sunnuntai 3. joulukuuta 2017

Joulutunnelmissa jo..


Olen perjantaista lähtien keitellyt joulutuoksuja.. Minulla oli kaksi kuivahtanutta sitruunaa ja yksi appelsiini, jotka pilkoin kattilaan.. Sitten kaadoin kattilan melkein täyteen vettä, ja lisäsin kardemummaa ja hiukan tuoretta minttua.. Perjantaina keitin tuoksusekoitusta pienellä lämmöllä useamman tunnin ajan, ja sittemmin olen keittänyt sen muutamaan otteeseen kuumaksi, ja antanut taas jäähtyä.. Koko taloon on levinnyt miellyttävä tuoksu Olen tarvittaessa lisännyt vettä, ja muutaman tipan kanelinlehtiöljyä ja vaniljaa..


Perjantaina sai myös avata joulukalentereiden ekat luukut! 😃


Luukkukuvista tulee sameahkoja, kun en saa pidettyä puhelinta kahdella kädellä, ja sen lähikuvatarkennus on muutenkin hankala, ellei ole vain joku pieni esine neutraalilla taustalla.. (Oikealla kameralla saisi toki parempia, mutta olen laiska ja haluan viskoa nuo saman tien Instagramiin..)
Perjantaina tuli myös joulupaketti..


Paketointisormia himottaa jo päästä lahjapapereiden kimppuun..


Ehdin saada vielä neljännenkin joulukalenterin..Polttelin tuikkuja ja aloin parsia sukkia, kun paketissa tuli tilaamiani jämälankoja 😃


Rakastan villasukkien parsimista!


Eivät varpaat enää karkaile..


Perjantai-iltana kokeilin ekaa kertaa ikinä nachoja.. Ihan sattumalta oli LIDLin halpislastuja, salsaa, punasipulia ja juustoa, joten lykkäsin ne uuniin just ennen Late Late Toy Show'ta, ja popsin sitten samalla kun katsoin jokavuotista lelunoloutta..

Oli ihan hyvää, mutta sotkuista, ja huono valinta yhdelle ihmiselle, kun ei pysty kerralla syömään kaikkea, muttei toisaalta halua heittää jämiä poiskaan, eikä ole kylmänä enää kovin maukasta..


Joulutaulu, joka on ympärivuotisesti keittiön seinällä, mutta laitan valot vaan joskus joulun aikaan.. Kuva muistaakseni suomalaisesta joululehdestä, raamit IKEAsta, valot LIDLista.


Lauantaiaamiainen, ja kalenteriluukut..
Tein lauantaina TODELLA ihanaa lehtitaikinapiirakkaa, josta laitan erikseen reseptin (ts. taikina oli ihan valmisversio, kunhan pinosin täytteet ja paistoin..) 😃


Snapchat-iloa 😂😂😂Maistoin pari äidin tekemää piparia Nyt olivat kaikki ehjiä, kun pyöreässä muodossa ei ollut heikkoja kohtia.

Toisessa kuvassa cachi


Sunnuntailuukut..Tänä viikonloppuna olisi ollut (sekä la että su) The X Factorin finaali, mutta jätin katsomatta, kun olen mieluummin katsonut lisää jouluelokuvia.. 😃

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentti näkyy blogissa vasta, kun se on hyväksytty. Tarkoituksena on välttää spam-kommenttien päätyminen blogiin.