tiistai 6. elokuuta 2019

Heinäkuun viimeisen viikon kuvia


Aloituskuvaksi perheateria - taustalla Hansom, poikansa GinGinin kanssa, ja etualalla Little Mami


Tiistaina (23/7) kipaisin aamulla asioilla, ja poimin SuperValusta hiukan tuhdimpaa aamiaista mukaan - lisäsin kotona perunat..


Tuttu "maisemapysähdys" taas - tien pintaa on uusittu kevään ja kesän aikana! Se olikin aiemmin ihan kamalassa kunnossa..


Cara sohvanokosilla


Iltavalaistusta..


Snapchat-räpsyjä taas..


 Säät olivat nihkeän lämpimiä..


Ja keskiviikon aamuaurinkoa em. vakiopaikalta..


Illemmalla olin taas aivan totaaliväsynyt - nimim. sohvakuolema 😴 Oli nälkä, muttei tarpeeksi energiaa kokata, saati laittaa edes voikkoa tms., joten popsin raksuja, ja vedin sitten muutaman tunnin sohvanokoset!


Lisää Snapchat-kuvia.. Miksi tuhlata tuhansia plastiikkakirurgiaan, kun yhdellä Snapchat-filtterillä voi helposti näyttää kulahtaneelta puhallettavalta seksinukelta?!? 😂 (En oikeasti tajua, miksi kukaan haluaisi ikinä oikeasti näyttää tuollaiselta, mutta jotkut ilmeisesti haluavat..)Torstaiaamiainen, ja säätilannetta..


Koin taannoin ikäkriisin, kun huomasin etten pystynyt enää nakertamaan varpaitani, mutta onneksi pystyn kuitenkin - huh! 😃


Leipien pelastus - kuorissa oli jo hometta, mutta kuoret pois, juustoa ja valkosipulijauhetta päälle, ja grilliin, niin ihan hyviä tuli..

Leikkasin Carneval-keksipaketin suloiset otukset talteen..


Ilahduin torstai-iltana (25/7), kun GinGin ja Hansom tulivat samanaikaisesti aterioimaan Little Mami oli toki paikalla myös, joten oli oikein perheateria..


Hansom on todella hyväkuntoinen, verrattuna aiempaan.. Ihanaa


Kun menin nukkumaan, ja plarasin taas (tapani mukaan) hiukan puhelinta, niin Cara tuli kiipeilemään ja vaatimaan huomiotaPerjantaina kävin ruokaostoksilla, ja kun LIDLiin oli tullut koulutarvikkeita, ostin myös värikkäät kuulakärkikynät. Helpottavat huomattavasti kalenterimerkintöjä, kun aktiivikäytössä on kalenteri, jossa on aika vähän tilaa per päivä, ja usein on monta juttua samana päivänä.Mozzarella oli happanemassa, joten tein pikaiset mini-pizzat leivästä, grillivastuksen alla..


Kynnet olivat kasvaneet aivan liian pitkiksi koirahommiin, joten ehdin viimein trimmata ne, ja samalla hiukan hoitaa muutenkin. Laitoin pitkästä aikaa oikein kynsilakkaa! (Käytän aina kirkasta / väritöntä / niin haalean vaaleanpunaista, ettei väriä erota - silloin harvoin kun käytän!)


Lauantaina piti ottaa oikein kuva, kun tulin pikkukennelistä.. Siellä on meininki aika äärivastakohta isolle kennelille, ja kotiin palatessa vaatteet sen mukaisessa kunnossa.. Tuossa siis enimmäkseen ihan koiranpaskaa! 😃 Toisesta puljusta tullessa, vaatteet ovat ihan OK (esim. kauppareissukelpoiset), mutta menevät silti aina suoraan pesukoneeseen. Tuolta pikkupuljusta en voi ikinä tulla kaupan kautta kotiin, vaikka reitin kannalta olisi kätevää..


Snapchat-lasit 😂


Hernesatoa, ja (kaupasta haettua) granaattiomenaa


Maanantaina (29/7) tein Full Irish Breakfast'in, kun himotti sellainen, pitkästä aikaa.. (Tai no, tuosta toki puuttuvat makkarat / pavut / paistetut tomaatit / sienet, mutta vastineeksi sitten reilummin puddingia..)


Cara ja varis..


 Säätä ja Snapchat'ia..


Maanantai-iltana muistin kissanminttuvarastoni, ja ripottelin sitä ulos, patiopedille ja patiolle..


Little Mami meni heti pyörimään kissanmintun kohdalle, ihan ekstaasissa..
TabTab vaan istui, mutta vaikutti nauttivan, kun oli jotenkin auvoisen rauhallinen..


Heidän eka kissanminttukokemuksensa (Ensi vuonna pitäisi muistaa oikein istuttaa sitä ulos..)

 


Maanantai-illan hiuspäivitys..


Tiistaina menin nimenomaan hakemaan SuperValusta French Fancies -pakettia, mutta se oli tietty just ainoa, joka oli myyty loppuun.. Grrrrr.. Ostin sitten Angel Slices -paketin, mutta eivät nuo ole yhtä hyviä..


Sitten oli se surullinen hetki, kun löysin PeepPeep'in kuolleena.. (Asiasta enemmän tämän linkin takana..) 😭💔


RIP


Illalla oli sitten monen menon jälkeen nälkä, mutta samalla olin surullinen PeepPeep'in takia, eikä hotsittanut laittaa mitään kummempaa ateriaa, niin pari paistettua siivua leipää, munasalaattia, ja ruohosipulia..


Sitten kahvin ja minikakun kera nukkumaan.. (Yleensä vien yläkertaan vain vesipullon)


Keskiviikkona (31/7), TabTab nautti edelleen kissanmintuista patiopedillä


Valvoin myöhään, tarkoituksena katsoa uusi Siren-jakso, mutta tietty just silloin, Sky Ireland oireili taas, ja kuva ja ääni olivat puuroa.. Tuota kesti pari päivää, mutta sain lopulta imuroitua kys. jakson ja katsottua.. Tykkään siitä sarjasta, ja luin että siitä on tulossa kolmaskin kausi.


Koirat olivat taas pomppineet käsivarsilleni tuoreita mustelmia!

Blogitan elokuun alkua erikseen, kunhan ehdin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentti näkyy blogissa vasta, kun se on hyväksytty. Tarkoituksena on välttää spam-kommenttien päätyminen blogiin.