sunnuntai 24. helmikuuta 2019

Vielä yksi duunipäivä, ja sitten KOLME päivää vapaata putkeen ♥


Duunissa on ollut todella kiireinen viikonloppu, ja huomisesta on ilmeisesti tulossa superkiireinen, kun samanaikaisesti kotiutuvia nelijalkaisia asiakkaita on niin monta, ettei edes joulusesonkina tainnut sattua samalle päivälle yhtä paljon.. 😮

Normaalistihan minulla olisi maanantaina ja tiistaina jaettu vuoro, eli aamulla 4h, sitten 4h tauko, ja illalla 4h, ja ke-to ovat olleet jo muutaman viikon ajan oma viikonloppuni.. Huomenna on kuitenkin 11-18 vuoro, jonka jälkeen jopa kolme päivää vapaata putkeen!

Huomenna lähtee yksi pitkäaikainen pikkupörrö, jota tulee todella ikävä - eikä ilmeisesti tavata enää koskaan, kun kys. pörrö kuulemma muuttaa ihan toiselle pallonpuoliskolle 😭💔 Toivottavasti matkansa menee hyvin..

Tänään mietin, että tanskandoggin halaaminen on kuin halaisi isokokoista ihmistä, joka on aika tukevassa kännissä, ja nojautuu halaukseen koko painollaan.. 😂 Kys. lemmenkipeällä neidillä on myös tapana puskea päänsä takaa päin jalkojen väliin, niin että yhtäkkiä huomaa melkein ratsastavansa hervottoman kokoisella koiralla.. Naapurinaan oleva saksanpaimenkoira puolestaan luulee, että se jättiläinen yrittää tappaa meitä, ja hyppii ihan hermona siellä omalla puolellaan - awww (Huomattavasti vaarallisempi oli yksi pienenpieni terrieri, jolle annoin nakkipalaan jemmattua lääkettä, ja heppu oli haukata samalla sormeni!)

Yritän miettiä jotain tekemistä "minilomalle" - tavallaan kyllä olisi ihanaa vaan olla kotona, levätä, viettää aikaa kissojen kanssa, katsella pation lintuja, yms., mutta toisaalta, kolmen päivän vapaata ei satu kovin usein, joten olisi harmi tuhlata sellainen olemalla tekemättä mitään erikoisempaa. Yhden päivän voisi ehkä uhrata kevätsiivoukselle 😂 Ja jos sattuu mukava sää, voisi mennä pitkästä aikaa Hill of Tara -kävelylle, ja ottaa kuvia.. (Sataa varmaan sitten kolme päivää, heh..)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentti näkyy blogissa vasta, kun se on hyväksytty. Tarkoituksena on välttää spam-kommenttien päätyminen blogiin.