lauantai 8. heinäkuuta 2017

Viikko, jollaista on odoteltu 20 vuotta..


Aloitetaan Cuddles-kuvilla.. Hän viettää edelleen suurimman osan aikaa tuossa makuuhuoneen päätyikkunalaudalla, ja nukkuu paljon, mutta on muuten ihan kunnossa.. Syö, juo, käy ongelmitta vessassa, juoksee portaat alas ja ylös ihan normivauhdilla, ja alakertaan tullessaan, liikkuu muutenkin ihan energisesti.. Seuraan tilannetta..


Pesuhetki..


Ja Cara IKEA-laatikkojen päällä aamunokosilla..


Maanantain ykkösfiilikset alkoivat kevyesti, kun huomasin olevani Simpsons-pelissä nyt oman naapurustoni ykkösenä.. 😃


Aamupala.. Sitten ulkoiltiin Caran kanssa patiolla..


Tämä taisi olla neljäs kerta ulkona valjaiden kanssa. Se eka kerta oli toistaiseksi pisin, kun piti haistella ihan kaikki.. Sitten oli pari tosi lyhyttä kertaa, kun Cara halusi melkein saman tien sisälle - ei kuitenkaan ollenkaan vastustele valjaiden pukemista, ja odottaa kiltisti myös kun poistan ne valjaat


Ihana ilme


Jos yrittäisin pukea Cuddlesille valjaita, saattaisin itse menettää ainakin pari raajaa.. 😂


Tuossa jo matkalla patio-ovelle ja takaisin sisälle..


Olin juuri tehnyt tuon salaatin (en nyt enää edes muista mitä siinä oli - fetaa ja kaikenlaista..), kun D rimpaisi uutisia.. Tällä kertaa hyviä sellaisia!

En nyt voi asiasta kovin paljoa sanoa, kun se on useita ihmisiä koskeva yksityisasia, mutta se on jotain mitä ollaan odoteltu 20 vuotta, ja D vielä kauemmin, ja nyt se on alkanut rullata oikein urakalla

Meinasin unohtaa syödä koko salaatin.. 😃


Kahvia ja kissoja..


Cara peittoni allaSattumalta näin, kun Cara tutki taas yhtä mahdollista katoamistemppupaikkaa, pesukoneen takana..

Toisessa kuvassa tiistain aamupala..


Söin loput salaatista tiistaina..


Illemmalla tein pikakastikkeen LIDLin tortelloni prosciuttoa varten; yksi tomaatti, loraus ketsuppia, loraus makeaa chili-kastiketta, tuoretta basilikaa, hiukan valkopippuria.. Kuumennus mikrossa..

Tuo kastike oli hyvää, mutta tortelloni prosciutto maistui ihan pahvilta, enkä edes syönyt siitä kuin n. kolmanneksen.. Pikkukupissa oli vielä hiukan sitä em. salaattia..


Minivoikkoja myöhäisiltapalaksi..

Cuddles tuli katsomaan Kolmisormiotuksia


Tuli tuosta vielä syliin


Snapchat-filtteri taas..


Keskiviikkona olin Bray'ssa, ja käytiin läpi kuva-albumeita ja -kansioita, otin tuoreita kuvia, päivä toi paljon uutisia ja kaikenlaista.. Oli sellaista vuoristorataa, etten edes oikein muista muita asioita kys. päivältä! D:llä oli pelottava sokeriarvojen alamäki (hups..), joten lähdin vasta kahden jälkeen yöllä kotiin, kun halusin ensin varmistaa, että episodi olisi ohi.. Hain bensikseltä suklaakeksejä ja kokista, joilla asia lopulta hoitui, mutta mulla oli jo glukoosipistos valmiina - onneksi ei tarvinut..


Jos kotona ei olisi ollut kissoja ja ulkokissoja ruokittavina, olisin jäänyt Bray'hin yöksi, mutta kävin sitten kotona hoitamassa kissat ja nukkumassa - vain neljän tunnin unet, kun heräsin huoltotauolle, ja sitten en vaan saanut enää unta, kun oli niin paljon ajateltavaa!

