lauantai 24. elokuuta 2019

Malahide, PeepPeep'in kotiinpaluu, yms.


Alkuun PeepPeep - nukkuva kissa..


Viikko sitten lauantaina, otettiin Caran kanssa taas catfie 😃


Lauantaimuonaa - LIDLin valmiskanapaloja, mikroperunoita, voita ja tilliä


En yleensä anna kissoille jatkuvasti herkkuja, vaan ehkä n. kerran tai pari viikossa.. Cara on aika nirso, eli herkuksi kelpaa vain kinkkusiivu, revittynä pieniksi paloiksi, tai Dreamies / Temptations / LIDL -kananmakuiset kissaherkut (vain ne kuivamuonan kaltaiset - esim. herkkutikut eivät kelpaa ollenkaan, vaikka Cuddles rakasti niitä, ja ulkokissatkin tykkäävät..)

Caran ruokakupissa on aina kuivamuonaa tarjolla, ja lisäksi annan 1-2 pussiruokaa joka päivä. Pussiruuistakin vain tietty Felix AGAIL kelpaa, mutta sitä ei ole nyt ollut kaupassa pariin viikkoon, eli olen sitten kompensoinut, antamalla pari kinkkusiivua päivittäin..

Kuvassa Cara popsi synttäriherkkuaan, eli täytti 17/8 kuusi vuotta, ja sai kinkkusiivun oheen myös LIDLin herkkunappeja..

Ilmeisesti oli hyvä  yhdistelmä, koska hän on sittemmin keksinyt teeskennellä, ettei kinkku maistukaan, ja kun sitten ripottelen hiukan herkkunappeja siihen päälle, niin koko satsi maistuu, ja katoaa hetkessä lautaselta.. 😂 Fiksu kissa..


Meillä on stalkkeri.. Little Mami on alkanut vakoilla tuolta talon etupuolella olevasta ikkunasta 😃


Sunnuntaimuonaa..


Mahd. vuoden viimeiset herneet..


Kaunis iltataivas - tosin tässä puhelinräpsyssä paljon valjumpi..


Innostuin imuroimaan, ja samalla vaihdoin sohvaviltit puhtaisiin..


Löysin rakkaita vanhoja aurinkolaseja.. 😃


Cara


Sunnuntai-pizza..


Maanantaina heräsin sitten kivaan yrjöylläriin.. Cara oli puklannut sohvalle, ja puhtaalle viltille! (Oksentaa harvoin, mutta yleensä keittiön lattialle, mistä se on helppo putsata..)


Vaihdoin siis taas vilttiä..


"Kiitti, yrkkään toistekin.."


Maanantaina menin T:n kanssa Malahideen - en ollut ennen käynyt siellä.

Meistä kumpikaan ei ollut vielä syönyt lounasta, joten aloitettiin ihan vieressä olleesta chipperista, kun satuttiin pysäköimään just siihen, ja sieltä leijui ihana tuoksu......


Mulle mustekalarenkaita, ja T:lle katkarapuja..

Aurinko porotti koko matkan Malahideen, ja käveltiin läheiseen puistoon, jossa istahdimme juuri veistoksen juurelle syömään, kun alkoi sataa.. 😒


Juostiin viereisen puun alle suojaan sateelta, mutta se ei loppunut..


Palasimme sitten autolle, ja söimme autossa!

Sade väheni kevyeksi tihkuksi, kun istuimme autossa..

Kuva: marinas.com
Lähdimme siis uudelleen kävelemään kohti marinaa - tuosta yläkuvasta näkyy koko marina, ja kuvan vasemmassa laidassa se pieni puistoalue..


Sade toki yltyi taas, kun olimme ulkona..


(Jo kauan suljettuna olleen) Geisha-ravintolan kohdalla päätimme kääntyä takaisin, ennenkuin olisimme ihan litimärkiä.. Sade oli kuin suihku..



Menimme jäätelölle Ekassa kuvassa minun annokseni, vaniljaa ja pistaasia, Ferrero Rocher -kastikkeella.. (Se kastike oli IHANAA!!! Niin oli kyllä jäätelökin..) Toisessa kuvassa T:n annos, mansikkaa ja sitruunasorbettia, suklaakastikkeella..


