sunnuntai 9. syyskuuta 2018

Syksy =(


1,7 kilon papupino tähän alkuun.. (Lisää pavuista myöhemmin..)


Syyskuun ekan päivän (la) muonakuvia..


Broccoli-kaalisalaattia tortillatäytteenä..


Cara esitti raatoa - ja kurkkasi sitten, katsonko.. 😂😂😂😂😂


Avocado alkaa olla liian iso ikkunalaudalle..


Toisessa kuvassa jauhelihapihvit ja viimeiset IKEA-perunat, jotka viskasin pakastimesta uuniin..


Minivoikkoja, ja maanantain Snapchat-kissatätifiltteri..


Little Mami ja Hansom, maanantai-iltana ♥♥♥♥♥ Ihanaa nähdä Hansomia..


Lisää Snapchat-kuvia..


Tiistaina kävin Trim'issa, ja sikäläisessä LIDLissa..


Kahvia ja aurinkoa..


 Aloin lukea You Should Have Known -kirjaa.. (Lisää aiheesta alempana..)

Toisessa kuvassa LIDLin halpa mikrohamppari. Olin kokeillut aiemmin vastaavaa, mutta tämä oli erimerkkinen (samasta kaupasta), ja jopa halvempi - oli maultaan huomattavasti parempi kuin se aiemmin kokeilemani! Tosin lisäsin ennen mikrottamista salaattia.


Tämä hännätön kaunotar


Kreikkalaisjogurttia ja ananaspaloja..

Toisessa kuvassa rankasti trimmatut yrtit..


Em. kirjan päähenkilö on terapeutti, asuu Manhattanilla, mies on lääkäri, ja lapsi yksityiskoulussa.. Kirjan on tarkoitus olla psykologinen trilleri, mutta ainakin ensimmäiset 1/4 on lähinnä puuduttavaa täytetuubaa, eli joutuu lukemaan todella ärsyttävän päähenkilön kaikki ajatukset, ja niitä riittää.. Ihan kuin lukisi kirjan ekaa versiota, jossa kirjailija eksyy jatkuvasti jaarittelemaan turhaa tuubaa..


Pesin helmitaulun ja kumiankan..


Keskiviikon pimpattu pakaste-pizza..


Sain pari huonoa kuvaa siilin ahterista - piilotteli tuolla papupenkissä, kun menin laittamaan ulkokissoille lisää ruokaa..


Hansom ja Little Mami..


TabTab tuli haastamaan riitaa, kun Hansom uskalsi olla "hänen" patiollaan, mutta hiljenee aina ruualla, kun laitan kaikille omat lautaset tarpeeksi kauas toisistaan..


Cara tarkkaili ovelta..


Snapchat-kuvia..


Toisessa kuvassa Cuddles, synttäriaamunaan..


Torstaina (6/9) oli siis Cuddlesin 9-vuotissynttärit


Toisessa kuvassa LIDLin linssikiekurapussi.. Tosi hyviä!


Kirjan päähenkilö on aivan raivostuttava.. Siis nainen on terapeutti, ja miettii poikansa iäkästä viulunsoitonopettajaa, ja vaimoaan, jotka olivat muuttaneet sodan jälkeen Euroopasta New York'iin.. Että olivat niin ilottomia ihmisiä, että oli parempi ettei heille ollut tullut tilaisuutta saada lapsia..

Siis nainen on terapeutti.. Eikä tajua, että em. iäkkäiden ihmisten ilottomuus saattoi johtua nimenomaan siitä, ettei heille ollut tullut lapsia.. Ei siis käynyt moinen mahdollisuus edes mielessä!

Nainen on itsekeskeinen snobi, ja selvästi aivan kyvytön toimimaan terapeuttina, saati kirjoittamaan self help -kirjaa, joka häneltä on juuri ilmestymässä, kirjan alussa.


Lykkäsin taas pussikanan uuniin..


Ulkokissat tulivat Cuddlesin synttäribileisiin - koko perhe samaan aikaan patiolla!


Hansom, GinGin, ja Little Mami..


Tällä kertaa, sen terapeuttinaisen mies oli sanonut heidän pojalleen jotain ihan fiksua elämänohjeeksi, ja sitäkös nainen sitten syväanalysoi mielessään, sivutolkulla.. Kammottava kontrollifriikki..


Perjantaina jälleen toisella puolen Meath'ia.. Tuo Jack-papukaijan kuva kannattaa klikata isommaksi - otsassa kauniita yksityiskohtia..


Hännätön neiti


Sain perjantaina taas ilmaisostoksiani Wish'ista - viisi paria varrettomia sukkia! Ei uskoisi, että mahtuvat edes lapsille jalkaan, kun ovat niin pienikokoisia, mutta venyvät sitten ihan mukaviksi, ja kantapuolella oleva kumistoppari pitää ne paikallaan, etteivät liu'u pois jalasta.


Perjantai-iltana grillasin kana-juustovoikkoja.. Mietin myös, että pitäisi poimia muutamia papuja, kun en ollut toviin poiminut - papupuskasta ei kovin montaa papua näkynyt päälle päin......


Lehtien alta löytyi sitten enemmänkin - ja tosi isoja! Pisin oli 33cm..


Yhteensä 1,7kg, ennen "perkausta". Paloittelin siis suurimman osan pakastepusseihin, ja poistin päädyt - olin ensin pessyt pavut pikaisesti etikkavesiseoksessa..

T sanoi ottavansa papuja, kun kysyin (itselläni kun ei ole tilaa ihan noin isolle satsille), ja laitoin hänelle varatut pavut jääkaappiin, ja loput pakastimeen. Ovat edelleen jääkaapissa - jos hän ei hae niitä viikonlopun aikana, niin keitän sitten itselleni ison papusopan, ja opettelen vaikka piereskelemään jotain kansanmusiikkia..


Tein perjantai-iltana kahvia, ja sain melkein sydärin, kun etana "hyökkäsi" 😂 Eli oli ihan siinä työtason reunalla.. Tänne tulee ainakin yksi etana päivässä sisälle - en nykyisin enää vaivaudu edes kantamaan niitä ulos.. Poistuvat sitten omia aikojaan..Cuddles herätti lauantaiaamuna esittelemällä ahteriaan.. Meni sitten itse takaisin unille, prkl..


Kirjavia minitomaattivoikkoja..


Näin unta, jonka selostin tarkemmin Facebookissa (linkki sinne - se on suomeksi). Tuossa kuvitusta unelle..


Cara


Ärsyttää tuo kotialueen väärinkirjoitus säävempaimessa, ja mm. Googlen karttahakutuloksissa.. Se on siis Leshamstown - ei "Leshemstown"..


Kanavoikkoja, ja banoffee-minitorttu..


Revin taas hiuksiani tuon kirjan päähenkilön kanssa.. Ärsyttävä eukko!

Ja tuollaisesta tuubasta on sitten tulossa HBO:n minisarja, jossa ärsyttävää eukkoa esittää Nicole Kidman! 😮 Sarjalla on eri nimi kuin kirjalla - sarja on The Undoing.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentti näkyy blogissa vasta, kun se on hyväksytty. Tarkoituksena on välttää spam-kommenttien päätyminen blogiin.