sunnuntai 16. syyskuuta 2018

Syyskuun toisen viikon kuvia


Alkuun vielä joitakin kuvia viikon takaa sunnuntailta (kun ehdin jo blogittaa ennenkuin siirsin nämä puhelimesta koneelle..)

Cuddles löysi Seth MacFarlane -piirretyt, ja katsoi putkeen kaksi jaksoa Family Guy:ta, ja yhden jakson American Dad:ia


Viimeisiä herneitä..


Siivoillessa löysin yhden vanhan roomboxini.. Tuo etuosa oli alunperin vanha kehys ja lasi - rakensin sen taustalle kapalevystä laatikon, johon tein puutarha/patioasetelman.. En muista noiden huonekalujen alkuperää, mutta tein pöydän, pöytäliinan, tyynyt ja juomat itse, ja liimasin pensasaidan maisemointimateriaalista, maalattuani laatikon sisäpinnan ensin taivaansiniseksi..


Laatikko on liimattu kiinni niin, ettei sitä voi avata rikkomatta.. Päällystin koko jutun kankaalla, ja maalasin sitten vihreäksi..

Harmi sinänsä, kun laatikko oli vuosikausia Bray'ssa takan reunalla, ja jatkuva tupakointi on tahrinut valkoisia kalusteita rumasti, eikä niitä voi siis puhdistaa.



Löysin myös massasta muovaamani nuken, jota en koskaan maalannut.


Raivosin edellisessä blogituksessani lukemastani kirjasta (You Should Have Known), ja tämä oli taas samasta opuksesta.. Revin hiuksiani tuosta teennäisestä communiqué -sanasta..


Munasalaattivoikkoja..


Näen ruokapöytää tyhjänä niin harvoin, että otin kuvan muistoksi.. 😂


Maanantaina tein kaalisoppaa.. Valkokaalia ja varsiselleriä..


Porkkanaa, sekalaisia mausteita, vettä, öljyä, koko purkki salsaa..


Keitin sitä varmaan ainakin tunnin, että kaali pehmeni.. Nom


Toivottavasti saan suihkuun uuden pidikkeen, ennenkuin meitä on pian täällä kolme.. Tuosta aiemmasta napsahti osa irti, ja suihku kyllä pysyy siinä, jos sen asettaa varoen, ja jos suihku on päällä, mutta se on hyvin hauraan oloinen, että uusi pidike olisi kiva. Vuokraemäntä taisi kyllä tilata jo uuden.


Snapchat-kuvia..


Noita kauniita kuparinvärisiä koppakuoriaisia on nyt näkynyt muutamia


Ja taas kirjaraivoa, heh.. Se ärsyttävä päähenkilö (joka on siis terapeutti) ei tiedä missä miehensä on, ja etsii kotoaan jotain merkkejä.. Tuossa hän tutkii 12v. poikansa huonetta, ja purkaa omaa henk.koht. vitutustaan repimällä pojan hyllyllä olleen valokuvan, jossa poika oli entisen kaverinsa kanssa.. Siis nainen on terapeutti, ja purkaa omaa vitutustaan tuhoamalla oman lapsensa lapsuusmuiston..

Melkein koko kirjan ajan teki mieli kopauttaa sitä akkaa vasaralla otsaan..


Keskiviikkona söin viimeiset paahtoleipäpalat, ja kun ne olivat hiukan vanhoja, halusin paahtaa ne. Leivänpaahdin kuitenkin poksahti, joten paahdoin ne leivät sitten grillin alla (siis uunissa).. Mainitsin asian Facebookissa, ja unohdin sitten koko jutun.. (Mainitsen tämän taustaksi alempana olevalle jutulle!)

Toisessa kuvassa avocado-minivoikkoja..


Meloni kauhistui, kun joutui pilkottavaksi..


Herra narsisti löysi vuosia sitten etupuutarhan pensasaidalta tuollaisen (silloin ihan uuden) lasten Superman-sadetakin, joka lojui siinä aikansa, eikä kukaan poiminut mukaansa, joten otin sen talteen, josko se joskus sopisi jonkun tutun lapselle..

Sittemmin, tutut lapset ovat ehtineet kasvaa ohi kys. koosta, ennenkuin olen muistanut koko takkia.. Nyt kuitenkin saattaisi olla yksi pikkuheppu, kenelle tuo voisi vielä mahtua jonkin aikaa, eli pesin takin, kun se oli kerännyt hiukan pölyä, ja nyt se odottelee, että nähdään pikkuheppu ja päästään sovittamaan kokoa..

