lauantai 10. helmikuuta 2018

Talvea, pizzoja, narsismia, paketti ♥


Maanantai-illan myöhäis-pizza.. Tuo oli taas LIDLin neljän juuston halpis, mutta tällä kertaa kippasin päälle rasiallisen LIDLin pekonipaloja - todella hyvä lopputulos, joskin noita pekonipaloja oli hiukan liikaa, ja sen takia maku oli hiukan liian suolainen. Mutta hyvä silti.


Meinasin ostaa voita, kun yritän aina ostaa valmiiksi uuden paketin, ettei pääse voi loppumaan kesken. Mutta SuperValussa oli tarjouksessa heidän oma oliivilevitteensä, ja kun olen halunnut kokeilla sellaista, niin ostinkin sitä - oli puolet halvempaakin kuin voi.

Se on oikeastaan levitteeksi tosi hyvää! Yleensä inhoan kaikenlaisia margariineja yms., mutta tätä voin ostaa toistekin, varsinkin jos hinta on niin halpa 😃


Tiistaiaamun talvea.. Ja Fiarshúileach..Uusi kissa, jolla ei edelleenkään ole nimeä..

 
 

Mangoa ja kreikkalaista jogurttia..


Caran kanssa sohvalla


Toisessa kuvassa se uusi kissa..


Painavaa lunta kissatarhan katolla.. Edelleen tiistaikuvia..


 


 

Avasin Tigerin ilmakuivuvan muovailusavipaketin, ja tein muutamia nuken osia.. Muovaileminen oli hankalaa, kun oli vain kynnet ja pari cocktail-tikkua työkaluina..

 D oli menossa narsismireissulle, ja oltiin sovittu että käyn hoitamassa Pushya.. Oli kuulemma menossa ke-iltana, joten lupasi jättää paljon ruokaa, vettä ja herkkuja, ja vessa-astian, niin että minä menisin sitten to-aamuna Bray'hin, ja viettäisin aikaa Pushyn kanssa, kunnes mulla olisi to-iltana IKEAn workshop.. D:n paluupäivä vaihteli lauantain ja perjantain välillä, koska narsistista nyt ei koskaan saa totuutta irti..

Olin siis suunnitellut keskiviikoksi pyykkipäivää kotona, kun tarvitsisin sinne workshoppiin puhtaita vaatteita.

Vaan sainkin sitten klo 9 ke-aamuna viestin D:lta, että oli jo Italiassa, ja unohti jättää Pushylle vessa-astian.

Vittu.

Mun piti siis pestä heti aamusta koneellinen pyykkiä, ja rientää sitten Bray'hin, missä Pushy-parka odotti jo nälkäisenä. D:lla kun oli ollut niin kiire narsismireissuunsa, että oli jättänyt laatikollisen ruokaa ja herkkupaloja pöydälle, mistä kissan olisi kai itse pitänyt avata pakkauksia itselleen..

Vesikupissa oli vettä, jota ei oltu vaihdettu aamulla..

Olin aiemmin tarjoutunut viemään ylimääräisen vessa-astian ja kissanhiekkaa sinne, mutta D lupasi hoitaa asian, vaan ei sitten ollut edes hankkinut astiaa tai hiekkaa..

Hain ullakolta joulutavaralaatikkonsa (muovinen), ja kävin hakemassa kaupasta kissanhiekkaa, prkl. Ostin samalla itselleni halpaa pakasteruokaa (kolmen pizzan pakkauksen, ja kevätrullia), kun olisin menossa ainakin torstainakin Bray'hin.

Pushy oli kakannut D:n uudelle eteistasanteen matolle - WhatsApitin Italiaan valokuvan kakasta.


Oli kyllä ihanaa viettää laatuaikaa Pushyn kanssa, ilman D:n läsnäoloa. Lämmitin taloa myös urakalla, ja nautimme lämmöstä Pushyn kanssa. (Muistan esim. yhden talven, kun asuin vielä Bray'ssa, ja koko talven aikana laitoin kaksi kertaa lämmityksen päälle, eli yhteensä kaksi tuntia koko talvikautena - niin minun takiani oli sitten kuulemma järkyttävän iso kaasulasku, jne.. Kaikki jotka tuntevat narsistin, tietävät systeemin. Niin ajattelin, että kun nyt tuli silloin aiheesta kirkuneeksi, niin painellaan sitten sitä nappulaa oikein urakalla, ja avataan vaikka välillä ovet, jos tulee liian kuuma.)

Toisessa kuvassa Cara, kun olin illemmalla palannut kotiin.


Torstaina menin sitten taas Bray'hin.. Mulla on siellä kaapissa omat LIDL-kaurahiutaleeni, mutta vedin aamupalaksi D:n kalliimpia kaurahiutaleita..

Imuroin Pushyn takia, kun kämppä oli taas sotkuinen, eikä D ole varmaan koskaan koskenut imuriin..

Pushy oli heti käyttänyt yön aikana vessa-astiaansa, mutta peitellyt sitten tuotokset niin reippaasti, että matto oli siinä laatikon ympärillä aika kissanhiekkainen 😃


Tähdet 💫


 Snapchattia.. 😂 Toisessa kuvassa niitä aiemmin mainitsemiani kevätrullia..


Pushy sohvalla


Iltapäivällä lähdin sitten IKEA Carrickminesiin, sinne workshoppiin - kirjoitan siitä erikseen.. Olin kutsunut myös M:n sinne, pikkuheppunsa kanssa 😃

ONNEKSI olin varmuuden vuoksi jättänyt Bray-kämpän yökuntoon, kun D oli ohjeistanut ruokkimaan Pushyn vain torstai-iltana (olin sanonut palaavani vielä IKEAsta Bray'hin, ja myöhemmin kotiin), eikä selvästi halunnut minun menevän Bray'hin perjantaina.

Päätin siis mennä Bray'hin myös perjantaina, ja menin sitten IKEAsta suoraan kotiin - hyvä niin, koska workshop alkoi myöhässä, ja mentiin vielä sen jälkeen kahville, joten olisin ollut ihan poikki, jos olisin vielä koukannut Bray'n kautta kotiin..


Perjantai, ja taas Pushyn seurana


Nokosteltiin tovi, ja laitoin Instagramiin vittuilukuvia 😃

Onneksi menin perjantainakin, kun herra narsisti saapui vasta lauantain puolella, joten Pushy-raukka olisi joutunut olemaan melkein 40 tuntia yksin, mikä olisi ollut laiminlyöntitapaus.

En tässä vaiheessa blogita asiasta sen enempiä, mutta materiaalia on kertynyt vuosien varrelta, jonka kasaaminen yhteen on aika terapeuttista puuhaa...... 📖


Tänään sain lauantai-iloksi ihanan paketin Kauniin värisiä villasukkia, paljon leipää.. 😍


Hernekeittoa ja sieniä, karkkia ja diabeetikkosuklaata (vien toisinaan autokorjaamon hepuille Fazerin suklaata, kun on autohommia, ja diabeetikko-P katseli viimeksi niin haikeana suklaata, että pyysin äitiä lähettämään diabeetikkosuklaata) 😃


Uusia vaatteita, ja irtokarkkejaLittle Mami ja uusi kissa..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentti näkyy blogissa vasta, kun se on hyväksytty. Tarkoituksena on välttää spam-kommenttien päätyminen blogiin.