perjantai 9. elokuuta 2019

Syksyisen elokuun alun kuvia


Kukkakuva alkuun, tuosta omalta mininiityltä..


Sekalaisia muonakuvia..


Päiväkirja


Kävin kaupassa..


Poimin herneitä..


Popsin mikroperunoita..


LIDLissa oli kiva guacamole-pakkaus, jonka avocado tosin oli aika pieni, mutta kotona oli isompi - käytin molemmat.. (Varsinaisesti ostin tuon valkosipulin takia - vaikea löytää kaupoista valkosipulia, mikä ei olisi Kiinasta.. Kiinalainen valkosipuli on todella kitkerää, ja muutenkin olen sen suhteen epäluuloinen..)


Valmis guacamolePerjantaina sain Wish-postia - pitkähihainen paita, joka oli kyllä melko erilainen kuin myyntikuvissa (joissa kaula-aukko oli suurempi ja helma pidempi ja eri mallinen..), mutta muuten ihan kelpo. Materiaali kuitenkin hiosti pikaisesti, kun kokeilin lämpimänä iltapäivänä, mutta viileänä päivänä ihan OK.


Kun asuu yksin ja tekee mieli jotain "Full Irish Breakfast"ia, niin niitä aineksia riittää sitten pitkään... Tuossa tein vaihteeksi pudding-hampparin guacamolella..


Caran nykyinen ruokavalio - kuivaruokana vuoronperään yllä olevia ruokia..


Ja yksi pussi märkäruokaa per päivä - sen pitää olla tuota Felix AGAIL'ia, jossa on vihanneksia.. Viimeksi sitä ei ollut kaupassa, ja ostin toista Felix-ruokaa.. Ei kelpaa ollenkaan.. Tuostakaan paketista se yksi kalaruoka ei kelpaa, mutta muut maistuvat!


Snapchat-kuvia..

 

Maanantain varhaisaamupala..


Sitten menin koirahommiin..
Siellä on taas yksi ihana mini-chihuahua, jonka pepusta roikkui ulkoilun jälkeen hiukan tuubaa - kannoin sitten suoraan putsauspöydälle, ja askartelin hyvän tovin takapuolensa parissa, kun sitä tuubaa oli runsaasti myös hännän alakarvoissa, ja se oli tarttunut tosi tiukasti turkkiin.. Meni melkein koko putki märkiä pumpulilappuja, kunnes tuli puhdasta! Hankalinta oli saada koira pysymään paikallaan, kun hän on niin PIENI.. Ne turvavaljaat eivät sellaisinaan ylettyneet paikoilleen, joten piti viritellä niitä uusiksi, mutta onneksi itse koira oli kuitenkin rauhallinen tapaus, mikä helpotti asiaa 😂

(Jostain syystä, juuri vaikeasti putsattavat koirat sotkevat usein ahterinsa.. Esim. joitakin kuukausia sitten, yhdellä vitivalkoisella spitzilla oli parin päivän kevyt ripuli, ja saatoin yhden päivän aikana putsata pebaansa kolmeen otteeseen! Hänkin oli onneksi rauhallinen tapaus.. Olisi hankalampaa, jos sattuisi jollekin hyperaktiiviselle ja isokokoiselle koiralle..)


Noita riittää edelleen......


Nukahdin taas koko alkuillaksi sohvalle, ja sitten ei nukuttanut, kun menin nukkumaan..


Oliiviminivoikkoja..


Keskiviikkoiltana otin hiukan puutarhapäivityskuvia.. TabTab ja Little Mami
Illalla, keittiön lattialla oli massiivinen etana.. Noita on joka päivä pitkin keittiötä, mutta yleensä pienempiä..


Varhain torstaiaamuna oli hyvin usvaista..
Hiukset olivat vielä aamulla hiukan kosteat, kun pesin ne edellisenä iltana..


Lojuin aamulla, ja Cara tuli herättelemään 😂

Tein leipävuokaa - blogitan erikseen reseptikuvat.. Tuo perustuu sellaiseen ruokaan, mitä äiti taisi tehdä joskus 70-luvulla 😃


Cara sohvanokosilla


Sain taas Wish-postia - tällä kertaa valkoinen mekko, joka sopii enemmän alushameeksi..


Perjantaina söin edelleen leipävuokaa

Päästin TabTabin visiitille, ja hän tutki innoissaan koko talon


Cara seurasi koko ajan, mutta sähisi vain pari kertaa..


Tutkittuaan kaikki huoneet, TabTab söi Caran ruuat..


Sen jälkeen istui tovin sylissäni sohvalla, ja seurasi lopulta minua patiolle

Poimin vielä viimeisiä herneitä..

Vaikka elokuu on vielä ihan kesäkuukausi, on ollut todella syksyinen fiilis, ihan kuun alusta asti.. Onneksi, paria päivää lukuunottamatta, on ollut melko lämmintä, mutta muuten on vaan syksyinen olo - luonnon värit alkavat olla keltaisempia / ruskeampia, yöllä on pimeämpää, ja kun lähtee kotoa aikaisin aamulla, tarvitsee fleecen tms..

Inhottaa kun tuntuu ettei ollut ollenkaan sellaista oikeaa kesää! Kevät oli todella kylmä, ja tuntui kestävän ikuisesti.. Sitten oli joitakin kuumia päiviä, ja nyt tuntuu syksyltä..

Haluan oikean kesän! Sellaisen 2-3 kuukauden putken 20-25 asteen päiviä, sinistä taivasta, satunnaisia poutapilviä, aurinkoa, kevyttä sadetta öisin..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentti näkyy blogissa vasta, kun se on hyväksytty. Tarkoituksena on välttää spam-kommenttien päätyminen blogiin.