Toisessa kuvassa kaalisopan jämät..


Torstaina oli iltapäivätapaaminen Trim'issa, joten ehdin popsia kotona aamupala/lounaan..


Olin ajoissa paikalla, joten kävin sikäläisessä LIDLissa, ja join sitten autossa omenamehua ja plarasin puhelinta, kunnes sovittu aika lähestyi.. Ovi oli kuitenkin lukossa, ja oven pielessä oli liitutaulu, jossa viesti, että kys. puljun tapaamiset ovatkin toisessa paikassa! Paikan nimi oli mainittu, mutta ei osoitetta..

Soitin annettuun numeroon, ja kysyin asiasta - "Ai jaa. Jonkun olisi pitänyt soittaa sinulle.."

No niinpä..

Tapaaminen sitten peruttiin, ja joku kuulemma soittaisi jossain vaiheessa.. (Joku soittikin sitten seuraavana päivänä, ja lupasi postia aiheesta..)


Kahvia ja LIDL-focaccia, myöhemmin kotona..


Tein banaanileipää, kun banaanit olivat tummuneet sopivasti..


Unohdin ekasta leivästä vaniljan, mutta se oli silti ihan hyvää - toiseen tuli kaikki mukaan!

 

Cara ja kaverit..


Perjantaina olin toisaalla Meathissa, moikkaamassa tuttuja kissoja ja papukaijaa..


Yksi ystäväni kissoista on melkein omistajaansa isompi..


Olin hiukan tiukalla aikataululla, kun kolmas ystävä kysyi aamulla, ehtisinkö kahvitreffeille Dunshaughliniin, iltapäivällä - hän olisi vain ohiajomatkalla..

Jumitin kuitenkin Slanessa, missä ainakin perjantain iltapäiväruuhkat ovat todella puuduttavia.. Olin jo rimpaissut varmuuden vuoksi tutulle autokorjaamolle, kun em. ystävä sanoi haluavansa jättää mulle jotain, niin sovittiin että voisi jättää sen sinne korjaamolle, ellen itse ehtisi ajoissa paikalle..

Lopulta ehdin kuitenkin ajoissa, ja tapasimme J:n kanssa kivassa italialaisravintolassa, jossa en ollut ennen käynyt.


J yllätti minut uudella leivänpaahtimella!!! 😃

Aivan ihana yllätys..


Illemmalla, Cara metsästi vaaksiaista (piti googlettaa - sellainen "lukki siivillä")..



Snapchat-kuva, ja uuden paahtimen testaus! 😃


Lauantaina oli pakko poimia isoimmat tomaatit vihreinä, kun varret eivät jaksaneet enää kannattaa koko lastia..


Olin tietty just ehtinyt laittaa kaikki ruskeat paperipussit kierrätykseen, joten askartelin sitten leivinpaperista kypsytyspussin - toivottavasti punastuvat pian 🍅🍅🍅


Paljon jäi vielä poimimattakin, mutta saatan poimia loputkin kypsymään sisällä, kun ne varret alkavat olla jo sen verran nuupahtaneita..

 
 


Sunnuntaiaamiaiseksi banaanileipää ja melonia..


Pöytävuori on muuttanut keittiöstä olohuoneeseen - pitää raivata johonkin, perjantaihin mennessä..

Pesukonekin ehti seota, jokunen ilta sitten, mutta onneksi vuokraisäntä sai sen pikaisesti korjattua, ihan vaan nostamalla vedenpainetta. Ei tarvinut sitten odotella korjaajaa.


Kävin kaupassa, ja ostin laiskaa ruokaa, eli puolikkaan grillikanan ja perunoita, jotka voi "keittää" mikrossa (omassa pussissaan)..

Istahdin sitten sohvalle syömään, ja Cara tuli siihen viereen lattialle, tuijottamaan ruokaani..

Annoin hänelle parhaan palan kanankoivesta, mutta eihän se kelvannut, vaan piti tuijottaa lautastani koko ateriani ajan, surullisena kun ei voinut saada juuri sitä mitä minä söin..........


Ripustin taulun..


Tilaisin tällaista säätä perjantaista alkaen.. Tosin sitä ennen saattaa olla tulossa jotain myrskynjämiä..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentti näkyy blogissa vasta, kun se on hyväksytty. Tarkoituksena on välttää spam-kommenttien päätyminen blogiin.