tiistai 6. helmikuuta 2018

Hill of Tara -kävelyllä


Maanantaina oli suhteellisen mukava ilma, joten menin vihdoinkin Hill of Tara -kävelylle.. En muista milloin olin viimeksi - vissiin loka-marraskuussa, mutta on monta kertaa tehnyt mieli mennä, vaan aina on joko ollut muuta menoa tai huono sää.

(Huom: Kuvia kannattaa klikata isommiksi - varsinkin nuo panoramat..)

Tällä kertaa ajoin toista reittiä, eli pienempiä landeteitä pitkin - oli lyhyempi matkakin, vain 9,8km.


Tuo yläkuvan härpäke oli uusi.. Sinne oli laitettu myös uudet hienot roskikset - tai en ainakaan muista niitä olleen viimeksi. En tullut ottaneeksi kuvaa..

Tällä kertaa ei ollut tuulista!!! Muuten kyllä aika kylmää..
Tuota tilan avaruutta ei oikein pysty näyttämään kuvissa.. Mahtava tunne, kun on nurtsikenttiä joka suuntaan, ja (sään salliessa) upeat näköalat ties minne asti..


Puissa oli paljon vähemmän roinaa.. Liekö joku niitä poistanut, tai talvimyrskyt vieneet..


Mä juttelen tuolla puille............ 🌳

Vaikka korkeimman nyppylän korkeus on "vain" 155 metriä (pikaisen googletuksen mukaan), ympäröivä maisema on sen verran pannukakkua, että näkymät ovat komeat joka suuntaan.. Tänään näkyi ajoittain myös kaukaisia vuoria..


Tuolla lähistölläkin (kuvan keskellä) näkyi olevan joku pieni nyppylä..
Tuosta kuvasta muistuikin mieleen, että vaellusmonot jäivät tosi mutaisiksi, enkä muistanut kotiin tultuani putsata.. No, annan kuivahtaa, ja karistan ja harjaan sitten mudat pois..
Tuolla kuvan keskeltä hitusen vasemmalle, näkyy sellainen pienen pieni torni, joka muistaakseni kuuluu Skryne Castle'en..


Kaivoin oikean kameran esille vain paria kuvaa varten - yllä muistilappukuva, josta saatoin kotona katsoa mihin suuntaan skrollaisin kartalla, että löytäisin kaukana häämöttävän vuoren.. Ks. alla oleva kuva..


Tässä zoomasin sitten niin pitkälle kuin zoomia riitti.. Tuolla horisontissa juuri ja juuri erottuu vuori.. Se näkyy olevan Birr'in suunnalla, eli todennäköisesti se on se vuori, jonka missasin ammoin Birr-reissulla, kun silloin oli pilvistä.. 


Lounastin ulkona - kirjaimellisesti 😃


Pyhä Patrick..


Sain Paddyn kiinni.. 😂


Puu oli täynnä raakkuvia variksia..


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentti näkyy blogissa vasta, kun se on hyväksytty. Tarkoituksena on välttää spam-kommenttien päätyminen blogiin.