maanantai 23. huhtikuuta 2018

Keskiviikosta eteenpäin


Kinkkuvoikkoja.. Taustalla sotkua, kun olen raivannut laatikoita..


TabTab ja Little Mami


Tein minikolmiovoikkoja, ja otin työvaihekuvia, kun pari nettituttua on kysynyt miten ne leikataan....... 😂😂😂 (Painamalla - ei sahaten..)


Tavisvoikko maistuu jotenkin paremmalta minikolmioina..


Sohva


Cara nauttimassa auringosta..

Toisessa kuvassa tavattoman hyvä broccoli-salaatti, josta blogitan erikseen reseptin työvaihekuvineen..


Torstaina taas toisaalla Meathissa, ja papukaijajamit 😃 Menetin Alexa-neitsyyteni - hassua, vaikka tietää puhuvansa koneelle, niin puhuu silti kohteliaasti 😂 Pyysin Alexaa soittamaan reggae-musiikkia, ja tuli ihan kiitettävästi tuttuja hittejä

Kotimatkalla oli kylmähikihetkiä, kun olin jo matkan loppuosuudella, ja yhdellä pikkutiellä oli garda checkpoint.. Onneksi kuitenkin tarkistivat vain ikkunaläpyskät (=vakuutus, vero, ja katsastus), ja viittoivat sitten jatkamaan.


Oli todella kesäinen ilma, ja patiolla taas hellelukemat 🌞🌿


Grillijuustovoikkoja, ja kinkku-maustekurkkuvoikkoja..


Cara ja Cuddles eteisessä - Cuddles istui kenkieni päällä..


Perjantaina käytin viimeisen servietin paketista, joka on varmaan kulkenut mukana melkein 30 vuotta.. 😂 On vielä muutama avattu paketti yhtä vanhoja serviettejä, jotka ovat aina mahtuneet johonkin muuttolaatikkoon, kun eivät vie paljoa tilaa, ovat kevyitä, eikä ole huvittanut heittää roskiinkaan, kun ovat ihan käyttökelpoisia! Jätin ne nyt esille, niin tulee käytettyä ne pois.


TabTab ja Little Mami..

 
 

TabTab ja poistetut pompulat..

Cuddles ja Cara seurasivat puuhiani patiolla..


TabTabin haavat ovat parantuneet oikein hienostiPihapuu kukkii ♥ 🌸🌸🌸🌸🌸

 

Vitosen paita Kiinasta.. Muuten just sopiva koko, mutta "korkea vyötärö" -sauma on liian korkealla, jos ei ole lattearintainen.. Ekassa kuvassa osoitan sauman kohtaa, ja toisessa kohtaa, jossa sauman pitäisi olla.. Mutta oli halpa, ja on joka tapauksessa ihan mukava ja käyttökelpoinen paita

Ei noin yleensä ole varaa shoppailla netitse tai muutenkaan, mutta olen toisinaan plarannut Wish.comin ilmaisia tuotteita, joista siis maksetaan vain postimaksu (joka on yleensä 2 tai 3 euroa). Tulossa on esim. ilmainen purentakisko (hammaslekurilta hommattu vastaava on pureskeltu niin että se murenee jo, ja se maksoi aikoinaan 130 euroa), ja "vesihammaslanka", eli vempain, joka putsaa hammasvälit vedellä.


Kissat jonossa.. Cuddles, Little Mami, TabTab..


Perjantaina kitkin hiukan rikkaruohoja, ja huomasin homman vaaralliseksi.. 😂 Nokkoset polttivat oikeaa rannetta, ja kolautin ranteen toisen puolen aitaan, mistä tuli iso kuhmu ja mustelma!


Tein uudelleen sitä aiemmin mainitsemaani broccoli-salaattia (josta laitan siis reseptin erikseen), ja huomasin että se on aivan fantastisen ihanaa tortillaan käärittynä..


Salaattitortilla, ja pizza..


Cara nokosilla


Perjantai-illan auringonlaskun jämät, ja kuu ja tähdet loistivat jo kirkkaina..

