keskiviikko 6. joulukuuta 2017

Joulukalenteriluukkuja, lihaa, pizzaa, yms..


Cara nokosilla


4/12 luukkuja..

 

SuperValu'ssa oli tuore-pizzoja tarjouksessa, joten ostin kaksi - nämä tuntuvat olevan nyt ruokakauppojen trendituotteita, kun olen viime aikoina havainnut hyvin samankaltaisia tuore-pizzoja kaikkien eri ketjujen ruokakaupoissa.. (Jokaisella ketjulla siis omansa, mutta muuten ovat melko identtisiä..)


Olisi noita täytteitä voinut hiukan levitellä tasaisemmin ennenkuin lykkäsin pizzan uuniin, mutta taisin kiiruhtaa keittiöön kesken jonkun jouluelokuvan, joten unohtui moinen.. Yhteen siivuun ei oikeastaan tullut täytteitä ollenkaan 😂 Onneksi ei haitannut, kun kaikki siivut olivat itselleni..SuperValu'ssa oli tarjouksessa myös tosi hyvän näköistä "patanautaa" (stewing beef, siis naudanlihaa, joka on valmiiksi pataruokaan sopivina paloina), joten ostin kissoille herkkua.

Cara katsoi lihakimpaletta kuin Lego-palikkaa - ei kiinnostanut ollenkaan..

Cuddles sen sijaan nautti antaumuksella, ja on sittemmin syönyt jo monta palaa raakaa lihaa - toisinaan oikein kehrää syödessään..

Facebookin irlantilaisessa kissaryhmässä monet ovat siirtäneet kissansa melkein kokonaan raakaliharuokavaliolle, kun se on kissalle luonnollisempaa ruokaa kuin "kissanruoka", ja on kuulemma ollut hyväksi vatsalle, turkille, yms.

Testasin antamalla Cuddlesille toisessa kulhossa kissanruokaa, ja toisessa raakaa naudanlihaa - meni suoraan naudanlihan kimppuun, jota söi sitten suurella nautinnolla..

Cara tykkää eniten kuivaruuasta, mutta syö jonkin verran tiettyä märkäruokaakin. Raaka liha ei siis kuitenkaan kiinnostanut.


Caran kissapeti on todella karvainen.. Olen koittanut putsata sitä imuroiden, ravistaen, harjaten, pyyhkien, yms., mutta mikään ei tehoa.. Huonosti suunniteltu kissanpeti, kun siitä ei saa kissankarvoja irti!


5/12 kalenteriluukkuja..

 

Tiistaimuonaa - tuon piirakkareseptin laitoinkin jo erikseen..

2 kommenttia:

 1. Oletko kokeillut leveällä teipillä irrottaa karvoja petistä? Itse sain karvat tehokkaasti irti autosta ikkunalastalla, mutta en tiedä miten se tehoaa sellaiseen kohteeseen joka on pehmeä ja joustava.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, teippiä ja teippirullaa on kokeiltu, ja ikkunalastaakin, mutta lasta tosiaan ei toimi tuollaiseen pehmeään kohteeseen, vaikka on esim. mattoja putsatessa ihan ehdoton apuväline =)

   Täytyy vaan jossain vaiheessa hommata uusi viltti, ja kietoa karvapeti siihen. Mulla oli aiemmin pedin ympärillä IKEA-viltti, mutta Cara tuhosi sen aika hurjaan kuntoon, ja lopulta siirsin sen laatikkopinon peitoksi..

   Poista

Kommentti näkyy blogissa vasta, kun se on hyväksytty. Tarkoituksena on välttää spam-kommenttien päätyminen blogiin.