maanantai 25. joulukuuta 2017

Joulun alla kasaantuneita kuvia


Kuvien jutuista naputtelin jo aiemmin, ilman kuvia..


Reilun viikon takainen viikonloppu-pizza..


Avocado-voikkoja, ja Cara sekä telkkaritakka..


Snapchat-kuvia..

 

Tuossa vedin Trim'in LIDL-parkkiksella aamupalaa, sinä maanantaina kun olin saanut sakot yksin ajamisesta.. (Ts. sakot tulevat sitten joskus postitse, mutta siis se mursu-garda pysäytti, jne..)


Tuossa esittelin meloneitani..


Pari Bray-kuvaa viime tiistailta.. D oli maalannut eteisen ikkunapokat (jotka olin jo aiemmin maalannut valkoisiksi), ja oli laittanut takan ympärille jouluvalot..


Mäkkäriateria, ja selfie D:n uudella lippiksellä..


Tässä ne LiveLAGOM-ostokseni, jotka sain siis IKEAsta ilmaiseksi, osana tuota projektia


Tämä on se telttakangasvaatekaappi koottuna. Se on todella kiva, ja sinne mahtuu yllättävän paljon! Mulla on nyt se rekki täynnä vaatteita, ja kaapin lattialle mahtuu vielä joitakin laatikoita ja kasseja, pois silmistä ja suojassa pölyltä..


Yksi pienemmistä Förtrolig-astioista, johon pilkoin hunajamelonin ja ananaksen - kummatkin ovat liian isoja yhdelle ihmiselle kerta-annokseksi, mutta tuosta oli kiva napsia aina tarvittaessa valmiita paloja. Kaikki tuli syötyä 😃


Sain sidottua harjan ja pölyhuiskan niin pitkäksi vempaimeksi, että ylsin viimein poistamaan hämähäkinverkot olohuoneen katosta - niitä oli aika runsaasti..

Toisessa kuvassa on se ihana tyyny, jonka tein kahdesta IKEAn kylppärimatosta, ja tyynystä..


Joulusiivous tehty.. Vasemmalla se samainen IKEA-tyyny..


Aiemmin linkkaamassani kirjoituksessa mainittua kanttarellimulkkuruokaa.. 😂


Syötiin tätä siis M:n kanssa, ja pikkuhepullekin kelpasi


Torstai-iltaa.. Toisessa kuvassa Cara ja Fiarshúileach..


Caran karvapeti on nyt puhtaan lakanan sisällä.. Toisessa kuvassa M:n tuomia lahjoja


Cuddles tutkimassa joulukuusta, ja leipomassa IKEA-tyynyä


Lohivoikkoja.. SuperValussa oli taas sitä halpalohta (kilohinta n. €13, kun muiden pakettien kilohinta on ainakin kolminkertainen), mutta se ei ollut enää ohueksi siivutettua, kuten aiemmin, vaan sellaisina paksuina kimpaleina.. Onneksi oli sopiva veitsi, jolla siivuttaa itse ohuemmaksi..Perjantaina Bray'ssa.. Eteisen seinät, ovet, ja ikkunapokat on nyt maalattu - porraskaiteetkin.. Siellä on puhdasta ja raikasta, ja vain lattiat odottavat vielä uusimista, ja portaat maalaamista..


Laitettiin uusi verhotanko ja verhot "lasten huoneeseen", ja vaihdoin sinne jouluiset lakanat, kun ne D:n aiemmin hankkimat Buddha-lakanat olivat ihan kissankarvaiset - Pushy kun oli ehtinyt omia huoneen itselleen.......


D oli hakenut ullakolta mun puisen sohvapöydän toiseksi yöpöydäksi, ja oli ostanut jatkojohtoja, joista toisessa USB-paikat, että voivat ladata vempaimiaan 😃


Syötiin taas IKEA-muonaa, jota olin tuonut silloin edellisellä kerralla, kun hain Carrickminesista ne ostokseni.. Nom..


Hiukan eteiskuvia.. Laitettiin sisustustauluja seinille.. Ja peili..Olin viikkotolkulla pitänyt huolta että nukun ja syön tarpeeksi, jne.. En ollut käynyt missään tai tavannut ketään, kenellä olisi flunssa.. Nyt kuitenkin oman ja Bray'n joulusiivousten takia tuli pari yötä, etten ehtinyt nukkua tarpeeksi, ja D oli ollut Greystonesissa tapaamassa vanhinta veljentytärtään, joka oli miehensä kanssa joulunalusvisiitillä - ja rankasti flunssainen.. Niin taisin sitten saada välikäden kautta hänen joulutuomisensa, kun oireeni alkoivat heti Bray'sta palattuani..


Lauantain hedelmäaamiainen..


Cara heilutteli joulukalentereita..

 


Tein lauantainakin samankaltaista uunimuonaa, mutta nyt kanttarellimulkkujen sijaan tomaattikastikemuikkuja..Nom..


Jouluelokuvia..


Yhdessä amerikkalaisessa jouluelokuvassa oli Panimo-niminen pub.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentti näkyy blogissa vasta, kun se on hyväksytty. Tarkoituksena on välttää spam-kommenttien päätyminen blogiin.