keskiviikko 13. helmikuuta 2019

Kissoja, koiria, kolttuja, puutarhahankintoja..


Alkukuvaksi sohvapöytäpuutarhuri Cara.. ♥ 🌿


Ostin vaihteeksi erilaista mikromuonaa LIDLista - oli ihan hyvää, joskin hiukan kuivaa.. Paranisi varmaan, jos siihen sotkisi lusikallisen voita, tms.


Mainisin edellisen jutun lopussa parista juuri saapuneesta Wish-paketista.. Niissä oli musta rimpsumekko, joka on sellainen vanhanajan mallinen..


..ja ihana armeijavihreä huppari, josta tuli heti suosikkivaatteeni


Keskiviikkoilta, minikurkkuvoikkoja ja viiniä..


Sattumalta huomasin, etten ole kahteen vuoteen vaihtanut laptopin / puhelimen taustakuvaa (molemmissa sama) 😃 Se alkuperäinen on Brooklynissa, Eyesores'in kotona 😍


Minikurkkuvoikkoja ja flunssateetä - tauti on toki jo ohi, mutta sitruunoita ja inkivääriä on vielä jäljellä, joten olen jatkanut flunssateen juomista..


Facebookista löytyi meemi, joka toi mieleen duunistatulotilanteeni..

"No niin, haluaisitko kertoa minulle missä olet ollut? ... ja miksi haiset koiralta?"

😂😂😂😂😂

(Naapurin rottweiler sen sijaan rakastaa nuuhkia minusta toisten koirien tuoksuja, jos sattuu olemaan pihalla kun tulen kotiin.. Nuuhkii huolellisesti joka puolelta, eikä edes mene kotiin omistajien kutsuessa..)


Aikaisin torstaiaamuna, Cuddles pakeni keittiön kaapiston päälle, ennenkuin ehdin antaa aamulääkkeet.. Hän pysyi siellä lopulta 25 TUNTIA, kunnes perjantaiaamuna viimein kiipesin tuolille (vertigoa uhmaten), ja sain riuhtaistua potilaan alas..

Hän oli siis missannut kokonaan yhden päivän kipulääkkeet, eli suu oli arempi kuin olisi ollut normaalisti.. Olin tarjonnut sinne ylös ruokaa, mutta mikään ei kelvannut, kun suuhun sattui - vesikuppi oli kuitenkin siellä koko ajan tarjolla, ettei kissaraukka menisi niin huonoon kuntoon että tarvitsisi lopulta lekurireissun ja ravintoliuostiputuksen..


Snapchat-räpsy..


IKEA-huone..


Vasemmassa ylänurkassa em. rottweiler, ja oikeassa alanurkassa Little Mami..


"Päivää. Olisiko teillä hetki aikaa keskustella koirankekseistä?"


 Ulkokissat olivat hiukan varuillaan, mutta luottavat kuitenkin ettei koira pääse aidan läpi patiolle..


Tein uunivoikkoja..


Sain paketin
Kun lopulta sain Cuddlesin alas sieltä kaapiston päältä, en halunnut ottaa riskiä että hän yrittäisi sinne uudelleen - oli sen verran heikkonakin, ettei luultavasti olisi saanut hypättyä sinne asti, tai jos olisi onnistunut, niin olisi taas jäänyt lääkitys ja ruokinta väliin..

Tein hänelle siis väliaikaisen asunnon suihkukaappiin, ja saa odotella eteisen puolella kantokopassa, kun itse tarvitsen suihkua..

Onneksi suihku on aika tilava, eli sinne mahtuu kantokoppa, missä hän enimmäkseen majailee, vessavati, ruokaa ja vettä, ja aluksi oli nurkassa toinenkin peti, mutta kun hän raahasi sen aina vessa-astiaan heti pissattuaan, niin poistin sen..


Vaikka sain nyt annettua aamulääkkeet ajallaan, niin syöminen ei tahtonut houkuttaa ollenkaan, joten kipaisin lauantaina ennen duunia Ashbournen Equipet'iin, mistä ostin valikoiman gourmet-kissanruokia, josko JOKU kelpaisi.....


Lauantaina oli keväisen tuntuista - tuossa olin matkalla duuniin..


Illalla sitten löytyi toimiva yhdistelmä


Tuo kallis Applaws-ruoka toimi alkuruokana, ja sitten Cuddles siirtyi märkäversioon siitä ruuasta, jota hän normaalisti popsii kuivaversiona (ja tykkää).. Olin todella helpottunut!


Sunnuntaina olin aamuvuorossa, ja illemmalla ruokin taas ulkokissoja, joita oli tällä kertaa kolme samanaikaisesti patiolla..


TabTab tulee toimeen tyttökissojen kanssa, mutta sotii poikakissojen kanssa, olivat sitten leikattuja tai ei.. (TabTab on leikattu.) Little Mami ja hännätön kaunotar ovat siis OK, mutta arkailevat hiukan toisiaan..


LIDLissa oli pari donitsia, joita en ollut vielä kokeillut.. En muista tuon ekan makua, mutta se oli ihan hyvä, joskaan ei mitenkään erikoinen..


Sitruunadonitsi puolestaan oli todella herkullinen..


Sunnuntai-ilta oli sateinen..Tuossa olin menossa maanantaina jaetun vuoron iltapuoliskolle..


Tässä olin tiistaina kotona pitkällä lounastauolla - Cara ihan pikkuisen vaan haisteli bambua.. (Eivät onneksi ole muuten kiinnostuneita kasveista, kun aika monet kukat ja huonekasvithan ovat myrkyllisiä lemmikeille..)


Vietän parhaillaan omaa "viikonloppuani", Ihan vaan kotona rentoutuen..

Kipaisin kuitenkin LIDLista hiukan puutarhakamaa, josko huomennakin sattuisi olemaan sopiva ilma puuhailla hiukan ulkona..

Ostin kuusi säkkiä multaa, kun sai kolme säkkiä kuudella eurolla..

Lisäksi harjan, jolla toivottavasti onnistuu patiolaattojen putsaaminen, ja pari puutarhatyökalua..


Sain yhdeksän ilmaista siemenpurkkia, joissa on siis sellainen munakennomainen purkki, sopiva määrä kolikoksi puristettua multaa (jonka saa kuohkeaksi vedellä), ja jotain siemeniä..


Oli tosi hyvä tuuri, kun ne olivat kaikki erilaisia!!!

Timjami, kurkku, retiisi, sitruunamelissa, persilja, pikkukurkku (?), pinaatti, kirsikkatomaatti, ja porkkana


Snapchat-räpsyjä..

 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentti näkyy blogissa vasta, kun se on hyväksytty. Tarkoituksena on välttää spam-kommenttien päätyminen blogiin.