keskiviikko 18. huhtikuuta 2018

Vaikka mitä! (Hups, taas meni viikko edellisestä jutusta..)


TabTab'in kuva tähän alkuun - lekurireissusta lisää jossain alempana..


Täysrepeilin viikko sitten tiistaina, kun telkkarissa meni joku elokuva, jota nyt en enää edes muista (en pahemmin seurannut, se oli vaan taustalla), ja siinä (muistaakseni) joku terapeuttinainen tutki intensiivisesti miesnuken genitaaleja 😂😂😂

Samainen nukke roikkui pää alaspäin myös elokuvan lopputeksteissä, ja taas oli pili esillä - valitettavasti tuo oli ihan liikaa puhelinkameralleni.. Taisin ottaa parempia kuvia oikealla kameralla, mutta en nyt muista missä se on!


Snapchat-kuvia.. Jos olisin mies, näyttäisin siis hiukan Lenny Kravitzilta.. 😂


Ilmaista hauskaa 😂


Cuddles sohvanokosilla, ja grillijuustovoikkoja..


Yritin pitää tuota IKEA-lammasta beanbagilla, mutta Cara nyki sen aina alas, ja meni sitten nokosille sinne sen alla olevalle viltille

Toisessa kuvassa keittelin broccoli-sieni-spaghettia.. Kaikki samaan kattilaan vaan 😃


Sitten kun valutin vedet pois, laitoin sekaan valkoista lasagne-kastiketta, ja vihreää pestoa.. Mmmm..


Olin torstaina taas Meathin toisella laidalla, ja vihelleltiin taas papukaijahepun kanssa 😃


Wroom.. (Huom: ei ajaessa otettu kuva - en koskaan räplää puhelinta ajaessa..)

Toisessa kuvassa kotiovi.


Oli kiva tulla illalla kotiin, kun oli edellispäivän pastaa valmiina viskattavaksi mikroon 😃


Cuddles tuli leipomaan fleeceani..

 

Pizzaa ja pannukakkua..

GinGin ja Little Mami

Toisessa kuvassa jäljellä olevat lahjoitusruuat! Ovat menneet hurjaa vauhtia, kun on ollut niin kylmä alkukevät.. Ulkokissat syövät kylmällä ilmalla huomattavasti enemmän ja useammin.


En taida saada autovilttiäni takaisin autoon, kun Cara on niin ihastunut siihen.. ♥

Toisessa kuvassa lohkoperunoita, jotka maustoin suolalla, etikalla, valkosipulijauheella, chili-jauheella, ja muistaakseni myös hiukan valkopippuria..


Löysin minikangaspuut, ja ammoin kutomani nukkekodin maton..


Samassa pussissa oli lankakeriä, joten aloin kutoa uutta minimattoa, elokuvaa katsellessa..


Hiukan liian pörröistä materiaalia.. Aloin lopulta leikata pahimmat pörröt pois ennen kuin jatkoin kutomista, ja se helpotti hommaa huomattavasti..


Kissoilla oli tylsää, kun kudoin mattoa..


Maanantaiaamu Caran patjana.. 😂

Sitten menin ruokkimaan ulkokissoja, ja TabTab (jonka nyt siis nimesin virallisesti, ehtimättä odotella sitä oikeaa nimeä) tuli linkuttaen majastaan.. Huomasin heti oikeassa eturaajassa pahan haavauman, ja ryntäsin hakemaan kuljetuskoppaa..

Onneksi kyseessä oli ulkokissoista kesyin, koska muita en olisi saanut kiinni ilman asianmukaista häkkiansaa! Ei ollut helppoa TabTabinkaan kanssa.. Kolme kertaa meni laatikointi pilalle, mutta sain aina yrittää uudelleen.. Lopulta käänsin kopan pystyyn, ja laskin kissan takaraajat edellä sinne, sulkien sitten pikaisesti luukun, ennenkuin sai hypättyä ulos!

Soitin ensin klinikalle, ja laitoin sitten pari viestiä Facebookiin..


Menimme saman tien klinikalle, ja eka lahjoitus tuli sinne jo ennenkuin ehdimme edes nähdä lekuria! Itselläni ei siis olisi ollut varaa tuohon keikkaan, mutta ihana kissatäti- ja -setäverkosto tuli taas apuun. Jätin TabTabin sinne, ja sovittiin että nukuttaisivat putsatakseen haavat, ja samalla napsaisisivat pompomit pois.. Skannasivat myös mikrosirun, jota ei ollut, mutta nyt on.

Eläinlekuriparka - ei saanut kissaa takaisin koppaan, mutta sai ison naarmun käsivarteensa, ja päätti sitten kantaa kissan suoraan heidän omaan kenneliinsä 😂


Palasin SuperValun kautta kotiin, ja söin vihdoin oman aamupalani, jota en ehtinyt edes ajatella aiemmin, kun tuli se lekurikeikka..

