lauantai 16. joulukuuta 2017

Joulupaniikki lähestyy


Vaikka periaatteessa odotan kovasti joulua, sitä ennen olisi vielä listalla niin paljon tekemistä, että paniikki iskee joka kerta kun vilkaisee kalenteria..

Kuvassa jonkun jouluelokuvan mainos, jossa tuo naisnäyttelijä reagoi useampaan kertaan pudottamalla leukansa, mikä vaikuttaa ainoalta ilmeeltä joka täytetyllä naamalla vielä onnistuu.. 😮


Maanantai-iltana popsin viimeiset ruisleivät (juuresleipää on vielä paketti pakastimessa). Oli tuollaista lauantaimakkaramaista siivukamaa, jossa tomaattia ja sipulia..

Toisessa kuvassa piparihetki


Tiistaina kävin Trim'issa, ja samalla LIDLissa, jonka parkkiksella söin aamiaiseni ekan puolikkaan, ja kotona sitten loput..


Tiistain joulukalenteriluukut..Vaikka vuosi ei ole vielä ihan ohi, tein Instagramin "best nine" -kollaasin, jossa siis kuluneen vuoden yhdeksän suosituinta kuvaani. 2/3 kuvista oli VR-aiheisia! Oli tosin kiva huomata yksi Kolmisormiotuskin suosituimpien kuvien joukossa!


Oli pitkästä aikaa avocadoja tarjouksessa, ja vaikka olivat vielä aika kivikovia, oli pakko tehdä yksi avocado-voikko.. Loput avocadot odottelevat edelleen pehmenemistä..


Keskiviikkoluukut..


Ei ollut Lucian päiväkään edustettuna luukuissa 😡


Olin keskiviikkona Bray'ssa - tässä Pushy supersankariviltillä


Oli hyytävän kylmä ja tuulinen päivä, joten D laittoi (kaasu)takan päälle..


Takka on kyllä ihana - vaikka onkin kaasumallia..


Joulukoristeita.. Noissa on siis valotkin! 😂 Woodies'illa oli kuulemma ollut tosi halvalla jämäkoristeita, joten D oli vissiin ostanut hyllyt tyhjiksi..


D:n lukulasit.. 😂


Oli kahden aterian päivä, kun ensin syötiin lounaaksi kotiruokaa...


Sitten myöhään illalla vielä kiinalaista!

Ajoin kotiin ihan rantapallofiiliksissä.. Uuuuhhhhh.. 😶


Torstaina tein joululahjainventaarion..!!!!! ♥♥♥♥♥


Torstailuukut..Cachi


Oli hiukan vanhaa leipää, jonka pelastin tekemällä uunivoikkoja, tai mini-pizzoja.. Noihin tuli voita, chili-jauhetta, valkosipulijauhetta, tuoretta pinaattia, suomalaista purkkikanaa (joka olisi ollut paljon parempaa ilman inkivääriä!), kirsikkatomaattia, fetaa ja mietoa valkoista cheddaria.. N. 15 minuuttia 200C kiertoilmauunissa..


Tuli ihan hyviä, ja jopa parempia kun olivat jäähtyneet!

Toisessa kuvassa "minipaisti" Cuddlesille - revin valmiiksi pieniksi suikaleiksi, ja hän söi kaiken. Eniten tykkää tosin raakana..


Fazerin tryffeleitä


Snapchat-kuvia..


Avocado odottelee edelleen isompaa purkkia - hups..


Perjantailuukut..Perjantaina pisti vihaksi, kun istuin sohvalla, ja yhtäkkiä huomasin liikettä niityn toisella laidalla, ja sitten koko niitty oli täynnä metsästyskoiria! 😬 (Jos ylläoleva video ei toimi, tässä suora linkki siihen.)

Ryntäsin kameran kanssa patiolle (unohtui väärät asetuksetkin päälle, eli videon alku on sen takia sinertävä..).. Siis sisäsiittoiset ketunmetsästäjäkusipäät laittoivat koiransa yksityisalueelle ilman lupaa - videollakin näkyy kun koirat hyppivät yhteen takapuutarhaan ja sieltä pois.. Itse ratsukot eivät päässeet alueelle, kun niityt ovat kokonaan talojen ympäröimiä, mutta videolla on kohtia jossa kavion kopse kuuluu kadulta, kun kiertelivät aluetta, samalla kun koirat jahtasivat kettua ja pelottelivat ihmisiä ja eläimiä..

Fiarshúileach oli aluksi nokosilla majassaan, mutta koirien jatkuva meteli pelästytti hänet pakoon - vasta monen tunnin kuluttua näin hänet, Little Mamin, ja GinGinin uudelleen, mutta Hansomia en ole sittemmin nähnyt, ja olen huolissani, kun Hansom on vanhempi kissa, jolla on hiukan lantio-ongelmia..

