tiistai 13. helmikuuta 2018

Reittisaitti, ja lisää raitista ilmaa


Söpö kuva tähän alkuun..


Muistin pitkästä aikaa Routebuilder-saitin olemassaolon, ja kävin katsomassa eilisen Hill of Tara -reittini pituuden. (Tästä linkistä näkyy kys. reitti spekseineen.) Vain 1.45km 😃


Olin ajatellut käydä postissa jalkaisin, mutta menin kuitenkin autolla, kun n. puolet reitistä on kapeaa maalaistietä, jonka reunoilla ei oikeastaan ole tilaa jalankulkijoille, eli autojen sattuessa kohdalle, pitäisi hyppiä ojan puolelle, jne.

Oli kuitenkin kaunis päivä, joten kävelin sitten postireissulta tultuani toiseen suuntaan..


Valitsin tällä kertaa hiukan pidemmän reitin, eli koukkasin yhden ylimääräisen liikenneympyrän kautta - en ehkä valitse tuota reittiä uudelleen kävelyreitiksi, koska siinäkään ei ole jalkakäytäviä.. Vaikka tuossa ekalla osuudella on leveästi tilaa tien reunoilla, niin sen toisen liikenneympyrän jälkeen ei ollut oikeastaan ollenkaan tilaa, ja aina kun tuli jotain rekkoja tms. vastaan, niin piti hyppiä penkalle turvaan..


Pieni koira juoksenteli itsekseen tien laitaa.. Toivottavasti hänellä on koti, ja osaa sinne turvallisesti..


Olin varmuuden vuoksi ottanut muovikassin mukaan, jos sattuisin käymään kaupassa.. Caran suosikkikuivaruoka oli melkein loppu, joten ajattelin ehkä ostaa sitä, ettei tarvitse huomenna tehdä mutkia matkaan sen takia..

Onneksi menin sitten sinne kauppaan;


Pannukakkutiistain kunniaksi, siellä oli ilmaisia, vasta paistettuja pannukakkuja Oli ihanan lämmin ja kuohkea..

Muistin myös pitkästä aikaa ostaa Ryvita-näkkäriä. Tykkään näkkäristä, ja sitä on hyvä olla kaapissa, jos sattuu joskus leipä loppumaan, eikä jaksa sen takia mennä kauppaan. Ryvita sattuikin olemaan tarjouksessa, joten ostin kolmea erilaista, yhteensä neljä pakettia (€1.50/pkt).

Tuli hiukan painava ostoskassi, kun piti roudata se jalkaisin kotiin, eli hiukan yli pari kilometriä.. (Iso pussi sitä kuivaruokaa kissoille, ja pakkaus omenamehutetroja..)


Kotimatkalla olin just pysähtynyt ottamaan kuvaa, niistämään nenää, ja juomaan omenamehua, kun vuokraemäntä sattui ajamaan ohi - olisin saanut kyydin, mutta olin itse jo kotimatkalla, ja hän menossa toiseen suuntaan, ja muutenkin oli niin kiva ilma, että mieluummin kävelin loppuun asti.

Alla yksityiskohtia tuosta lehmäkuvasta..


Yllä (ja tämän linkin takana) tämänpäiväinen reitti - 5,26km..


Googlen satelliittikartta näkyy olevan melko ajan tasalla, kun tuossa pationi pielessä on se punainen auto.. Pihalla oleva sininen auto on oma Esmeraldani, ja valkoinen auto on vuokraemännän.. Patiollani näkyy jopa ulkokissojen valkoinen ruokalautanen! 😃

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentti näkyy blogissa vasta, kun se on hyväksytty. Tarkoituksena on välttää spam-kommenttien päätyminen blogiin.