keskiviikko 8. tammikuuta 2020

Viime vuosikymmenen viimeiset kuvat


Jatkan kasaantuneiden kuvien blogitusta, kun en joulurumban aikana ehtinyt / jaksanut blogittaa kuin jotain pikaista.. (16-22/12 kuvat tämän linkin takana)


Aatonaattoaamu ja ulkokissojen ruokapino..


Sain joulusilmän, kun yksi iso koira pomppasi vahingossa suoraan silmään 😃 Oli hiukan hermostunut, parina ekana kennelpäivänään - oli kyllä erirotuisen veljensä seurassa, ja rauhoittui sittemmin..


Tulin kotiin lounaalle, kun olin jaetussa vuorossa, eli vuorojen välillä neljä tuntia vapaata..


Snapchat-räpsyjä taas..Uusi suosikkifiltterini!!! ♥♥♥😂😂😂

 


 Kaunis ilma ajella takaisin duuniin

 

Illalla laitoin lautaselle cachi'n, ja juustokeksejä, ennenkuin menin keittiöön hakemaan kahvia.. Palatessani, lautanen näytti erilaiselta..

Midnight oli nyysinyt keksin juustoineen, juusto oli syöty ja keksi nuoltu 😃😂

 
 

Noista muumikalenterin pikkuisista tuli heti mieleen ne ranskanbulldoggipennut, jotka ovat parhaillaan muistaakseni kolmatta tai neljättä kertaa hoivissamme duunissa Samat ilmeet..Jouluaattoaamu - olin 7-14 -vuorossa, joten tein aamulla eväät mukaan.. Kanavoikko vaikutti apealta..


Viimeiset joulukalenteriluukut..

 
 
 


Tämä oli suosikkini, vaikkei ollutkaan seimiaiheinen.. Jotenkin vaan niin kaunis

 

Jouluaattolounas taukotilassamme.. 🎄


Saimme duunista taas joulukassit, mihin oli mahdollisimman tasaisesti jaettu asiakkaiden tuomia herkkuja ja juomia - el påmålta saimme satasen lahjakortit (sellaiset luottokorttimaiset, jotka kelpaavat hirmu monissa kaupoissa), ja tänä vuonna myös joulupäivän ja tapaninpäivän palkat tuplana - saimme myös parin viikon ajan sulkea puljun puoli tuntia normaalia aiemmin, mutta palkka maksettiin silti myös viimeiseltä puolituntiselta..

Itse sain minun makuuni parhaat suklaavalikoimat, ja pari pulloa punkkua (kuva ylävasemmalla)

Kävin kotimatkalla vielä LIDLissa, kun piti ostaa maitoa yms. En ole ikinä nähnyt LIDLin hyllyjä niin tyhjinä! Tavismaitoakin oli vain kolmen litran kanistereissa, ja kun tarvitsin kenneliin litran maidon, piti ostaa kalliimpaa "luomumaitoa", kun kaikki muu oli jotain kevytversiota..Ostin pari jouluisempaa mikroateriaa, joista popsin tuon nautaversion aattoiltana..Patonkia ja lohimömmöä Toisessa kuvassa vuokraemännän tuomat lahjat - he saivat omansa vasta joulupäivänä, kun en ollut ehtinyt vielä paketoida! (Ja vuokraemäntä lupasi perinteisesti toimittaa jouluaterian, kun tulisin jouluiltana duunista )
Tuossa el påmån kortti, ja se lahjakortti 😃


Sain jouluaattona myös ihanan pinon joulukortteja (Itse en postittanut kortteja tänä vuonna, kun suurin osa olisi mennyt Suomeen, ja siellä oli just joulun alla postilakko..)


 
Sain ihania lahjoja! Vuokraemännältä (perheineen) kissakalenteri, hopeamaalattu lasitarjotin, potpourri, kissamuki..


M:lta sain toisen kurvikkaan Barbien! Ja lisäksi kivaa Barbie-sälää, sekä söpöä kissakangastaPotpourri kissatarjottimella..