Paikassa oli kivat koristelut, mutta muuten outo layout - jos halusi nauttia annoksensa paikan päällä, piti ensin poistua annoksen kera ulos, ja mennä sitten erillisestä ovesta sinne puolelle, missä pöydät olivat! Sieltä puolelta siis ei voinut kuitenkaan ostaa mitään, vaan ostokset piti tehdä toisen puolen tiskiltä..


Totta kai, aurinko porotti, kun olimme sisätiloissa nauttimassa jäätelöannoksia.........


Aurinko kuitenkin pysytteli esillä, joten palasimme marinaa kohti, ja tällä kertaa ehdittiin kävellä ihan sinne "varikon puolelle", katselemaan veneitä..


Ihmettelimme, miksi noin upealla paikalla oleva ravintola on ollut ilmeisesti jo parisen vuotta suljettuna.. (Malahiden Facebook-sivulla, paikalliset kyselivät viime vuoden alkupuoliskolla, josko paikka olisi aukeamassa uudelleen, kun joku oli jo kuukausien ajan yrittänyt saada lahjakorttia käytetyksi, muttei saanut paikkaan yhteyttä, ja toisella oli kommuuniojuhlavaraus kys. paikkaan.. Jotain outoa tuohon liittyy!)

Geishasta tuli mieleen Geisha-suklaa, ja keksit..

Kuva: marinas.com
Tuossa kuvassa, marinan oikeassa ylänurkassa näkyy se puistoalue, ja siitä rantaa pitkin hiukan vasemmalle, oli se jäätelöpaikka..


Käveltiin vielä hiukan kylällä - tuossa oli kivoja minitaloja, joiden kattoon voisi pyyhkiä kengänpohjat.. Aika hintavia kyllä..


Sitten alkoi taas sataa, joten lähdimme kotia kohti!


Malahiden Tesco'sta tarttui mukaan ihania scones Käytiin vielä Dunshaughlinin LIDLissa, josta ostin hilloa ja kermavaahtoa..



Olin ihan unohtaa T:n tuoman yllärin 😃


Hauskoja post-it-lappuja, mini alleviivaustusseja, ja suklaata


Tiistaina kävin Supervalussa - ei taaskaan ollut Caran suosikkiruokaa, mutta ostin itselleni valmiskanan, kun olin menossa illaksi koirahommiin..


Snapchat-räpsyjä..




Keskiviikon varhaisaamiainen.. Luin varmuuden vuoksi viimevuotista koirien ensiapukurssimateriaalia, kun yksi vakioasiakas oli edellisenä iltana hiukan heikkona (oli jo käytetty lekurilla), ja halusin verestää muistia, jos tarvis.. Onneksi em. potilaan tila koheni kuitenkin päivän mittaan huomattavasti


LIDLin kautta kotiin - siellä oli edullisesti Wee-away-pulloja, sekä vessa-astian putsausainetta.. Ostin varmuuden vuoksi Wee-away-pullon, vaikkei onneksi kotona ole ollut moiselle tarvetta (se siis poistaa kissan/koiranpissan hajun esim. tekstiileistä..). Jos nyt kuitenkin sattuu joku vahinko, niin on sitten aineet valmiina!


Ruokaostokset.. Ostin pakastegrillikylkipaloja, ja lykkäsin uuniin.. Olivat hyviä, mutta todella tulisia!


En ollut ollenkaan huomannut paketin "spicy" "hot" [chilipippurinkuva] merkintöjä.. Hups..


Tulisijasta on tullut sateella vesiallas, mutta se toimii myös sateensuojana ulkokissoille - saavat popsia ruokansa kastumatta..


LIDLissa oli uutta (muistaakseni kolmen juuston) leipää..


Aivan ihanaa!!! Parasta vain voin kanssa.. Muut päällysteet peittäisivät juustoisen maun..


Torstaiaamuna, rimpaisivat eläinlekuriasemalta, että PeepPeepin tuhkat olivat nyt saapuneet..

Menin saman tien hakemaan PeepPeepin kotiin..



Tässä hän nyt lepää - tai siis tuhkansa lepäävät..

