sunnuntai 12. heinäkuuta 2020

Kukkaloistoa


Nyt on vaihteeksi ollut 2-3 enimmäkseen aurinkoista päivää, joten puutarha on jaksanut ryhdistäytyä, ja kukkia on jo joka puolella..

Kun nyt blogitan puhelimella, niin testailen samalla, toimivatko puhelimen emotikonit blogissa, vai tuleeko epämääräisiä palkkeja;

🌿🌺🌻🌼🌱🌸🌾🌺🌼🌿


Vaikea uskoa, että tuo yllä näkyvä, puutarhan patiopäädyn korkeampi aita on se sama, moneen kertaan romahtanut aita, mikä siinä oli ennenkin.. Toki se on nykyisin vankasti paikallaan, ja maalattu puunsuojalla, eli entinen kalmanharmaa on nykyinen, lämmin ruskea..

Tuo korostaa niin kauniisti kasvien värejä!


Nämä kukat ovat kuulemma syötäviä, ja sopisivat vaikka kesäkakun koristeiksi..

Itse nautin mieluiten visuaalisesti..


Mininiitty 💕Viime / toissa vuotisia istutuksia, tosin tänä vuonna uuteen penkkiin siirrettyinä.


Mininiityn edustan kukkaset ovat myös viimevuotisia..

Pohdin jo, mikä olisi paras keino valmistaa mininiitty talvea varten.. Eli antaako vaan olla, kuin luonnon niitty, ja katsoa sitten ensi keväänä miten paljon tulee kukkia.. Vai trimmatako koko hoito lyhyeksi, jättäen leikkuujätteet paikoilleen, ja pinoten ensi vuonna niiden ylle tuoretta multaa ja uusia istutuksia.. 🤔 Molemmilla vaihtoehdoilla on puolensa!


Pitäisi uskaltautua johonkin puutarhakeskukseen, kun pari isointa huonekasviani kaipaa kipeästi isompia ruukkuja, ja puutarhan puolelle pitäisi saada muutama tukikeppi lisää..

Ehkä tutkin, josko Ratoathin kilpikonnalammikkopaikka on avoinna, kun sieltä varmaan saisi kaiken tarvittavan, ja toivottavasti vähemmällä jonotuksella..


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentti näkyy blogissa vasta, kun se on hyväksytty. Tarkoituksena on välttää spam-kommenttien päätyminen blogiin.