tiistai 19. syyskuuta 2017

Sunnuntai ja maanantai räpsyinä, jouluelokuva tulossa


Laitan aloituskuvaksi taas jotain hitusen värikkäämpää kuin tiskipöytä..


Ja sitten se tiskipöytä 😂 Eli innostuin sunnuntain ratoksi hinkkaamaan karkealla sienellä kovan veden samentamaa tiskipöytää.. Olisi siitä saanut kiiltävämmänkin, mutta kyllästyin, ja se on kuitenkin taas ihan kohta yhtä samea kuin ennen hinkkausta..

Raivasin myös tilaa kahvinurkkaan.. Ennen siinä ei ollut vapaata tilaa ollenkaan, mutta kun en enää käytä sitä Dolce Gusto -kahvimasiinaa, niin pakkasin sen kaappiin, ja samalla poistin kys. masiinaan sopivien podien telineen, eli nyt tuossa mahtuu jopa tekemään jotain - mikä on hyvä asia, koska tiskipöydän toisella puolen ei enää mahdu tekemään mitään, kun Cuddles on leiriytynyt hellalle, ja haluaa ateriatarjoilun siihen viereen.. Huoh..


Teehetki, ja pizza-sunnuntai..


Maanantaina kävin kaupassa, ja olin ostaa vitosella kokkaamattoman kanan, mutta sitten olisi pitänyt ostaa vielä sitruuna, joten päädyin ostamaan valmiiksi kokatun kanan kuudella eurolla.. (Pakkauksen tarrassa mainittiin: "sisältää kanaa".. Kuka olisi arvannut?!?)

Olin myös muutamia päiviä fantasioinut Cadbury'n Dairy Milk -suklaasta, jota en ollut syönyt muutamaan vuoteen, kun mulla oli muutaman vuoden ajan suklaatauko, eli ajatuskin suklaan syömisestä etoi, ja nyt kun pystyn taas popsimaan suklaata, niin on ollut Fazerin sellaista omiin, ja muidenkin, tarpeisiin..

Niin ostin sitten kys. suklaata, ja petyin raskaasti.. Se oli ennen sellainen paksumpi levy, ja suklaa oli aika kovaa, ja mukavalla tavalla jauhoista.. Nyt se on ohuempi, ja levy näyttää ja maistuu muovilta.. Siis en todellakaan aio ostaa uudelleen! Hyi..

Kyrpeleen amerikkalaiset - ostivat Cadbury'n ja pilasivat suklaan.. Jos Pohjois-Korea laittaa heille jotain lentopostia, niin toivottavasti osuu Cadbury:n uusiin omistajiin, prkl..


Sitten pari Snapchat-naamaa..


Ja hitusen normaalimpi - tuli aika elämään kyllästynyt ilme 😂 Nimim. yritin näyttää normaalilta..


Cuddles nokosteli tänään lavuaarissa..

Toisessa kuvassa päivän herneet..


Poimin uudet kukat pöydälle..
Keksin myös vihdoin kokeilla mikroaaltouunin grillitoimintoa! (Asunut tässä vasta 3+ vuotta..) Tein siis oman "subin".. Olisi tuota voinut grillata kauemminkin, mutta ensi kerralla sitten..

Huomenna (ts. tänään) olisi tarkoitus mennä Bray'hin, mutta odotan kai ensin tekstaria D:lta, josko uusi ajokorttini on saapunut, vaiko ei.. Sain siis 6/9 tekstarin, että se on postitettu, ja saapuisi 3-5 arkipäivän kuluessa.. Maanantai oli tosin jo 8. arkipäivä kys. viestistä laskien, eikä korttia ole näkynyt.. Edellinen happani lauantaina, eli jos nyt garda sattuisi pysäyttämään ja kysymään ajokorttia, niin mulla olisi vain 1/9 päivätty kuitti, että olen maksanut uuden kortin anomuksen, ja sitten se 6/9 tullut tekstari, että uusi kortti on tulossa, mutta ei siis itse korttia.. Yleensä kortin voi käydä seuraavien kymmenen päivän aikana näyttämässä jossain garda-asemalla, mutta jos sitä nyt ei huomennakaan kuulu, niin haluaisin ainakin odotella kortteja myöntävän puljun vastausta email-tiedusteluuni aiheesta, ennenkuin ajelen pidemmälle.. Eli katsotaan miten käy.

Huomasin muuten, että se jouluelokuva on tulossa marraskuussa - siis missä extrailin loppuvuodesta..
Trailerissa on mukana jokunen pätkä niistä kuvauksista, missä olin mukana..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentti näkyy blogissa vasta, kun se on hyväksytty. Tarkoituksena on välttää spam-kommenttien päätyminen blogiin.