torstai 29. kesäkuuta 2017

Bray'ssa ja Carrickminesissa, valjaat Caralle..


Keskiviikkoaamuna kävin sateisessa Trim'issa, mistä jatkoin sitten suoraan Bray'hin - teki tosin mieli laittaa tekstari ja perua, kun sää oli suoraan Esterin peräaukosta, mutta menin nyt kuitenkin, kun olin ostanut LIDLista moniviljaleivänkin..

D:n piti tehdä ruokaostoksia, ja ehdotti ajelua Cornelscourtiin, missä on iso Dunnes Stores.. Poikettiin kuitenkin ensin spontaanisti Carrickminesin ostarille (sellainen amerikanmallinen, missä keskellä isot parkkikset, ja laidoilla isot kaupat), missä aloitettiin KFC-muonalla..


D halusi käydä parissa vempainpuljussa katsomassa potentiaalista VR-pelituolia.. Itse poikkesin lemmikkitarvikekauppaan katsomaan valjaita Caralle.. Löysinkin sopivat, €7.50.. Nyt kun Cuddles on antibioottikuurilla ja nokostelee paljon, Caralla on tylsää, joten ajattelin jos kokeiltaisiin ulkoilua valjaissa.. Voisi sitten kunnolla moikata Little Mamiakin, ettei tarvitse vain oven raosta katsella..

Kipaistiin vielä nouto-IKEAsta pussillinen lihapullia, ennenkuin palattiin sen Dunnesin kautta Bray-kotiin..


Katsottiin Android-boxilta pari elokuvaa (La La Land, ja Annabelle), ja illemmalla syötiin niitä IKEA-lihapullia, LIDLin moniviljaleivän kanssa.. Nom..

La La Land oli muuten aivan ihana! Olin nähnyt vain muutamia trailer-pätkiä, mutta en niiden perusteella oikein tiennyt mitä odottaa, enkä ollut varma tykkäisinkö koko elokuvasta.. Se oli kuitenkin positiivinen yllätys! Ihan kuin vanhanaikainen (30-/40-luku) elokuva, modernissa maailmassa.. Sellainen hyvän olon elokuva, ja miellyttävää musiikkia..

Olin ennakkoon ihmetellyt hiukan pääosavalintojakin - olen nähnyt molemmat näyttelijät muissa jutuissa, ja periaatteessa pidän molemmista, mutta en olisi osannut odottaa heitä tuollaisen elokuvan pääosiin.. Vaan nyt kun olen nähnyt sen elokuvan, niin kyllä se oli ihan nappivalinta 😃

Annabelle sen sijaan oli aika paljon latteampi kuin trailerin perusteella olisin odottanut.. Muutama tehokas säikähdys, mutta muuten aika meh..


Kotona oli tarkoitus vielä puuhata kuvien parissa, mutta Sky Ireland aiheutti taas vitutusta, kun koneella ei päässyt kuin Google-saiteille.. Routerin resetointikaan ei auttanut, enkä enää siihen aikaan viitsinyt askarrella puhelimen toimivaa Vodafone-yhteyttä hotspotiksi, eli otin sitten kunnon lukusession..


Tänään esittelin valjaat Caralle.. Luuli ensin leluksi, ja yritti nakertaa muovisia lukkoja, mutta sitten kun huomasi olevansa valjaissa, tuli kuvassa näkyvä shokki.. 😂


Valjaat kuitenkin unohtuivat, kun nostin hänet patiolle, ja yhtäkkiä ympärillä oli iso maailma ilman kissatarhan verkkoa, paljon kiehtovia tuoksuja, yms..


Sitten lähdettiin haistelemaan kaikkea..


Katsottiin plantaasit.. 😃


Little Mami katseli kiinnostuneena..


Kompostitarkastaja..


Tuossa on ulkokissojen "portti", eli olen sitonut nippusiteillä kanaverkon tiukasti trellis-aitaan, niin että kissoille jää turvallinen aukko, jos tarvitsee vaikka pikaisesti juosta pakoon koiria..


Naapurikyttääjät, ry.. 😂


Välillä pysähdyttiin popsimaan ruohoa - odotettavissa sitten lahjaksi oksennettu karvapallo, jossain vaiheessa.. 😃


Ei voinut edes moikata Little Mamia, kun kissakopista löytyi niin ihania tuoksuja..


Little Mami siirtyi aidalle..


Sitten tutkittiin kissatarhaa, tällä kertaa ulkopuolelta..


Lämmityssysteemin ja kerosiinitankin välinen miniviidakko kiinnosti suuresti..


Cara veti kuin iso koira! 😂


Hänet piti lopulta kantaa sisälle, kun alkoi sataa..


Cuddles-raukka on antibiooteilla ja väsynyt.. 😟 Istui kuitenkin tänään tovin keittiön ikkunalaudalla, katseli lintuja ja nakutteli leukojaan tyypilliseen metsästysmalliin..


Muistin popsia aamupalan vasta ulkoilujen jälkeen..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentti näkyy blogissa vasta, kun se on hyväksytty. Tarkoituksena on välttää spam-kommenttien päätyminen blogiin.