Ja PeepPeep on saanut hännän, jota hänellä ei ollut, kun oli elossa..


Alla on kaiverrettu nimilaatta..


Mukana tuli myös todistus, että PeepPeep on tuhkattu erikseen..

Klinikka olisi hoitanut asian ilmaiseksi, jos olisin jättänyt PeepPeepin heille (kuolleena) löytökissana, tai sitten olisi ollut 1/4 hintainen vaihtoehto, kimppatuhkata niin ettei tuhkia saisi itselleen.. Mutta muut kissani ovat saaneet hautajaiset, joita en ajankohdan takia pystynyt järjestämään PeepPeepille, joten en voinut vaan luopua hänestä.. Niinpä hän on nyt palannut kotiin nukkuvana kissana


Viikonloppua kohti, sää on lämmennyt..


Cara

Alla peseytymishetki;


View this post on Instagram

A post shared by Stella Stenroos (@st_stello) on



Nettituttu julkaisi banana split -kuvan Facebookissa, ja oli ihan pakko raidata omat varastot.. Käytin loput hunajakennojäätelöt, kermavaahdon jämät, ananas- ja banaanipaloja.. Omnomnom

Taustalla näkyy purkki hunajaa, jonka sain vuokraemännältä Mehiläiset pörräsivät koko kesän tuossa kukkieni kimpussa, ja nyt saan siis nauttia tuloksista.. Todella herkullista hunajaa


PeepPeep nukkuu ainakin toistaiseksi tuossa olohuoneen kissamajan katolla..


Sain taas yhden ilmaisen Wish-ostoksen - slip lead -mallinen koiran talutushihna, joka siis sopii kaiken kokoisille koirille..

Viimevuotisen koirien ensiapukurssin jälkeen, olen miettinyt, että pitäisi hankkia moinen hihna, jos sattuu tilanne kohdalle.. Wish'ista sitten löytyi ihan ilmaiseksi Tilasin jo pari lisää, sekä pari koirien turvavyötä - nekin kaikki ilmaiseksi!

Tuo on aika ohut ja kevyt, mutta hyvin lujaa materiaalia, ja stopperi pysyy hyvin kohdallaan, eli varsin toimiva hihna, jos sattuu tulemaan tarvetta.


Eilen tein pinon minivoikkoja patongin lopusta, ja ajattelin vegetoida sohvalla telkkarin parissa, mutta päädyinkin sitten imuroimaan yläkerran ja raput, vaihtamaan lakanat, pesemään makuuhuoneen lattialistat, ja pyykkäämään edelliset lakanat!

Tietty just aurinkoisena ja kesäisenä päivänä, kun olisi ollut täydellinen ulkoilupäivä, mutta jos siivousinto iskee, niin parasta toimia heti, koska se iskee harvoin 😂

Hyvä juttu, että siivosin, kun sainkin sitten el påmålta ensi viikon vuorolistan - odotin täysiaikaista duunia alkavaksi syyskuun puolella (kuten oli puhetta), mutta alkaakin jo maanantaina! Olisi aivan täydellistä, jos vuorolista pysyisi samanlaisena ainakin joitakin viikkoja.. Minulla on nimittäin neljä aamuvuoroa, ja vain yksi jaettu vuoro, ja vapaat viikonloput (joista lauantaiaamu menee toisessa kennelissä), eli todella unelmalista Ja kun aamuvuorot alkavat seiskalta, niin niiden jälkeen ehtii hoidella asioitakin..


TabTab jodlasi ikkunalaudalla, mutta lopetti kun olisin videoinut...


View this post on Instagram

A post shared by Stella Stenroos (@st_stello) on



Päästin hänet taas visiitille, ja hän ryntäsi heti yläkertaan, vasta vaihdetuille lakanoille..



Pyöri sylissäni..





Cara seurasi tilannetta.. "Mama, mitä (|)a tuo tekee meidän sängyssä?" 😂


Tilanne.. (Missasin kameralla lyhyen nenäpusun..)


Kanaburgereita ja perunoita..


Ihanaa - vielä hiukan kesää

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentti näkyy blogissa vasta, kun se on hyväksytty. Tarkoituksena on välttää spam-kommenttien päätyminen blogiin.