tiistai 13. elokuuta 2019

Puutarhapäivitys, iltanuotio, yms.


Nuotiokuva alkuun - siitä lisää alempana.. 🔥


"Moi!" ................. "Moi!" 😂😂😂😂😂

Lauantaina kävin ensin koirahommissa - tulevat aina tuohon moikkaamaan, kun tiskaan kulhoja Jokainen vuorollaan, jotkut useaan kertaan, ja välillä ikkunanraossa on oikein ruuhkaa..


Sitten - käytyäni ensin kotona vaihtamassa sateen kastelemat ja koirien + tuubaämpärin reunan sotkemat vaatteet puhtaisiin - menin LIDLiin ruokaostoksille..

Koulutarvikkeista tarttui mukaan sivellintussit, ja tuollainen leimasin, johon saa itse laittaa haluamansa kirjaimet, numerot, yms.


Näköjään tuolla voi leimata kankaallekin, mutta kokeiltuani, olen skeptinen.. Kankaan pitäisi olla todella sileää ja pinnaltaan paperimaista, että pienet kirjaimet todella erottuisivat, olematta vain mustia läikkiä..


"Inspiroivaa paskaa".. 😂😂😂😂😂 Tuli samalla kokeiltua niitä sivellintussejakin..


Kissanruokaa, kissanhiekkaa, kuplavettä, patonkia, ananasta, yms..


Snapchatissa oli taas (osin) uusia filttereitä..
Tuo tähtitaivasfiltteri muistuttaa minua unimaailmoistani.. ♥ ✨🌠🎇💫
Pitkä kinkkuvoikko kurkulla ja tillillä.. Cara rakastaa kinkkua, ja kujertaa kuin pulu, kun paloittelen kinkkusiivua pieneksi, antaakseni sen hänelle herkkupalaksi


Kirsikkatomaatti kasvoi liian korkeaksi keittiön ikkunalaudalle, joten siirsin sen sohvapöydälle.. En tiedä, tuleeko siihen ollenkaan tomaatteja, kun se on istutettu myöhemmin kuin ne muut, jotka sitten kuolivat pitkän ja kylmän kevään takia, kun siirsin ne ulos.. John Belushi vaikuttaa ihailevan kasvia.. (Tuli taas katsottua The Blues Brothers..)


Sunnuntaina kävin ruokkimassa ystäväni kissat, ja hain paluumatkalla LIDLista vielä pari leimasinta - kaksi niistä on nyt osoite- yms. käytössä, joten en aio vaihdella niiden kirjaimia, mutta kolmannella voin sitten tehdä kaikenlaista muuta leimasinjuttua..


"Heh, tissit".. (Nimim. ikä 47..) 😂😂😂😂😂


Tein perunauunimuonaa, jossa siis lähinnä perunoita lohkoina ja viipaleina, kinkkukuutioita, ja munamaitoa.. En nyt edes muista mitä muuta - paitsi ainakin juustoa pinnalla..


Minikukkaniittyni on ollut jo jonkin aikaa hiukan kasassa, kun pitkävartisimmat kukat eivät oikein jaksaneet enää kannattaa itseään..

Leikkelin joitakin kupsahtaneita varsia pois, ja sellaisia missä oli siemeniä, heittelin sinne tänne, josko ne kasvaisivat siitä vaikka ensi kesänä uudelleen..


Päätin viimein polttaa osan kissatarharaamin jämäpuista..


Olivat hiukan kosteita, joten kesti tovin saada palamaan..


Alla video (jos ei toimi tässä, niin klikkaamalla päässee katsomaan sen Instagramista).. Videon lopulla kuuluva mouruaminen kuuluu TabTabille, joka oli machona, kun se pieni musta kissa yritti tulla patiolle..


Alla toinen video..


View this post on Instagram

A post shared by Stella Stenroos (@st_stello) on

Maanantaina, Cara nokosteli ovella, kun äkillinen sadekuuro herätti.. Katseli hämillään eri suuntiin..


Kävin taas ruokkimassa ystäväni kissat - tässä heistä yksi


Little Mami kiipeili hataralla aidalla..
Tuossa ekassa kuvassa sitä perunamuonaa, ja toisessa kuvassa Betty Crocker muki-brownie, jota olen säästänyt vissiin ainakin pari kuukautta, mutta päätin nyt viimein mikrottaa sen.. (Niitä oli LIDLissa vain lyhyen aikaa - en tiedä, tuleeko uudelleen..)


Muki-brownie, ja kahvi..


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentti näkyy blogissa vasta, kun se on hyväksytty. Tarkoituksena on välttää spam-kommenttien päätyminen blogiin.