lauantai 11. heinäkuuta 2020

Laptop-ongelmia >>> viivettä blogituksessa


Laptop oireilee tuoreiden Windows-päivitysten jälkeen, enkä ole jaksanut paneutua asiaan, kun arkihommat hoituvat puhelimellakin, mutta sen takia en ole voinut blogittaa kasaantuneita kuvia ajan tasalle, enkä voi ihan heti blogittaakaan, kun ne kuvat on jo siirretty puhelimella sinne laptopille, sekä ulkoiselle kovalevylle, josta en tietty saa niitä kaivettua ilman toimivaa konetta..

Jos siitä nyt ei tunnu tulevan toimivaa peliä, niin joutunen ostamaan jonkun edullisen version, jolla hoituisi blogituskin.

Tämä puhelimella blogittaminen nimittäin on aika ahterista, eikä toimisi niin suurille kuvamäärille kuin yleensä viskon tänne kerralla..


Nämä kuvat on otettu eilen ja tänään, eli tuosta näkyy puutarhan tämänhetkinen tilanne. Kukkaloistoa alkaa olla jo mukavasti!


Eilen huomasin olevani hevoskuiskaaja.. 😂

Olin siis keittiössä, kun huomasin niityn toisella laidalla (ts. naapurin niityllä) pari hevosta.. Niitähän piti rientää moikkaamaan!

Juoksivat vierasta ihmistä pakoon sinne kauas oman (valtavan) niittynsä toiselle laidalle, mutta luotin uteliaisuuteen, ja teeskentelin olevani hevonen..

Tovin kuluttua, molemmat tuijottivat minua.. Asettelin itseäni kuin heppa, joka teeskentelee, ettei kiinnosta ollenkaan..

Molemmat lähestyivät jonkin matkaa, ja sitten toistimme kaavaa, kunnes olivat tuossa ihan kohdalla.

Sain kivan videonkin, joka löytyy Instagramista, mutten nyt saa tähän suoraan itse videota, saati suoraa linkkiä, kun puhelimella blogittaminen on hankalaa..


Lucy oli ihan täpinöissään, kun patiolla oli KAKSI kissaa samaan aikaan, ja TabTab antoi Lucyn haistella pebaansakin!!!

TabTab lienee oppinut toisessa kodissaan, että koirat haistelevat peppuja, kun siellä on kaksi koiraa..


Kun aitarempan aikaan stressasin ammoisen kukkapuskani kohtaloa, niin tässä nyt siirretyistä taimista kasvanutta, uutta puskaa...


...ja tässä, entisen puskan paikalla, missä nyt on mm. siilitunneli, niin kaikki tuo vehreä vihreä on kasvanut entisen puskan juurista!

Olisi paljon isompikin, mutta olen trimmannut sitä muutamaan otteeseen.

Jos nyt en saa laptopia kuntoon pikaisesti, niin saatan jatkaa puhelimella blogitusta, valitsemalla vain muutamia kuvia kerrallaan, ja rykäistä ne viikkopäivitykset esille sitten kun mahdollista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentti näkyy blogissa vasta, kun se on hyväksytty. Tarkoituksena on välttää spam-kommenttien päätyminen blogiin.