tiistai 21. tammikuuta 2020

Tammikuuta - kylmää, paketti, herkkuja, elukoita, shoppailua..


Pakkaskuva tähän alkuun..


Viime viikon keskiviikon iltalämpötilat - sisällä 15C, ulkona 4.2C..


Torstaina tulin kaupan kautta kotiin.. Pankista oli tullut uusi vihko, mitä tarvitsen viikottain, kun vien palkkashekkini postiin - kiva yllätys, ettei tarvinut erikseen soitella ja tilata uutta, kun se aiempi on jo ohenemaan päin! (Lähin pankkikonttori on sen verran kaukana, että postin kautta toimii itselleni kätevämmin..)


Sain pari marraskuussa tilaamaani Wish-pakettia, joista ehdin taannoin jo saada postimaksutkin takaisin, kun olivat olleet niin kauan matkalla. Itse tuotteet olivat siis ilmaisia! Irtohihat (minulla oli jo yhdet, mutta halusin erillisen parin duunikäyttöön), ja uusi pipo.. Harmittaa, kun saitille ei voi antaa palautetta saaduista tuotteista, jos niistä on jo palautettu rahat takaisin - muuten laitan aina arvostelun ja valokuvan, kun niistä on apua muille tilaajille. Tarkistan itse aina ennen tilausta muiden antamat palautteet ja kuvat. Monta juttua on jäänyt tilaamatta, kun tuote on poikennut niin huomattavasti mainoskuvista - ja monta juttua on tullut tilatuksi, kun asiakaskuvissa on vaikuttanut ihan kivalta!


Sain myös "selviytymispaketin" ♥♥♥♥♥


Ihanan pehmeä ja lämmin tuubivillahuivi


Geisha-keksejä kennelin herkkulaatikkoon! Ja pallopipareita!!!!! Ja tummaa Reissumiestä! ♥♥♥♥♥


Kaikenlaisia nomsseja Ja lämmintä villaa..


Herra Hakkarainen


Viskasin LIDL-pakasteita uuniin, kun teki mieli "baariruokaa" 😃


Perjantaina vein palkkashekin postiin, ja piipahdin samalla SuperValuun.. Heillä oli kissanruuat tarjouksessa, ja minulla oli lisäksi ale-koodi, jolla saisi 8 euroa alennusta, jos ostosten hinta olisi yli 40 euroa, joten hamstrasin sitten reilusti kissanruokaa, niin sain tavallaan tupla-alennusta.


En ollut ikinä kuullutkaan merenneito-Smarties-versiosta, ja kaupassa oli sitä vain yksi pussi, joten olihan se ostettava pois! Oheen väreihin sopivia Mr Kiplingin French Fancies -minileivoksia..Suloisia


Käytin muita leipiä pois Reissumiehen tieltä - uunivoikkoja..


Lauantaiaamuna olin pitkästä aikaa pikkukennelissä, ja se on kyllä NIIN erilainen kuin iso kennel..

Isossa kennelissä on supersiistiä, hirmu tarkat rutiinit, jne.. Pikkukennelissä kaikki on toista ääripäätä.. (Kun esim. saavuin normiaikaan paikalle, ja avasin etuoven, vastaan ryntäsi lauma koiria, jotka innostuivat avoimesta ovesta - puljun omistaja oli juuri päästämässä koiria suurelle aidatulle ulkoilupihalle, tiesi odottaa minua, muttei ollut lukinnut sisäporttia ja etuovea, joten ellen olisi reagoinut nopeasti, ja napannut ekana ryntäävää koiraa pannasta, koko lauma olisi potentiaalisesti karannut omille teilleen.. Ei Noin! En lopulta voinut poimia tuubaakaan ulkoilupihoilta, kun kaikki tuubat olivat visusti jäätyneet kiinni soraan.. Isossa puljussa yksikään tuuba ei ehtisi olla soralla niin kauaa, että ehtisi edes harkita jäätymistä!)

Kuvissa patiovieraita, kun olin jo palannut kotiin.. Nyt kun osa aidoista on väliaikaisesti poissa, naapurikissat ovat olleet rohkeampia vierailemaan..


Olin maininnut vuokraisännälle pari sammunutta kattovaloa, ja yhden vilkkuvan, mutta asialla ei ollut mitään kiirettä, kun valoa riitti kuitenkin ihan tarpeeksi.. Nyt kun heidän nuorimmaisensa on kotona lomalla, pistivät pojan hommiin, ja sain uudet valot 😃 Aika isot tikkaat!

