tiistai 10. huhtikuuta 2018

Sitä samaa - kissoja, ruokaa, yms.


Perjantaina sattui hilpeä pysäytyskuva, kun menin huoltotauolle kesken elokuvan 😂


Kreikkalaista jogurttia unkarilaisen pihlajanmarjahillon kera.. Toisessa kuvassa suomalaisia purkkiriistalihapullia, jotka olivat oikein hyviä


Supervalun alekaapissa oli jumbonakkeja, jotka piti käyttää samana päivänä, joten grillasin ne uunissa. Nom.


Olen pitkästä aikaa käyttänyt hammassuojaa öisin, kun stressipurenta oli taas kehittynyt hurjaksi. Heti ekan yön jälkeen oli huomattava ero, ja pää tuntui taas normaalilta! Tuo suoja tosin murenee pikkuhiljaa, mutta toimii edelleen. (Lasissa on muuten Listerinea, jos joku sattuu pohtimaan ureankeltaista nestettä kylppärin ikkunalaudalla..) 😂😂😂

Toisessa kuvassa ikivanha lompakkoni, jota en ollut joskus raskinut heittää pois, mutta nyt kun olen raivannut tilaa tuodakseni kirjani takaisin Bray'sta, heitin viimein tuonkin pois, kun ei sille enää olisi käyttöä kuitenkaan. Otin kuvan muistoksi!


Harmaa lauantai.. Oli ollut tarkoitukseni mennä Pushyn seuraksi, kun herra narsisti oli menossa reikireiän luokse viikonlopuksi, mutta ei sitten mennytkään, eli minäkään en sitten mennyt Bray'hin. Sikäli vitutti, kun olisin roudannut kirjojani autoon ja mahd. purkanut ullakolta sen vanhan kirjahyllyni, mutta en halua urakoida noita herra narsistin läsnäollessa, kun en vaan jaksa sitä. Toisaalta, vasen olkapää kiitti, kun sai lepoa.


Tein kaalikeittoa Ei aavistustakaan millaista ns. oikeaoppinen kaalikeitto on, kun kokkailen ilman reseptejä, mutta tuossa oli siis kaalia, sipulia ja kirsikkatomaattia (=aineksia, jotka olivat happanemaisillaan..), vettä, pari vihannesliemikuutiota, kuivattua chiliä, suolaa, mustapippuria, valkosipulijauhetta..


Oli tosi hyvää! Chili lämmitti mukavasti kieltä


Sen em. vanhan lompakon taskussa oli muutama vanha paperi, ja tämä n. postimerkin kokoinen valokuva vuodelta 1998, kun Thatsit ja Oimouttahere olivat pentuja Itse lojuin Galwayn asuntoni olohuoneen lattialla, kirjahyllyn edustalla, Thatsit kainalossani ja Oimo poskellani

Kuva on alunperin ylivalottunut vanhanaikainen valokuva, josta tuo kohta on leikattu, ja se oli monta vuotta eri lompakoissa, eli se on kulunut ja nuhjaantunut matkan varrella..


Grillivoikkoja..


Äiti pienenä 😃


Kokeilin sitä tutulta saamaani toppia. Ihan käyttämätön, S-kokoinen Abercrombie & Fitch -toppi, jonka kokoluokitus oli selvästi hitusen pielessä, kun se on mulle ihan sopiva, enkä todellakaan ole kokokarttojen samalla laidalla kuin S-koko 😂 Bonuksena juuri oikean mittaiset hihat


Grillivoikkoja ja mansikkatuutti..


Luomunaamapäivä 😂


Kokeilin vaihteeksi Facebookin filttereitä, joita olikin niin paljon, etten edes jaksanut plarata kaikkia läpi..


Yritin saada tuohon ekaan kuvaan sellaista hullun kiiltoa silmiin, mutta puhelinkameran nappulassa oli aina sen verran viivettä, että se filtterin vilkkuva juttu ehti sammua.. Pah..


Jonkun naapurin kissa rohkeni patiovälipalalle 😃


Pistin tänä aamuna postiin tovin odotelleet kukkien siemenet 😃


Minivoikkoja..


Karmeliittasisarten kynttilöitä on kertynyt, kun en ole raaskinut polttaa, mutta poltanpa nyt niitäkin, kun talossa ei tosiaan ole ollenkaan säilytystilaa, ja yritän raivata laatikoita pois..


IKEAn (feikki)lampaantalja oli tilapäisesti beanbagilla, josta Cara veti sen alas..


Mietti, josko tappaisi sen, vai ottaisi sen päällä nokoset..


Luki tuoteselosteenkin, mutta aika läheltä - tarvitsee mahd. silmälasit


Sitten meni nokosille autoviltille, jota en ole vielä palauttanut autoon, tammikuisen katsastuksen jälkeen.. Tuo on se sama viltti, jolle poimin Caran tieltä, kun löysin hänet melkein neljä vuotta sitten yliajettuna..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentti näkyy blogissa vasta, kun se on hyväksytty. Tarkoituksena on välttää spam-kommenttien päätyminen blogiin.