Ja osa isossa viinilasissa..


Jouluyön pihavalot..


Tulisijan alla GinGin

Pitääkin nyt piakkoin ottaa nuo valot pois aidasta, kun viikon kuluttua tulee heppu laittamaan uudet rännit, ja uuden aidan.. Saan kuulemma hiukan lisätilaa puutarhan puolelle, ja sain itse valita millaisen aidan haluan! (Valitsin samanlaisen kuin tuo vanha, kun tykkään maisemasta, ja kissat, siilit, yms. pääsevät kulkemaan helposti..)


Joulupäivänä olin taas jaetussa vuorossa, joten tulin kotilounaalle..

Aamulla oli hiukan pakkasta, mutta tiet olivat ihan OK.. Taukooni mennessä, aurinko oli jo lämmittänyt jonkin verran, eli en odottanut mustaa jäätä - varsinkaan kohdassa, mistä olin aamulla jo ajanut, eikä se silloin ollut mitenkään liukas.. (Itse asiassa juuri se kohta, missä toisinaan pysähdyn ottamaan maalaistiekuvan..)

Olin kuitenkin hidastamassa t-risteykseen, kun auto lähti täysin kontrollista, ja pyörähtelin parit piruetit superliukkaassa risteyksessä, päätyen nokka sinne suuntaan, mistä olin juuri tullut! Oli todellinen ihme, etten päätynyt voimalla tienvarren puskiin, vaan tosiaan pysähdyin vaan vastakkaiselle kaistalle.. Ei niin mitään vahinkoja!!! Enkä edes yrittänyt ottaa tilanteessa kontrollia, kun tuntui että olisin saattanut vaan pahentaa asiaa..

Tein sitten hitaan ja varovaisen u-käännöksen, ja jatkoin matkaa kotiin, jokseenkin epäuskoisena, ettei käynyt mitään.. Onneksi ei ollut muuta liikennettä!

Ei siinä itselleni olisi käynyt mitään, vaikka olisikin mennyt puskiin, mutta avun saaminen joulupäivänä ihan landelle, olisi kyllä vienyt aikansa, ja auto olisi sitten ollut jonkin aikaa poissa pelistä, kun korjaamot olivat suljettuina pyhien ajan.. Duunissa olisi ollut ihan kammottava tilanne, jos kukaan meistä olisi joutunut olemaan poissa, eikä sinne mene mitään julkisia..


Kanaversio 😃


Toinen duunikavereista toi meille pienet joululahjat

Me muut ollaan sitten varusteltu ahkerammin yhteistä herkkulaaria.. 😃


Kissamuki, joka sattuu olemaan melko saman muotoinen kuin se vuokraemännän antama kissamuki, joten näyttävät kivalta vierekkäin!

Patukka valkoista suklaata ja maitosuklaata, suklaavaahtokarkkijuomasekoitin, ja ihana käsivoide!


Kahvia ja duunista saatua suklaata..Illalla sitten tosiaan sain taas valtavan jouluateriatarjottimen, mistä riitti kolmeen ateriaan (joista tosin kaksi popsin joulupäivän iltana, koska joulu..)Vaniljakastikkeen alla oli pieni pudding Toisessa kuvassa tapaninpäivän illaksi pakkaamani jouluateria, jonka viskasin jääkaappiin..
Tapaninakin olin jaetussa vuorossa, joten tulin kotilounaalle.. En kuitenkaan halunnut "tuhlata" jouluateriaa lounastauolla, vaan annoin sen odottaa iltaa, ja popsin lounaaksi kylmäsavulohivoikkoja..

(Nyt kuvia blogittaessa kuolaan taas jouluruokakuvia..)


Filtteriräpsyjä taas..


Perjantaina (27/12) olin 7-15 -vuorossa.. Kotona mikrotin duunin jälkeen muutaman mini-makkarapasteijan, ennenkuin jaksoin puuhata jotain muuta muonaa..