(Tuli samalla imuroituakin....)


Kaikki toimii taas!


Kun piti siirrellä hiukan tavaroita, että tikkaat mahtuivat, niin löysin samalla Bobo-kansionikin

Illemmalla tein taas uunivoikkoja..


Kun sunnuntaina oli vapaata, eikä tarvinut mennä minnekään, niin nautin sitten lauantai-iltana hiukan viiniäkin - tosin vain lasillisen 😂 LIDLin miniviinipullot sopivat minulle paremmin, kun jaksan nauttia sellaisen kokonaan kerralla. Isommat ovat nykyisin sellainen viikon urakka..


Cara ja Midnight nauttivat sähkölämmittimestä.. (Olin tuossa vaiheessa tosin jo tilannut kerosiinia maanantaiksi, kun olin saanut korjaamolta kustannusarvion auton korjauksesta - olisi 150-200 euroa, eli ihan kohtuullinen!)

Toisessa kuvassa Free Prints -valokuvat, eli tilasin ilmaisia fotoprinttejä kys. sovelluksen kautta.. Valitsin kiiltävät kuvat valkoisella reunalla, ja olin tosi tyytyväinen laatuun. Siis ihan kelpoja tavisvalokuvia. Ihan kiva saada ns. vanhanaikaisia versioita kuvista, kun nykyisin melkein kaikki on vaan digitaalisena..


Cara sunnuntaiaamuna


Oli hiukan pakkasta, joten otin kuvia..


Kivat pilvet!

Little Mami: "Plllllllllrrrrrrrrrrrrrtt!" 😂Sisälämpötila kokonaiset 12C.. Brrrrrrrrrrrr..... 


Peitin keltaisella viivalla puljun nimen tuosta ajoneuvosta..

Puutarhakamat keskellä, kun sen rännirempan piti alkaa nyt tiistaina - tosin oli kuulemma toimitettu väärät rännit, ja remppa alkaakin ensi viikon maanantaina.....


Koirakaverilla on ollut kivaa, kun pääsee tutkimaan paikkoja, joita on ennen voinut vain katsella aidan kolosta! 😂 Tuossa haisteltiin kissanruokaa..


Sitten jätettiin viesti kukkaruukun kylkeen..Snif-snif..


"Moi.."


Ei oikein onnistunut selfie, kun toisella oli nenä liimattuna ikkunaan.. 😂 Ikkuna meni ihan huuruun, kun piti mennä niin lähelle..


Lähikuvia Lindt-suklaasta, kun kanadalainen tuttu ei ollut nähnyt kys. makuvaihtoehtoa aiemmin..


Auringonlasku..


Uudet irtohihat..


 Maanantaina vein roskiksen portille, ja otin pari kuvaa..
Urakka jatkui..


Kerosiini oli tullut maanantaina, kun olin duunissa - ihanaa, kun on taas lämmin koti!


Tiistai oli vapaapäivä, ja olin buukannut Esmeraldan korjaamolle heti aamusta..

Arpoivat, että menisi nelisen tuntia, joten menin ensin ostamaan uudet kalenterit ja päiväkirjat, että saisin taas rutiinit toimimaan - seuraan siis duunitunteja, ja kaikenlaisia muita tärkeitä juttuja.. Parempi paperilla kuin laitteilla!


Olin jo poistumassa kaupasta, kun huomasin vastustamattoman kirjatarjouksen - kolme uutta kirjaa kympillä.. Tuli sitten ostettua kuusi..


Aina kun Esmeralda on korjaamolla, menen perinteisesti Fidelman kahvilaan aamiaiselle.. Niin nytkin.. Tuo on heidän PIENI aamiaisensa!

Olin tappanut aikaa melkein pari tuntia, ja plarasin puhelinta, että minne menisin tappamaan seuraavat pari tuntia.. Sitten korjaamolta jo rimpaistiinkin, että Esmeralda oli valmis, ja maksukin oli vain 160 euroa


Kotona pistin sitten päiväkirjat ajan tasalle 😃


Valikoima joulusuklaita..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentti näkyy blogissa vasta, kun se on hyväksytty. Tarkoituksena on välttää spam-kommenttien päätyminen blogiin.