Cara lojui uudella suosikkipaikallaan..


Kolmelta rimpaisivat, että voi tulla hakemaan TabTabin kotiin, joten menin sitten saman tien. Lasku oli jo maksettu melkein kokonaan, ja yksi kissaryhmätuttu sanoi rimpaisevansa klinikalle keskiviikkona, ja jos laskua on vielä silloin jäljellä, niin hän maksaa loput


Piti pitää potilas sisällä seuraavaan aamuun asti, ja hyvä kun olin ehtinyt kantaa kopan olohuoneeseen asti, niin Cuddles heitti yläkerrassa protestiyrjöt IKEAn telttavaatekaapin kylkeen - ai kun kivaa.. Onneksi se oli helppo putsata bleachilla ja talouspaperilla..

Valitettavasti, talon omistajilla ei nykyisin enää ole koirahäkkiä, kun kysyin. Se olisi ollut loistava tuohon yhden yön visiittiin. Piti sitten vaan vapauttaa TabTab kopasta, mutta rajoitin hänet vain olohuoneeseen, ja omat kissaraukat joutuivat olemaan suljettujen ovien takana.. (Päästin kyllä hetkeksi TabTabin keittiöön, mutta Cara sähisi, ja TabTab roiskautti merkkipissat yhden laatikon kylkeen, joten joutui saman tien takaisin olohuoneeseen, jossa onneksi tajusi heti käyttää hänelle laittamaani vessa-astiaa..)


Ihan ekana TabTab söi ruokakupit tyhjiksi - vaikka oli klinikalla jo syönyt pussillisen ruokaa, leikkauksen jälkeen..


Sitten hän kiipeili päälläni kovin hellyydenkipeänä


Nukkui vierelläni sohvalla..

 

Tuossa näkyy ne pahimmat tappeluhaavat..

 

Toisessakin eturaajassa oli haavoja, ja muita, pienempiä taisteluhaavoja pitkin kroppaa.. Toivottavasti tappeleminen vähenee nyt, kun pompomit vietiin.. Tosin muilla ulkokissapojilla on edelleen pompomit tallella, että katsotaan nyt miten menee..


Taas lohkoperunat, kun en ehtinyt kokkailla enempiä - TabTab miukui perääni, jos olin kauemmin poissa olohuoneesta..


Illalla TabTab sitten päätti kakata perimpään mahdolliseen nurkkaan, hyllyn taakse, joten piti siirrellä laatikoita, poistaa lasihylly, ja alkaa kontortionistiksi, että sain tuon putsattua - oli tahmea ja haisi aivan helvetillisen pahalle.. Antibioottikakka.. 💩

Laitoin pienen vessa-astian nurkkaan, jos hän menisi uudestaan tuuballe - ja yöllä menikin, onneksi siihen vessa-astiaan, kun sillä kertaa tuli nestekakka, joka haisi vielä pahemmalle!!!


Hän nukkui koko yön kietoutuneena pääni ympärille


Kun hän oli sisällä, hän ei kertaakaan yrittänyt mennä ulos - ei edes silloin kun vein illalla ruokaa patiolle..

Kun sitten tiistaiaamuna nousimme n. klo 6:30, annoin TabTabille aamupalan, ja avasin sitten patio-oven. Hän käveli ihan muina kissoina ulos, ja alkoi haistella kuka oli yön aikana pissinyt minnekin..


Itse kävin bensiksellä, postissa, ja Trim'issa.. Oli ihanan keväinen ilma 🌷🌿🌼


Kotona Cuddles nokosteli monojeni päällä!

Olin ennen lähtöäni suihkinut Febrezea pitkin olohuonetta, ja kotiin palatessa haistoin vain Febrezen. Carakin oli palannut omalle viltilleen..


En fanita sitä Febreze-tuoksua, joten tein tuollaisen neilikka-appelsiiniroikottimen, joita yleensä teen jouluksi.. Se tuoksuu ihanalta 


TabTab palasi patiolle iltapäivällä, ja sai ruokaa Kävelee ihan normaalisti, ja vaikuttaa muutenkin olevan hyvässä kunnossa. (Vodka-suihkutin kissamajan sisältä, ja laitoin sinne uusia puhtaita olkia..)


Klinikalla antoivat hänelle silloin pitkäkestoiset antibiootit ja kipulääkkeet pistoksina, kun on ulkokissa, eikä pillereiden antaminen onnistuisi.. (Otan yleensä tarvittaessa omillekin kissoille nuo pistokset, niin ei tarvitse kotona sitten stressata, saako annettua ne lääkkeet vai ei..)


Cara nautti upeasta auringonpaisteesta Olisin itse mennyt mieluusti patiolle nauttimaan auringosta, mutta oli hirmu tuulista!


Muikea ilme

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentti näkyy blogissa vasta, kun se on hyväksytty. Tarkoituksena on välttää spam-kommenttien päätyminen blogiin.