Myöhemmin "graavilohi"-voikkoja (siis LIDL-versio, mutta ihan hyvää silti..)


Sain kaksi purkkia Cadbury Heroes -suklaata - tämä metallipurkki on peliversio, jossa tuli mukana sellaiset peliläpyskät (kuvassa suklaiden alla)


Cara Toisen kuvan perusteella, olen ikääntynyt joulurumban aikana..

 
 

Lauantain (28/12) aamupala, ja pitkän kotilounaan alkupalat, kun odottelin ruuan valmistuvan mikrossa.. Keksejä ja vuohenjuustolevitettä..


Taas LIDLin pakasteateria..

 
 
 
 

En näköjään ottanut ollenkaan kuvia sunnuntaina (29/12)..

Maanantaina oli 7-14 -vuoro, ja vaikka todella halusin vaan tulla kotiin nukkumaan, piti käydä postissa, apteekissa, SuperValussa, ja LIDLissa!


Bami goreng'ia taas muonaksi.. En tuossa vaiheessa jaksanut edes vaivautua siirtämään ruokaa lautaselle, vaan vedin suoraan mikroastiasta..


Löysin kassistani edellisellä bensis-keikalla ostetut Daimit, jotka olin ihan unohtanut..

Toisessa kuvassa Panadol-varasto - lain mukaan, kaupat saavat myydä vain max. 12 paracetamolin pakkauksen per asiakas, ja apteekit max. 24 pakkauksen.. Sehän on aivan helvetin vähän, jos ajattelee esim. jotain keskivertoflunssaa, tai isompaa perhettä, jossa kaikki flunssassa, tms.. Kävin siis apteekissa, SuperValussa ja LIDLissa, ja ostin jokaisesta Panadolia, niin sain kerralla 48, ja jos joku nyt kovasti haluaa ostaa enemmän, niin ei kun useampaan kauppaan, ja useamman kerran päivässä, joten ihan perseestä moinen laki, jonka ainoa tarkoitus on hankaloittaa ihmisten elämää.

Pyrin itse asiassa ottamaan mahd. harvoin mitään särkylääkettä, mutta 21 päivän duuniputki, ja todella fyysinen duuni, niin loppua kohti se 20+ vuotta nuorempikin duunikaveri tunsi olonsa jo vanhukseksi, ja nauroimme kun joka aamu ähkimme porukalla vanhusääniä jo siinä vaiheessa, kun ahtauduimme duunipakuun.. 😂 (Meillä on oikeastaan ollut todella hauskaa duunissa, vaikkakin rankkaa..)


SuperValun crack-kokaiini-donitseja 😂😂😂


Snapchatissa oli ihan hervoton "pumpattava Barbara" -filtteri! 😂😂😂😂😂Ranne - yleensä verisuoneni ovat upoksissa, mutta kys. päivänä pomppasivat pinnalle!


Uudenvuodenaattona olin taas jaetussa vuorossa, ja tulin kotilounaalle.. Mikrotin quichen..


Midnight


Heippa 2019, tuossa oli vielä reilut kymmenen tuntia vuodenvaihteeseen..


Iltapalaksi taas graavilohivoikkoja..


Hiukan väsynyt..

En ole siis viikkokausiin ehtinyt / jaksanut harjata ja pestä hiuksia kokonaan, vaan olen pessyt hiuspohjaa, ja loput (nimim. yksi iso dreadlock) vuoroon kuivashampoolla ja arganöljyllä.. Että ihan puhtaalta toki näyttää ja tuoksuu, kun tukka on yleensä nutturalla, mutta iso selvittelyoperaatio edessä ennenkuin voin normipestä koko hoidon! Saatan jaksaa tänä iltana, mutta en stressaa asiasta, koska menen vain huomiseksi duuniin, ja sitten on kaksi päivää vapaata.

Blogitan vielä uuden vuoden ekan viikon kuvat erikseen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentti näkyy blogissa vasta, kun se on hyväksytty. Tarkoituksena on välttää spam-kommenttien päätyminen blogiin.