Yksi todella kaunis ja tuuheaturkkinen kettu juoksi koiria pakoon, minua kohti, ja sitten naapuripuutarhaan, johon onneksi koirat eivät pääse korkeiden pensasaitojen takia, eli kettu oli turvassa siellä

Jokaiselle ketunmetsästäjälle voisi minun puolestani tunkea ruosteisen seipään poikittain perseeseen. Jos ihminen on niin saatanallinen, että haluaa mieluummin nähdä ketun raadeltuna veriseksi mössöksi, kuin arvostaa sen elävää ja tervettä kauneutta, niin sen ihmisen voisi saman tien poistaa tuhlaamasta happea.

Kuulin myöhemmin, että koirat olivat menneet talon omistajien tyttären takapuutarhaan (muutaman tontin päässä), ja hän oli nipin napin saanut omat koiransa turvaan.. Ihan kiva, jos olisi vaikkapa pikkulapsia leikkimässä kotipuutarhassaan, ja yllättäen tulisi tusinoittain verenhimoisia koiria.. (Ei tietenkään koirien vika, jos sisäsiittoiset omistajakusipäät pistävät jahtaamaan viattomia..)

Samana päivänä oli myös yksi metsästysseurue ylittänyt moottoritien, aiheuttaen liikennekaaoksen, ja traumatisoiden ainakin yhden iäkkäämmän kuskin sellaiseen tilaan, ettei voinut itse ajaa kotiin.

Ihan kenelle muulle tahansa tulisi huomattavia seurauksia, jos vaikkapa ulkoiluttaisi tietyn rotuista lemmikkikoiraa ilman kuonokoppaa, tai haittaisi liikennettä (varsinkin motarilla), mutta nuo saatanan rikkaat loiset saavat tehdä ihan mitä haluavat, eikä kukaan puutu asiaan.

Minusta olisi vallan hienoa, jos joku alkaisi salamurhata niitä. Motivoisi lopettamaan moisen saatanallisen "harrastuksen".


Pizza..


Ekassa kuvassa perjantai-illan jouluherkkuja, eli glögiä, johon lirautin jopa vodkaa joukkoon (kun muistin juoda sen tarpeeksi aikaisin ennen seuraavan iltapäivän autoilua), stollenia, ja äidin leipomia pipareita

Toisessa kuvassa lauantain alkuilta-aamiainen, jota ennen olin ehtinyt jo hoitaa asioita..

Tapasin iltapäivällä Dunshaughlinissa asuvan unkarilaisen nettitutun, ja kävin tutustumassa hänen neljään kissaansa, jotka lupasin ruokkia heidän matkansa aikana. Tapasin samalla hänen ihmisperheensäkin (mies ja kaksi lasta). Koko perhe on unkarilainen (mukaanlukien kaksi kissaa), ja vanhemmat ovat EU-hommissa (se tuttuni käy duunissa Brysselissä asti, ma-to).

Yksi kissoista oli todella sosiaalinen, ja tuli heti rapsuteltavaksi ja hieroi itseään jalkoihini.. Yksi oli utelias, mutta ujompi.. Yksi on sellainen puolivilli, joka ei pahemmin asioi ihmisten kanssa muuten kuin ruokinta-aikaan (ja näyttää aivan Little Mamilta!).. Ja yksi ei anna ihmisten koskea itseensä ollenkaan, paitsi tuttuni saa joskus harvoin hiukan koskea..

Olin jo aamulla nähnyt T:n laittaman rottakuvan Facebookissa, ja kun kävimme läpi kissanhoitopisteitä, siellä oli jo päivän toinen kuollut rotta! Ahkeria kissoja..

Hoidettiin tuo tapaaminen niin, että tavattiin SuperValun parkkiksella, jonne jätin autoni (sain ajella useamman kierroksen ennenkuin löytyi vapaa paikka, kun huomasin jonkun olevan juuri poistumassa), ja mentiin sitten T:n autolla heille. Asuvat alueella, jolla on yksi yhteinen osoite ja n. miljoona samankaltaista taloa, joten oli helpompi noin, varsinkin kun heidän talonsa on sen verran tuore, ettei sitä edes ole Googlen kartalla tai katunäkymässä. Mutta nyt tiedän minne mennä, ja sain jo avaimenkin.

Palatessa sitten kipaisin SuperValusta hiukan ruokaostoksia, mutta unohdin ostaa Cuddlesille lihaa! Saivat kuitenkin molemmat siivumakkaraa..


Lauantailuukut..


Sain viestiä, että LiveLAGOM-ostokseni olisivat nyt haettavissa IKEAsta Meillä taitaa olla torstaina workshop siellä, eli haen ne viimeistään silloin, mutta jos menen sitä ennen Bray'hin, saatan samalla reissulla hakea ostokseni, kun Carrickminesin IKEA on siinä saman motarin varrella..

Tietty himottaisi kipaista ne jo heti huomenna, mutta en viitsi vain sitä varten ajaa niin kauas, kun siihen kuluu sen verran runsaasti bensaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentti näkyy blogissa vasta, kun se on hyväksytty. Tarkoituksena on välttää spam-kommenttien päätyminen blogiin.