torstai 3. marraskuuta 2016

Pikapaasto, verikokeet, roskaruokaa, yms.

St. Vincent's đŸ„ #hospital (yesterday)

Tiistaina lÀhdin aamukymmenen jÀlkeen Bray'hin - sÀÀ oli upea, sininen taivas, hÀikÀisevÀ auringonpaiste.. Kunnes n. matkan puolivÀlissÀ muuttui ihan harmaaksi ja pilviseksi =/

Olin sanonut D:lle tulevani klo 11 maissa, ja olinkin perillÀ klo 11:04. PitÀÀ laittaa itselleni samalla muistiin, ettÀ ainakin arkipÀivÀnÀ tuo oli hyvÀ aika ajaa Bray'hin, koska motari ei ollut kovin tukossa, ja jopa Bray'n kaupunkiliikenne oli aika sujuvaa! (Normaalisti siellÀ kohoaa verenpaine, kun se on sellainen pullonkaulakaupunki liikenteen osalta..)

Teki kovasti mieli kahvia, mutta piti paastota verikokeisiin asti..

LÀhdettiin sitten puoli tuntia ennen verikoeaikaani, D jÀtti minut tuohon sairaalan pÀÀsisÀÀnkÀynnille (yllÀ), ja lÀhti ostamaan itselleen tupakkaa. Sovittiin, ettÀ rimpaisen kun voi tulla hakemaan samasta paikasta.

Menin verikoepaikkaan, otin jonotusnumeron (vaikka on varattu aika, on silti otettava jonotusnumero, mutta ajan varanneille on eri jono kuin muille), ja saamani numero olikin heti seuraavana, eli pÀÀsin melkein heti tuoliin.

They had to go to my upper arm, to get  some blood.. 💉 đŸ„ #bloodtests

Aikaa meni kuitenkin kÀsivarsien koputteluun, kun suonet olivat molemmista piilossa. (Ei ole moista sattunut sitten lapsuuden, kun olin viikon sairaalassa, ja monien verikokeiden jÀlkeen, piti ottaa verta eksoottisemmista kohdista, kuten esim. korvalehdestÀ!)

Lopulta löytyi sopiva suoni olkavarresta. Ihailen taitavia pistÀjiÀ - nytkin katsoin kun neula meni ihon lÀpi, ja sitten jonkin matkaa suoneen, mutta en tuntenut mitÀÀn =)

Alla tuore kuva pistomustelmista;

Bruise from the blood test..

Itse pistokohta tuossa ylempÀnÀ, missÀ siis hyvin pieni mustelma.. Tuo alempi ja isompi mustelma on niin kaukana, ettei neula edes mennyt sinne asti.

PitÀÀkin muistaa varata lekuriaika viikon pÀÀhÀn, ettÀ saan ne tulokset. Sitten on vielÀ erikseen erikoislekuriaika, mutta se on tuolla sairaalassa ja vasta marraskuun lopulla.

Suoniongelmista huolimatta, koko homma oli ohi niin pikaisesti, ettei D edes ehtinyt ostaa tupakkaa - alueen liikenne oli nimittÀin siihen aikaan iltapÀivÀstÀ sen verran solmussa, ettei ehtinyt mihinkÀÀn bensikselle tms. asti. (Ihan sairaalan vierellÀ olisi toki ollut Tesco, mutta sitten olisi pitÀnyt pysÀköidÀ kalliisti, ja sitÀ nimenomaan haluttiin vÀlttÀÀ.)

Ajettiin sinne Carrickminesiin, ja mentiin KFC-lounaalle. KyllÀ maistui roskaruoka ihanalle, kun oli pakkopaastonnut 12 tuntia =D Kotona voisin ihan ongelmitta unohtaa syödÀ 12 tunnin aikana, mutta paastoaminen on kamalaa, kun on pakko!

Bray kitties 💞 Pushy (in the kitchen), Oscar and Patchy outside.. #cats

Sitten palattiin Bray'hin (D sai vasta Bray'ssa ostettua ne tupakat), ja otin rÀpsyn Bray-kissoista - Pushy keittiössÀ, Oscar ja Patchy takapuutarhassa =)

Koukutin taannoin D:nkin seuraamaan MasterChef Australiaa, mutta hÀn ei ollut vielÀ katsonut maanantain jaksoa, joten katsottiin se (itse nÀin sen siis toistamiseen, kun katsoin jo maanantaina), ja heti perÀÀn tiistain jakso. Oli tarkoitus katsoa joku elokuvakin, mutta Westworldin yms. jÀlkeen, oli jo liian myöhÀistÀ. LÀhdin vasta yhden maissa kotiin, missÀ ulkokissatkin koputtelivat jo patio-ovea, ettÀ missÀ iltapala viipyy =)

Keskiviikkona en mennyt minnekÀÀn.

Illemmalla raivasin keittiön ikkunalaudan alla olevan tilan, josko laittaisin IKEAn LED-valosarjan sinne (ikkunalaudan reunan alle), valaisemaan tiskiallasta ja altaan ja hellan vÀlistÀ työtilaa (mikÀ on oikeastaan keittiön ainoa vapaa työtila, kun muut tasot ovat kokonaan laitteiden yms. valtaamia). Kys. kohta on nimittÀin enimmÀkseen pÀivÀnvalon valaisema, ja pimeÀÀn vuorokaudenaikaan kovin hÀmÀrÀ. Valoa tulee hellatuulettimen valaisimesta jonkin verran, ja kattovalosta, mutta se taas jÀÀ taakseni, joten muodostan varjon tekemisiini =/

Kun sitten avasin valosarjapaketin, selvisi, ettÀ kiinnitys vaatii hiukan ruuvaamista, ja ainoa ristipÀÀruuvimeisseli, jonka löysin ensihÀtÀÀn, on niin pitkÀ, ettei sitÀ voi kÀyttÀÀ tuossa, kun se ei mahdu sopivassa kulmassa sinne ikkunalaudan alle..

Valosarjan parissa askarrellessa, ensin skype-ystÀvÀni pingasi, kun olin luvannut skypettÀÀ hÀnen kanssaan - siinÀ jutellessa mietin, josko jÀttÀisinkin valosarjan chattivaloiksi, kun sattuivat olemaan sohvapöydÀn reunalla testailua varten, ja valaisivat kasvoja alhaalta pÀin, kompensoiden normaalia ylÀvalaistusta, niin ettÀ mustat varjosilmÀnaluset poistuivat =D

Sitten juttelin uk:n kanssa, ja yritettiin muistaa koska tavattiin viimeksi. Piti oikein tarkistaa blogista! Syyskuun alkua se oli, mutta mulla ei oikein ollut muistikuvaa - se oli just sitÀ superstressaavaa aikaa duunissa.

Huomenna (ts. tÀnÀÀn) aion yrittÀÀ taas maalata. YskÀnpuuskat tuntuvat rajoittuvan enimmÀkseen öiseen aikaan (siis kun yritÀn nukkua ja olen makuuasennossa), joten voinen maalata pÀrskimÀttÀ kuvaan.

Ei kommentteja:

LÀhetÀ kommentti

Kommentti nÀkyy blogissa vasta, kun se on hyvÀksytty. Tarkoituksena on vÀlttÀÀ spam-kommenttien pÀÀtyminen blogiin.