perjantai 11. toukokuuta 2018

Euroviisujen toinen semi - Serbia oli paras

Photo: Eurovisionworld
Euroviisujen toinen semi-finaali ei yltänyt ekan semin tasolle, mutta oli kuitenkin parempi kuin olin odottanut (viisututtujen kommenttien perusteella)..

Maa Esiintyjä Kappale 🎶 Kommenttini
💥 < Tuo merkki rivin alussa merkkaa finalisteja.

💥1. Norja Alexander Rybak That's How You Write A Song 🎶 Tämä olisi ollut parempi pelkästään kuunneltuna - ei katseltuna.. Esitys oli jotenkin ärsyttävän "reipas"..

2. Romania The Humans Goodbye 🎶 Heti alusta tuli vahvasti mieleen Westworld'in (TV-sarja) teemamusiikki, ja samat soundit vaivasivat loppuun asti.. Se teemamusiikki on siis ihan hyvä, mutta en kaivannut huonompaa kopiota Euroviisuihin..

💥3. Serbia Sanja Ilić & Balkanika Nova Deca 🎶 Ihastun aina näihin eksoottiselta kuulostaviin viisuihin, ja tämä olikin toisen semi-finaalin suosikkini Olisi ehkä ollut vielä parempi ilman sitä heppua..

4. San Marino Jessika featuring Jenifer Brening Who We Are 🎶 Ei jäänyt mieleen ollenkaan - totesin vaan heti alussa, että seuraava, kiitos.. Tuubaa..

💥5. Tanska Rasmussen Higher Ground 🎶 Kun ne heviviikingit marssivat lavalle, niin en todellakaan odottanut sitä genreä, mitä he sitten lauloivat! 😂 Mutta lievästä koomisuudesta huolimatta, tämä oli tähän mennessä koetuista esityksistä mielestäni toiseksi paras.

6. Venäjä Julia Samoylova I Won't Break 🎶 Laulu oli "ihan kiva", mutta aika tylsä, ja valitettavasti esityksen yleisilme oli kuin halvempi kopio Eestin upeasta esityksestä..

💥7. Moldova DoReDoS My Lucky Day 🎶 Ihan kuin joku takavuosien TV-visa.. Meh..

💥8. Hollanti Waylon Outlaw In 'Em 🎶 Jos Brad Pitt olisi country-laulaja.. 😂

💥9. Australia Jessica Mauboy We Got Love 🎶 Kun Australia ei edelleenkään kuulu Eurooppaan, niin en ihan periaatteessa haluaisi heidän osallistuvan EUROviisuihin.. Lisäksi, tämä oli ihan hirveetä paskaa, esitys oli huono, jne.. Jos myötänolouteen voisi kuolla, niin kups..

10. Georgia Ethno-Jazz Band Iriao For You 🎶 Tämä oli jotenkin ihan kiehtova, ja se yksi heppu näytti ihan yhdeltä Twin Peaks'in hepulta, millä ei toki sinänsä ole mitään tekemistä viisujen kanssa.. Mutta veikkaan että tähän voisi tykästyä enemmänkin, useammalla kuuntelukerralla..

11. Puola Gromee feat. Lukas Meijer Light Me Up 🎶 Kamalasti elementtejä, joista yksikään ei sopinut yhteen niiden muiden kanssa.. Laulu hiukan sinne päin, jne.. Ei jatkoon!

12. Malta Christabelle Taboo 🎶 Tämä olisi voinut toimia, jos laulajaksi olisi valittu joku hiukan pelottava gootti, jolla tumma ja matala ääni.. Laulaja oli kuitenkin sellainen "intialaisperheenäitimäinen" kestohymyilijä, jolla oli innostuneen kimeä ääni, ja varsinkin loppua kohti, laulusuorituskin oli vähän sitä sun tätä, joten potentiaalisesta viisusta tuli ihan tuubaa..

💥13. Unkari AWS Viszlát Nyár 🎶 Rankka hevialoitus, joka sitten droppasi melkein heti ihan toiseen genreen, ja palasi heviin, mutta biisi oli jo pilalla. Olisivat pysyneet siellä heviosastolla, niin olisi voinut olla ihan OK.

14. Latvia Laura Rizzotto Funny Girl 🎶 Joskus aamuyöllä, kun plaraa kanavarallia ja yrittää löytää telkkarista jotain katsomisen arvoista, törmää alkuysärin "taiteellisiin" ja pehmopornahtaviin ohjelmiin (joissa mm. joku David Duchovny ennenkuin hänestä tuli tunnettu, tms.) - niissä on yleensä teemamusiikkina jotain tällaista, mukaanlukien esityksen ulkoasu 😂

+ Sivumainintana: Tässä kohtaa oli se Ruotsin postikorttivideo, ja olin nuolla TV-ruutua, kun se juusto oli niin herkullisen näköistä..

💥15. Ruotsi Benjamin Ingrosso Dance You Off 🎶 Tykkäsin biisistä ja lavasysteemeistä - tuli mieleen useampi disco-klassikkovideo 70-90 -luvuilta.. Mutta tuo heppu on NIIN tavattoman ärsyttävä!!! Ehdottomasti parempi pelkästään kuunneltuna..

16. Montenegro Vanja Radovanović Inje 🎶 Klassisempi viisuesitys, ja tavallaan ihan kaunis, mutta hukkui massaan liian vaatimattomana, ja sen yhden hepun "erikoinen" takki häiritsi, kun se näytti ihan siltä ettei helmaa oltu ehditty ommella valmiiksi..

💥17. Slovenia Lea Sirk Hvala, ne! 🎶 Ihan kuin joku brittien talent-show, missä joku lahjaton council house -tapaus esiintyy täysillä, kuvitellen oikeasti olevansa seuraava Celine Dion tms., ja sitten sen suurperhe itkee ja anoo ja rukoilee tuomaristolta, että heidän vaimonsa/äitinsä/sisarensa/tyttärensä pääsisi jatkoon, kun hänellä on ollut niin vaikea elämä.. Ei.

💥18. Ukraina MELOVIN Under The Ladder 🎶 Vampyyreja! Kasarimusavideoiden tunnelmaa! Tulta! En edes muista itse biisiä, mutta toki noilla eväillä joutaa ihan ansaitusti finaaliin..

Että sellaisia..

Laitan nyt tuohon alle vielä sen Serbian esityksen, joka oli siis minusta tämän semi-finaalin paras;

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentti näkyy blogissa vasta, kun se on hyväksytty. Tarkoituksena on välttää spam-kommenttien päätyminen blogiin.