keskiviikko 15. tammikuuta 2020

Arkea, myrsky, shoppailua, palelua, katsastus..


Lauantaina oli sateista, mutta preppasin puutarhan ulkoremppaa varten, jonka piti alunperin alkaa tiistaina, mutta huonot säät ovat viivästyttäneet hommaa. Tulossa siis uudet rännit ja aita..


Suosikkini LIDLin pakasteaterioista - bami goreng


Olin käyttänyt filtterikannussa toiseksi viimeistä filtteriä hirmu kauan, mutta vaihdoin viimein kannuun sen viimeisen, ja tilasin saman tien Argosista lisää. Tai varasin - heillä oli kuuden pakkauksia tammikuualennuksessa, ja varasin kaksi, yhteishintaan 52 euroa. Voisin sitten noutaa ja ostaa ne kotimatkalla duunista..

Toisessa kuvassa minivoikkoja unkarilaisen salamin kera


Heh.. Snapchat..


Sunnuntaiaamuna taas duuniin - toimiston valo oikeassa alanurkassa..


Kotimatkalla poikkesin ensin Argosiin, ostamaan ne filtterit (vingutin joululahjaksi saatua One4all-korttia, johon jäi vielä 48 euroa!), ja sitten LIDLiin ruokaostoksille..


Tarvitsen kipeästi 2020-päiväkirjaa, mutta lähin mitä löysin oli Bullet Journal -setti, LIDLista.. Sen sivut ovat siis tyhjät, eli pitää itse piirrellä taulukot, mutta pakko hommata edes jotain, kun pidän kirjaa duunitunneista, palkoista, yms.


Olen pitkään nähnyt noita Beanies -makukahveja, mutta en nykyisin pahemmin innostu pikakahvista, enkä ole oikein ikinä ollut makukahvien ystävä.. Ostin nyt kuitenkin tuollaisen testeripaketin, kun oli vain 1.99 euroa - ajattelin, että maistan yhden, ja vien loput duuniin, kun kennelissä tuollaiset kerta-annosjutut ovat käteviä..

No.. Se olikin sitten tosi hyvää, ja tulin maistaneeksi heti ekana iltana 3-4 erilaista! 😂


Cara


Maanantaina tunnustin duunikaverille, miten kävi, ja lupasin hakea uuden paketin meille kenneliin! Hainkin kotimatkalla lisää, ja parhaasta mausta myös purkkiversion sekä kotiin että kenneliin..


Perusmuonailta - perunaa ja makkaraa 😂 Lykkäsin siis pari makkaraa uunin grilliin, ja pussin mikroperunoita mikroon (=ihan tavisperunoita venttiilipussissa, jotka kypsyvät 7 minuutissa "keitetyiksi").


Ne pakolliset..

 
 
 


Tiistainakin oli duunipäivä, mutta ilahdutin itseäni jaksamalla pestä auton heti kotiin tultuani - keskiviikko oli nimittäin vapaapäivä, katsastus iltapäivällä, ja auto oli tavattoman likainen..

Harmi, etten muistanut ottaa "ennen"-kuvaa!!! Muuttui mustasta siniseksi.. Itse pesuun meni vain yksi ämpärillinen vettä (käytän sellaista autonpesukinnasta), mutta huuhteluun meni 3-4, kun viskoin puhdasta vettä eri puolille autoa..


Alkuviikosta oli taas myrsky, ja aidan pääty romahti - taas.. Nyt sitä ei kannattanut enää viritellä pystyyn, kun kohta tulee ihan uusi aita!TabTab (katsoo kameraan) käy nyt harvakseltaan patiolla syömässä, kun on muuttanut melkein kokonaan naapuriin - sinne kun siis pääsee kissaluukun kautta sisälle.. Lähetämme naapurin tädin kanssa toisillemme kuvapäivityksiä TabTabin menoista ja tuloista, niin ei tarvitse olla huolissaan!

 

LIDLin pakastemuonaa taas - nasi goreng..


Snapchat-mummo.. 😂

 
Kerosiini loppui jo!!! 👾


Aina kun kerosiini loppuu, tulee jääkausi, eikä sähkölämmittimillä saa talon sisälämpöä nousemaan tarpeeksi.. Viddu..

Vaikka tilillä olisi tarpeeksi rahaa kerosiinitilaukseen, en uskalla tilata ennenkuin tiedän paljonko auton korjaukseen tulee menemään tällä kertaa.. Aina katsastuksen jälkeen menee rahaa..

Menin sitten iltapäivällä Droghedaan, missä oli se katsastus. Tiesin jo varmuudella, ettei menisi läpi, kun oli mm. se risa sivupeili, mutta tosiaan viime viikolla päätettiin korjaamon M:n kanssa vaan antaa feilata katsastus, että saisin listan asioista, jotka on korjattava joka tapauksessa..

Muutama korjattava juttu onkin, mutta vaikuttaisivat kaikki sellaisilta, jotka voidaan hoitaa korjaamolla - esim. parina viime vuonna on ollut ruostetta rungossa, ja ovat joutuneet ulkoistamaan ne jutut, mikä on sitten maksanut hiukan enemmän..

Ehdin piipahtaa korjaamolla vielä kotimatkalla, mutta M ei ollut paikalla, eli en vielä saanut kustannusarviota - menen huomenna duunin jälkeen kokeilemaan uudelleen. Korjausta pitää odotella ainakin ensi viikon puolelle, kun vasta silloin on mahd. seuraava arkivapaa..


Oli kaunis taivas, kun ajoin kotiportista pihalle


LIDLin gyros ja riisi sekavihanneksilla..


Lindt-konvehteja ja makukahvi..

Huomenna taas duuniin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentti näkyy blogissa vasta, kun se on hyväksytty. Tarkoituksena on välttää spam-kommenttien päätyminen blogiin.