tiistai 22. marraskuuta 2016

Kun nyt siirsin kuvia puhelimesta koneelle, niin..


Blogitan nyt urakalla, kun vihdoin siirsin kuvia puhelimesta koneelle..

Cuddles on lopultakin alkanut hiukan sylikissaksi, eli tulee melkein joka ilta syliin - jos on joku homma kesken, niin tunkee vaikka pakolla syliin.. ♥


Sitten pusketaan otsia vastakkain (joskus oikein luut kopisevat), ja hän paijaa tassulla naamaani ♥


Muonakuvia..


MasterChef Australia lähenee loppuaan.. (Australiassa vissiin jo seuraava kausi alkamassa, ellei ole jo alkanut..)


Ihanat pitkävartiset villasukat ♥ Niiden alla on lyhytvartiset villasukat, mutta sittenkin lattialla on hyinen viima, eli sohvalla istuessa ei oikein voi pitää jalkoja lattialla =/ En ole toistaiseksi onnistunut paikallistamaan mistä vetää, että voisin tukkia moisen kohdan.

Toisessa kuvassa Caralla oli Snapchatin tympeys-filtteri =D


Juustopaahtis ja tee.. Toisessa kuvassa kotimuotia =D Musta pitkähihainen paita, harmaa t-paita, harmaa villatakki, harmaa villaliivi, ja kun en muista minne olen pakannut huivivarastoni, villatakin vyö sai toimia huivina/kravattina, ettei kaula palele.


Tonnikalasalaatti.. Toisessa kuvassa ruisleipävoikkoja ja teetä..


Caralla oli taas vauhti päällä, eikä Cuddlesia huvittanut leikkiä, joten tein pikaisen pahvilaatikkomajan, josko saisin hetken olla rauhassa.. =D Toimi se n. viisi minuuttia..

Ei kyllä uskoisi, että kissalta puuttuu yksi raaja, kun menee pitkin seiniä ♥ Tosin kiipeäminen ei onnistu, kun siihen pitäisi olla molemmat eturaajat. Sen takia Caraa ei voisi esim. päästää vapaasti ulkoilemaan, kun ei välttämättä pääsisi pakoon, jos tulisi sellainen tilanne. (Isot koirat, tms..) Eikä Caraa ole vielä leikattukaan.


Joulu-Taikaa jo marraskuussa.. =)


Aamuisin on ollut pelto harmaana, ja tuossa yllä näkyy, että varjot pysyvät huurteisina iltapäivään asti =/ Inhottaa nyt jo pitää lämmitystä päällä niin usein, kun haluaisin venyttää kerosiinia mahdollisimman pitkälle. Sellainen kaksi tunnin pätkää vuorokaudessa olisi ihan OK, mutta nyt on ollut joitakin päiviä niin kylmää, että on tarvittu 4-5 tunnin pätkää vuorokaudessa.


Sunnuntai-iltana olin kokkauspuuhissa, kun huomasin iltahämärän menevän sumuiseksi - myöhemmin olikin sääsaitilla sumuvaroitus. Sillä oli puolensa, kun seuraava yö oli aika lämmin (verrattuna lähipäiviin).


Tein pitkästä aikaa pennelaatikkoa - kuulemma Tesco'sta saa makaronia (kun mistään ei ole löytynyt vuosikausiin), mutta mulla ei ole lähi-Tescoa, eli pitää joskus Bray'ssa käydä ostamassa..


Tosin ei tuolla niin väliä, kun pennekin sopii hommaan ihan hyvin.


Laitoin normaalia vähemmän juustoa, kun halusin ihanan rapean päällisen, ja sellainen siitä tulikin.. Nam.. ♥


Ripustin jo kaksi joulukalenteria..


Maisemakalenterissa on kimalletta, ja tuo toinen on sellainen perinnetonttukalenteri..

Kaksi kalenteria odottaa vielä paikkaansa, ja yhden vien torstaina F:lle.


Oli tyhjennettävä sohvapöydän alustalta kirjat, että saan nostettua jalat sinne, pois hyisestä lattiavedosta. Pöydän jalka on kiveä, eli se on todella painava ja kylmä. Taittelin sinne vanhan neulepaidan, ja sen sisälle pari muuta vanhaa vaatetta, ettei jalat palele..


Müller Simply Bliss sitruunanmakuinen kreikkalaisjogurtti on taivaallisen ihanaa.. Sitä on ollut tarjouksessa, neljän pakkauksissa - toivottavasti on edelleen..

Sunnuntai-iltana seurasin toki taas X Factorin tuloksia, ja Saara Aalto meni suoraan jatkoon ♥


Maanantai-iltana poltin keittiössä suitsukkeita, kun roskis haiskahti (tai niin luulin..). Myöhemmin vein sen roskapussin ulos, mutta keittiössä haiskahti edelleen - paikansin hajun lavuaariin. Talo on rakennettu hiukan ns. luovasti, että viemäri tuoksahtelee kaikista putkista.

Esim. pesukoneen poistovedet tulevat AINA jossain vaiheessa ylös suihkualtaan poistoaukosta, mistä seuraa koko alakertaan leviävä haju, joka tosin poistuu sitten, kun ne vedet lopulta poistuvat sinne minne oli tarkoituskin.. Vessanpönttö voi kimaltaa puhtaana, mutta mitkään hajusteet eivät onnistu kokonaan poistamaan viemäriaromeja.. Ja nyt siis keittiön lavuaarikin ilahduttaa aromikkaasti.

Mulla on kyllä sellainen kuminen "hukkuvan käsi" -tulppa, jota pitää hiukan veistää matalammaksi, niin voin laittaa sen tukkimaan lavuaarin aukkoa, että pysyy ne aromit siellä piilossa.


Teetä - tällä kertaa Teema-kannusta ja Muumi-mukista..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentti näkyy blogissa vasta, kun se on hyväksytty. Tarkoituksena on välttää spam-kommenttien päätyminen blogiin.