakuumipakkausmaissia, joka oli jo keitetty valmiiksi - nam! Muistaakseni 49 sentin ateria (LIDL) 😍


Sunnuntai-iltana Cuddles oli selkeästi energisempi, kun meni jo katonrajassa olevalle nokostelupaikalleen, usean viikon tauon jälkeen!


Maanantaina menin Bray'hin - kuvassa Subway-keksi, jonka D oli saanut sunnuntai-subinsa oheisena, muttei diabeetikkona voinut popsia tuota, kun se oli n. 120% sokeria, heh.. Säästi sen sitten minulle. Oli muuten tosi hyvää, mutta tosiaan liian makeaa.


Pesin eteisen ovia - yllä ekassa kuvassa yksi pesemätön ja yksi pesty ovi..... Aloitin etikka-sooda-liuoksella, joka irrotti lian tehokkaasti.. Sitten lämmin vesi ja astianpesuaine.. Lopuksi kostea rätti.. Seuraavaksi ovet hiotaan kevyesti, ja sitten maalataan..

Sain pestyä neljä ovea, kunnes etikka loppui, eli keskiviikoksi jäi eteisen puolelta vielä kolme ovea, jotka tosin ovat onneksi paljon vähemmän likaisia kuin nuo kaksi.. (Tosin, D maalannee myös etuoven, ainakin sisäpuolelta, eli yksi pestävä ovi lisää..)


D raaputti tapettiliisterin jämiä seinistä, että pinnasta tulee tasainen.. Siihen tulee sitten vielä alustapetti (tai mikä lie suomeksi..), jonka päälle maalipinta.. Mutta ensin maalataan katot ja ovet..


Jaettiin pakaste-pizza ruuaksi.. Oltiin toivottu tiettyä Skype-sessiota maanantaiksi, mutta se saattaa toteutua keskiviikkona..

Tulin yhden maissa kotiin, ja nyt tiistaina olen kotona - paitsi käyn ehkä kaupassa.. Keskiviikkona ja perjantaina olisi tarkoitus olla taas Bray'ssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentti näkyy blogissa vasta, kun se on hyväksytty. Tarkoituksena on välttää spam-kommenttien päätyminen blogiin.