tiistai 8. marraskuuta 2016

Kylmä maanantai

It's cold, so I'm feeding the birds again.. (Thanks to the little robin, for reminding me..)

Aamulla oli tosi kylmää, ja nurmikko oli huurteessa koko aamupäivän, kunnes aurinko osui ja sulatti huurteet. Putsasin lintujen ruokatuubin, ja laitoin sen täyteen siemensekoitusta. (Kiitokset pienelle punarinnalle, joka kävi patiolla muistuttamassa asiasta.)

Rimpaisin korjaamolle, ja tarkistin oliko se lauantaina näkemäni heppu tilannut kaksi uutta rengasta, vaiko vain yhden. M oli nyt itse paikalla, ja tarkisti - heppu oli tilannut vain yhden.

M sanoi tilaavansa huomiseksi toisenkin, niin tulee vaihdettua molemmat takarenkaat samalla. Pysyy balanssi..

I think I'll make a stew.. 😂 #harvest

Vilkaisin uteliaisuuttani, oliko "perunapenkissä" mitään.. (Viskasin siis talon taakse yhden puolimädän perunan, aivan liian myöhäiseen vuodenaikaan..) Yllä kuva saaliista =D


Olen antanut ulkokisuille hiukan normaalia enemmän ruokaa, kun on niin kylmä ilma.. Syövät kaiken, ja hilluvat normaalia enemmän kissamajassa - onneksi putsasin sen ja vaihdoin uudet oljet ja vanhan neuleen sinne.. Ovat itse vielä myllänneet sitä mukavammaksi ♥

Toivottavasti se toinenkin punainen pentu on OK, kun en ole nyt aikoihin nähnyt.. =/ (Samoin tosin kävi aikanaan myös GinGinin kanssa - tuli muutaman kerran patiolle, ja katosi sitten kokonaan.. kunnes palasi täysikasvuisena kollina takaisin!)


Oven läpi otettuja puuräpsyjä..

Dindins.. #food

Gourmet-illallinen =P Peruna, porkkana ja palsternakka, paloiksi ja uuniin. Runsaasti oliiviöljyä, mustapippuria, chilli-jauhetta, garam masalaa, valkosipulijauhetta, ja hiukan merisuolaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentti näkyy blogissa vasta, kun se on hyväksytty. Tarkoituksena on välttää spam-kommenttien päätyminen blogiin.