Kuvassa kattohämähäkkejä, jotka tykkäävät laskeutua hillumaan ihan naaman edessä, grrrr..


Ai joo, olin keskiviikkona käynyt Bray'ssa pankissa ja Tiger'issa, josta sain halvalla kauan kaipaamani ruokaa suojaavat verkkohärpäkkeet, jotka siis pitävät kärpäset yms. poissa vaikkapa patiopöydällä olevalta lautaselta..


Kun en halunnut D:n ottavan vahingossa toistamiseen tuplainsuliineja, menin torstainakin Bray'hin.. Käytiin Carrickminesissa, jossa popsittiin KFC-ateria, ja sitten kierreltiin hiukan kauppoja..


D osti itselleen web-kameran, ja haettiin hiukan maaliesitteitä.. Tulossa pikaremontti, alkaen eteisestä.. Värikeskustelu meni yllättävän helposti ja nopeasti, ja eteisen varalle on nyt suunnitelma valmiina, joskaan lopullista sävyä ei ole vielä valittu.. (Kuvassa hiukan tummempia vaihtoehtoja, kun sieltä oli ne vaaleammat läpsyt loppu.. Ne vihreät ovat tuolla alla piilossa..)


Poikettiin myös Grange Growers -puutarhakeskukseen, ihan vaan huvin vuoksi.. Ekassa kuvassa värit ihan huonot, mutta nuo lehdet olivat melkein mustia, ja kukat kirkkaan punaisia.. Todella hienoja!

Toisen kuvan puut olivat kuin elokuvasetiltä! Ihan myynnissä olevia, eläviä puita kuitenkin..

Oltiin molemmat aika väsyneitä, kun unet olivat jääneet lyhyiksi, ja D:lla tietty se edellisen illan insuliiniepisodikin vaikutti vielä - vaikka sokerit olivat nyt ihan normaalit, niin sellaisesta palautuminen vie oman aikansa..

Revittiin kuitenkin jonkin verran tapettia eteisen seiniltä.. (Vihdoinkin pääsi repimään sitä kammottavaa, tupakan kellastamaa vinyylitapettia.. heh..)

Katsottiin vielä komedia (Rough Night), ennenkuin lähdin kotiin. Oltiin edellisiltanakin aikeissa katsoa elokuva, mutta todettiin ettei kumpikaan pystynyt keskittymään yhtään mihinkään, joten katsottiin sitten vaan jotain satunnaista TV-ohjelmaa, jota en edes muista enää.


Menin vielä perjantainakin Bray'hin, eli kolmas päivä putkeen.. Nyt sain onneksi nukuttua kuitenkin kunnon yöunet kotona, ja D:kin oli nukkunut paremmin.

Kuvassa Pushy nokosilla..

Vietiin vihdoin ne eteisessä viikkokausia lojuneet kierrätysvaatesäkit kierrätyskeskukseen, kun olisivat olleet eteisrempan tiellä..


Eteisen tapeteista suurin osa on nyt poistettu (siis siltä osin mikä lähti ihan repimällä), ja poistettiin myös seinällä ollut kaide, joka oli aikoinaan lisätty D:n isää varten.

Lähdin "jo" varttia yli puolenyön kotia kohti, ja nyt olen viikonlopun ihan kotioloissa, kissojen seurana - lauantai menee varmaan suuremmaksi osin lepäillen, ja sunnuntaina ns. huoltopäivä, eli pyykkiä, hiustenpesua, IKEA-saitin plaraamista, yms.

Sovittiin alustavasti, että menen taas maanantaina Bray'hin (taidan pestä ovet, että nekin voi sitten maalata).


Tuossa yllä näkyy hiukan vihreitäkin..

Nyt näyttäisi siltä, että remppa-aikaa on hiukan yli seitsemän viikkoa..... 😃


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentti näkyy blogissa vasta, kun se on hyväksytty. Tarkoituksena on välttää spam-kommenttien päätyminen blogiin.