perjantai 14. heinäkuuta 2017

Torstaikuvia


Torstaina oli pakko käydä ruokaostoksilla, kun melkein kaikki oli lopussa.. Menin SuperValuun, kun mulla on nyt sinne kanta-asiakaskuponkeja, joilla saa min. €50 ostoksista kympin takaisin - ilahduin, kun olivat alentaneet hintarajaa! Nillitin asiasta heille Facebookissa ja muualla, kun vastaavien kuponkien vaatimien ostosten alaraja oli kavunnut niin korkealle, ettei kovin monilla ollut varaa käyttää koko kuponkeja, kun olisi kerralla pitänyt tehdä niin suuret ostokset. Tuo 50 euroa on kuitenkin ihan kohtuullinen.


Ostin valmiskanan, ja pussin mikroperunoita. Kotiin tullessa, lykkäsin perunat mikroon, ja kun olin saanut kaikki ostokset purettua kasseista, perunat olivat valmiit, ja kana oli tietty jo valmiina, joten pääsin pikaisesti popsimaan lounasta.


Mentiin Caran kanssa patiokävelylle, ja Little Mami seurasi touhua ruokalautasen ääreltä..
Nenäpusu..Kissamajan tuoksut kiinnostivat suuresti..
Cuddles halusi ulkoilla, ekaa kertaa pitkästä aikaa!Cuddles katseli Little Mamia, ja yritti sitten kavuta verkkoa pitkin tuonne ylös, minne ei tietenkään verkon läpi pääse.. Kissaa selkeästi vitutti..Tulin toviksi skypettämään, ja Cuddles sai oleskella omin nokkineen tarhassa, kunnes sadepilvet tulivat, ja hain hänet takaisin sisälle..


Kukkaistutukset kasvavat hyvää vauhtia..


Pavut ja herneet on sen sijaan syöty aika totaalisesti..


Auringonlasku..

Laitan alle Instagramista kuvasarjan iltaepisodista kissojen kanssa..

Olen huolissani tuosta Cuddlesin hyppelystä katonrajassa olevalle ikkunalaudalle, ja sieltä alas.. Kun Cuddles tuli syömään, poistin nukkekodin paikaltaan, ettei hän pääsisi enää sinne..

Ruokailun jälkeen, hän riensi kohti ikkunaa, havaitsi laukaisualustansa puuttuvan, yritti silti hypätä sinne, mutta putosi sohvan taakse, missä on onneksi (nimenomaan tuota varten) vain pehmeitä kasseja..

Siitä suuttuneena, Cuddles riensi keittiöön, ja hyppäsi kaapiston päälle, mutta tuli pian alas, ja kaatoi tiskialtaan vierellä olleen kastelukannun..

Menin hakemaan Cuddlesin syliini, jossa hän ihme kyllä pysyikin jonkin aikaa.. Kehräsikin, mutta vaistosin silti vitutuksen..

Sillä aikaa, Cara tutki nukkekotia ja lasihyllyä, kun tiesi etten pääsisi Cuddlesin alta kieltämään.. Huoh..

Lopulta Cuddles säntäsi määrätietoisesti hyllylle, ja yritti taas hypätä ikkunalle - pudoten taas sinne sohvan taakse.. Ja ei kun heti uudelleen hyllyn päälle - sellainen ilme naamallaan, että olisi varmasti yrittänyt tuota hamaan kuolemaansa asti, ellen olisi antanut periksi ja palauttanut nukkekotia paikalleen..

Yritin poistaa Cuddlesin hyllyltä, laittaakseni sen nukkekodin sinne takaisin, mutta ei kissa irronnut lasista, vaikka miten yritin.. Aloin sitten liu'uttaa nukkekotia sinne, ja Cuddles hyppäsi heti sen katolle.. Pidin nukkekotia paikallaan, kun kissa hyppäsi voitonriemuisena ikkunalaudalle, missä on edelleen..

Cuddlesilla lienee joku demoninen possessio.. Tarvitsemme manaajan.A post shared by Stella Stenroos (@st_stello) on


A post shared by Stella Stenroos (@st_stello) on


A post shared by Stella Stenroos (@st_stello) onSe aiemmissa jutuissa mainitsemani, Bray'ssa odoteltu Skype-sessio oli vihdoin tapahtunut, torstai-iltapäivänä Asiasta varmaan lisää jossain vaiheessa, muttei ihan nyt lähitulevaisuudessa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentti näkyy blogissa vasta, kun se on hyväksytty. Tarkoituksena on välttää spam-kommenttien päätyminen blogiin.