lauantai 19. toukokuuta 2018

Kotiräpsyjä


Leikin puhelinkameran (erillisellä) kalansilmälinssillä, ja otin kuvia kotoa ja "puutarhasta", kun tuolla saa paremman käsityksen tilasta..


Eteinen.. Kuvassa oikealla etuovi, josta aidatulle pihalle talojen ja tallien välissä..

Eteisen perällä (avoimen kylppärinoven ja kiinteän kaapin takana) pesukone, jääkaappi, ja pakastin..


Kylppäri..


Keittiö - hiukan kaaostilassa.. Pöytä on melkein aina tavaravuori, kun muuta säilytystilaa ei ole.. Lisäksi tuossa on tauluja odottelemassa ripustamista (kunhan muistan tuoda Bray'sta vahvat koukut ja vasarani), ja risa sähköpatteri odottamassa kuskaamista kierrätyskeskukseen..


Sitten yläkertaan..


Siellä on vain avomallinen makuuhuone..


Siirsin muistaakseni viime vuonna sängyn tuohon kaiteen vierelle, niin huoneeseen tuli runsaasti lisää tilaa..Tuolla käyttämättömän työpöydän alla ja yllä (sekä sängyn alla) on kirjalaatikoita odottelemassa hyllyjä, eli kunhan saan purettua, siirrettyä ja kasattua vanhan kirjahyllyni Bray'n ullakolta, noiden laatikoiden sisältö pääsee taas hyllyille, ja laatikot varmaan litteiksi ja sängyn alle, kun ei kai tässä kuitenkaan loppuikää asuta.


Näkymä makuuhuoneen toiselta puolelta, portaita kohti..


Sitten takaisin alakertaan..


Pöytävuori....... Vasemmalla ovi eteiseen, taustalla olohuone..


Olohuone (isolla sohvalla juuri saapunut paketti - kuvat otettu siis perjantaina).. Olohuone on korkeimmalta kohdalta arpoen n. 4,5 metriä korkea, mikä on muuten ihan kiva juttu, mutta kun hämähäkit ovat ahkeria kutomaan, niin kiva kurottaa sitten yhteensidotuilla harjanvarsiviritelmillä katosta niitä seittejä.. Talvisin menee myös lämpöä hukkaan, kun lattialla vetää jäisesti, ja lämpö karkaa katonrajaan.. Korkealla olevia ikkunoita ei myöskään pääse putsaamaan.


Ja kuva olohuoneen toisesta päädystä kohti keittiötä..


Tässä vielä minipuutarhaa keittiön ikkunalaudalla..


Talo pation puolelta.. Oikealla, matalammassa osassa siis olohuone, ja vasemmalla alakerrassa keittiö ja yläkerrassa makuuhuone.. Eteinen ja kylppäri tuolla talon toisella puolen, itäisessä siivessä.. 😂


Tilavampi tunnelma, kun ei ole enää kissatarhaa..


Kissatarhan alue on edelleen rajattu rimoilla, ja saatan istuttaa sinne vielä jotain.. Laitoin nuo uudet verkot aidan alaosaan, ja ohjasin nippusiteiden avulla köynnökset aidalle..


Ja toisesta päädystä kuvattuna..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentti näkyy blogissa vasta, kun se on hyväksytty. Tarkoituksena on välttää spam-kommenttien päätyminen blogiin.