lauantai 2. syyskuuta 2017

Kissoja ja kukkia


Korjasin perunasadon ūüėÉ Nuo kasvoivat siis yhdest√§ j√§m√§perunasta, ja perunankuorista, jotka hautasin talon seinustalle..


Isoin ja pienin peruna

Myöhemmin tein em. perunoista muussia, johon silppusin mukaan ruohosipulia.. Kumosin päälle purkillisen muikkuja kanttarellikastikkeessa. Nom..


Cuddles nokosteli syliss√§ni melkein pari tuntia (!!!), enk√§ ylettynyt edes poimimaan kirjaa p√∂yd√§lt√§.. Onneksi oli puhelin ajankuluna ūüėÉ


Otettiin myös perhenokoset - Cuddles sylissäni ja Cara omalla sohvallaan..

Kun Cuddles heräsi, hän siirtyi niskani taakse, ja ajattelin viedä Caran ulkoilemaan. Kun sitten menin patio-ovelle, Cuddles ilmaisi heti kiinnostuksensa ulkoiluun - ekaa kertaa viikkokausiin!


Vein Cuddlesin tarhaan, jossa hän kiipeili seinille ja oli oikein aktiivinen.. Little Mami seurasi ulkopuolelta..


Cara harjoitti sitten jonkin aikaa keittiön pöydän alle juoksua, kun tarjosin valjaita, joten menin ottamaan hiukan puhelinräpsyjä kukista.. (HUOM: Alempana on parempia kuvia kukista, kun otin myöhemmin oikealla kameralla..)


 


 

Cuddlesin zen-hetki.. ūüėÉSain Caran viimein valjaisiin ja patiolle.. Meni heti popsimaan ruohoa..


Sitten popsittiin ruohoa toisesta kohtaa..

Cuddles miukui tarhasta, ja menin katsomaan josko hän haluaisi sisälle - Caraa kuitenkin huvitti vielä ulkoilla, joten pujotin pöydän jalan talutushihnan lenkin läpi, ja Cara istui oikein nätisti patiolla, kunnes olin hoitanut Cuddlesin asiat


Little Mami katseli kerosiinitankin päältä..


Tuossa yllä näkyy, kun Little Mami on kissatarhan kattoriippumatossa - koko kattoverkko roikkuu sen takia nykyisin..


Ei Cuddles sitten halunnutkaan sis√§lle, vaan h√§nell√§ oli kakkah√§t√§! ūüėāūüí©

Keksi kuitenkin ihan itse, että sinne tarhaanhan voi myös paskoa (!!!), teki sitten ison tuuban sinne vessanurkkaan (missä on aiemmin käynyt vain pissalla), kaivettuan ensin kunnon kuopan, jonka sitten peitti huolellisesti ja haisteli kauttaaltaan.. Ja lopulta siirtyi tuonne maisemanurkkaukseensa ja oli varsin tyytyväinen itseensä!


En lopulta meinannut saada Cuddlesia sisälle ollenkaan.. Kävin moneen kertaan katsomassa, mutta ei.. Vein ruokaa sinne tarhaan, ja hän hotkaisi heti ateriansa, mutta palasi sitten sinne maisemanurkkaukseen - nyt näkee maisemiakin, kun niityltä leikattiin eilen traktorilla ne kaikki puskat mataliksi!


Jatkoimme Caran kanssa ulkoilua..


Cara suuntasi moikkaamaan Cuddlesia, mutta ei menty tarhaan, kun halusin Cuddlesin olevan rauhassa - Cara on häiriköinyt Cuddlesia, kun haluaisi leikkiä..


Sitten haisteltiin ne ihanat kissamajan aromit - vain ovelta..

Lopuksi vielä hiukan ruohoa, ja sitten sisälle - Cuddles jäi vielä ulkoilemaan..


Cara hyppäsi sitten patio-ovella olevalle laatikolle ja alkoi pesuhommiin..


Keittiöviidakko ulkoa käsin..


Kun Cuddles palasi myöhemmin sisälle, hänkin hyppäsi em. laatikolle, mutta palasi kuitenkin pian sen jälkeen suosikki-ikkunalaudalleen, jossa nokostelee edelleen.


Tässä sitten hiukan parempia kukkakuvia..

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentti näkyy blogissa vasta, kun se on hyväksytty. Tarkoituksena on välttää spam-kommenttien päätyminen blogiin.