tiistai 14. heinäkuuta 2020

Sairaala-aamu, ja lisää kukkakuvia


Aloitan kukkakuvalla! 🌺🌿

Vaikka puhelimella blogittaminen on todella hankalaa, yritän toistaiseksi viskoa tänne jotain kuvia päivittäin, niin ei pääse kasaantumaan useampia kuukausia..

Kai ne kesäkuun loput kuvatkin saa joskus tänne - siellä on esim. mehiläishyökkäysepisodi, mistä on jo kuukausi aikaa, mutta pistokohdissa edelleen pienet kovat pallerot, ja vasen poski hiukan eri värinen 🐝🐝🐝


Tänään(kin) oli pilvinen ja kolea aamu 😒

Minulla oli se mysteeriaika Navanin sairaalassa, klo 9:30 aamulla, joten lähdin hyvissä ajoin jo tuntia aiemmin.


Oli ohjeistettu odottamaan autossa, kunnes joku soittaisi, ja piti olla maski naamalla, ennen sisälle menoa.

Puhelu tulikin jo klo 9:05, eli just kun olin laittanut maskin paikoilleen (eka maskini, muuten!).

Neuvottiin odottelemaan Outpatients -rakennuksen ovella, missä hoitaja kävi mittaamassa ruumiinlämmön, ja todettuaan normaaliksi, lähetti toisen hoitajan hakemaan minut toimenpidehuoneeseen.

Oma lekurini oli yli kaksi vuotta sitten tilannut rutiinisydänfilmin, mutta saatekirjeessä ei ollut sen kummempaa syytä.

Näin sitten saman tien myös spesialistin, eikä meistä kumpikaan oikein tiennyt, miksi olin siellä, mutta sydänfilmi ja verenpaine näyttivät hyviltä, mikä on toki kiva tietää, ja kun nyt olin siellä, niin sain myös jatkolähetteen rutiiniverikokeisiin, jotka olisi voitu ottaa heti, jos olisi tullut mieleeni paastota edellisillasta asti, ja 24h verenpainemittaukseen ja sydänkuvaukseen - sitten joskus kun ehtivät, eli mahd. 2022? 🤔

Huomenna sitten hammaslekurille!


Navanin sairaala on paljon mukavampi kuin Dublinin St. Vincent's, missä kaikki tuollaiset jutut hoidettiin, kun asuin Bray'ssa.

Tämä oli kai kolmas tai neljäs visiittini tuolla, ja aina on ollut parkkitilaa jonottamatta, kiva avoparkkis (SV:ssa helvetillisen kallis parkkitalo, ja usein pyrinkin hakemaan lähikatujen varrelta halvemman paikan), eikä muutenkaan turhaa odottelua.

Nytkin pääsin jo klo 9:30 lähtemään kotia kohti, kun satuin olemaan paikalla jo heti kun soittivat..


Muistutus itselleni: varaa seuraavalla kerralla enemmän kolikoita mukaan.. Parkkimaksuautomaatin pienin maksusumma olisi ollut €1, mutta minulla oli vain €2 kolikko..

Olisi siihen ollut joku sovellusmaksuvaihtoehto, mutten halunnut asentaa sovellusta vain sen takia.


Kotona heti aamukahvia, jota en ollut juonut ennen Navanin-keikkaa, ettei tarvitsisi käyttää sairaalavessaa, näin pandemia-aikana..


Tähän loppuun sitten rypäs tänään otettuja kukkakuvia..


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentti näkyy blogissa vasta, kun se on hyväksytty. Tarkoituksena on välttää spam-kommenttien päätyminen blogiin.