Asun sopivan kaukana isoista kaupungeista, joten tähtitaivas on ihanan kirkas 🌟🌟🌙🌟🌠


Lauantai-selfie Caran kanssa, yläkerrassa 😃


Lajittelin vaatteita, ja löysin kesäsandaalit, jotka ostin vuonna 2011, ja joita käytin vain kerran - herra narsisti päätti suunnata kys. päivän ajelulla kohteeseen, jossa noilla monoilla ei voinut kävellä, eli hiekkarannalle.. Onneksi oli vaihtomonot mukana.


Pakkasin talvisempia vaatteita muualle, ja sain (liian pieneen) vaatekaappiin tilaa.. Tuo IKEAn telttavaatekaappi vetäisi enemmänkin, mutta vaatepuut loppuivat kesken.


Kissanruokavarkaat patiolla..


Lauantaina oli ihan KESÄ ♥♥♥♥♥


Ei tarvinut edes villatakkia..


Päätin korjata aitaa, joka notkui edelleen sinne tänne, kaaduttuaan monessa myrskyssä muutamaan eri suuntaan..


Olen saanut purettua suurimman osan viime kuussa lumimassojen alle romahtanutta kissatarhaa.. Sen takana olleesta aidasta sojotti muutamia osia, jotka halusin sahata pois, mutta suurin osa työkaluistani on Bray'ssa. Uhrasin lopulta yhden ylimääräisen leipäveitsen, jolla sain asian hoidettua.. (Toimii se veitsi tosin edelleen, heh..)


Ei ollut narua, jota olisin tarvinut, joten tein lopulta narua leikkaamalla kissatarhan jämäverkosta kapeita suikaleita - materiaali on tarpeeksi vahvaa myös naruksi..

Hain sitten kissatarhanurkan ulkopuolella roikkuneen tukipuun, ja sidoin sen tukemaan aitaa talon puolelta - aidan nurkassa ei ole nyt ollenkaan tukipuuta, mutta se oli kaatunut jo ajat sitten, eli ei ollut hoitanut aiempaa hommaansa, niin nyt tukee edes jotain. Sain korjattua aidan tukevaksi, ja melko suoraksikin.


Kissatarhapääty on pysyvästi vinossa, mutta ei haittaa ollenkaan, kunhan pysyy pystyssä..

Päädyn ulkopuolella lojui sikin sokin kanaverkkoa, jonka rullasin siististi, ettei kukaan koira, kissa tai kettu satuta itseään siihen..


Todella kesäinen viikonloppu 🌞🌿🌺


Siirsin kissamajaa hiukan, uuden tukipuun tieltä, ja kiedoin sen ympärillekin verkkoa, lähinnä kosmeettisista syistä, kun sen teipit lerpattivat sinne tänne..


Edellispäivän mustelma..

Patiolla oli todella kuumaa auringon paahteessa


Tein grillattuja minimunakkaita, joista laitan reseptin erikseen..

Illemmalla löysin ilokseni muutaman jouluvarastosta jääneen Fazerinan!


Löysin yhdestä käsilaukusta myös käsilaukkunukkeni! 😃

Tuo ekan kuvan otus on itse asiassa kissanminttulelu, mutta ostin sen joskus ihan itselleni..


Minions..


Minecraft-otuksia.. (En ole koskaan pelannut - ajattelin kokeilla, mutta se ei näköjään olekaan enää nykyisin ilmainen peli, niin jäi sitten kokeilematta.. Luin jostain, että vanhaa versiota voisi pelata ilmaiseksi ilman tallennusmahdollisuutta, mutta ei sellainen kiinnosta ollenkaan..)


Sunnuntaina tein isomman kulhollisen sitä broccoli-salaattia, ja söin kolmella eri aterialla salaattitortillan 😂


Mustelmapäivitys..


Sunnuntaina oli satunnaisia sadekuuroja, mutta myös kesäisen aurinkoisia hetkiä..


Auringonlaskutunnelmia..


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentti näkyy blogissa vasta, kun se on hyväksytty. Tarkoituksena on välttää spam-kommenttien päätyminen blogiin.